akai Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Dík za info.Tak, rozpadlý soláry se podařilo oživit...Ale to je pekne, a ta prace -parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Díky za pochvalu.Neví náhodu někdo jak nastavit tyto Timex?Horní čudlík přehazuje čas,datum a vteřiny.Dolním se svítí.Kombinace oba zmáčknutý,jeden dřív a druhý domáčknout(i obráceně),hlouho držet....nic nepomáhá.Asi tam to nastavování zapoměli udělat.Baterku tak dám asi o půlnoci a bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Zaujímavé kúsky, tieto som nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Díky za pochvalu.Neví náhodu někdo jak nastavit tyto Timex?Horní čudlík přehazuje čas,datum a vteřiny.Dolním se svítí.Kombinace oba zmáčknutý,jeden dřív a druhý domáčknout(i obráceně),hlouho držet....nic nepomáhá.Asi tam to nastavování zapoměli udělat.Baterku tak dám asi o půlnoci a bude...Ahoj zkusím hádat. Zkus podržet samotný horní tlačítko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Ahoj zkusím hádat. Zkus podržet samotný horní tlačítko.nefunguje to,skočí tam datum a drží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Na netu jsem našel nastavování Timexů také se dvěma tlačítkama.Ty se ale nastavují otáčením tlačítek.Mají na tlačítku takovou plošku.Ty moje ton nemají.To je fakt záhada.Počkám a příští rok na Silestra vkládám o půlnoci baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Ricoh Riquartz - modul 822 s duálním časem bez alarmu, kov a sklo, asi rok 1982, datum lze přehazovat mezi měsícem a dnem....a tady má sestru s modulem 823, taktéž kolem začátku 80. let, oproti sestřičce má alarm, ale nemá duální čas... Hlasim do rodiny sesquizygoticke dvojce ke tve sestre...Jak jsem psal tady, ze mne "osidili" na odvracene tvari, tak mne to nedalo rozhledl se a zrovna ebay nabizel... -chtic ukojen.Kdo zvedav je... zde Jinak zatim aspon takto, ...od prodejce, a nez se opet dockam tak si teda pockam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Tak to je šupa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Neumi nahodou 12/24? segmentu dost... kdyz tak jak? Na zmenu datumu D/M ? M/D jsem dosel...Zajimave jsou ty druhe, kdy ke zmene rezimu dochazi otacenim ...Posílám z návodu. ... Pokud bys nemel velke problemy s tim mne poskytnout kompletni scan, chtel bych te o nej -PM- poprosit. DikyNemas ty sve nahodou odsud?..Item location:Fene, Spain... Seller -not.only....... ______________________________________________________________________________________________ Ja mam tiez v sufliku jedny solarky,ale stale ich neviem rozchodit.Neviem co im je.Ziadna oxidacia ani nieco podobne.Gumicky vycistene,kontskty tiez,tak neviem....Mne prijde ze LCD je K.O. -leva strana vypada asi jasne a cela spodni hrana ...?Bych cekal ze pri vselikem 'kroucemačkani" se sem tam segment objevi, ale vic s nich nevymacknes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 (upraveno) Vsimol som si to,ale na niektorych lcd mam tie skvrny este vacsie a funguju Upraveno 27. března 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 jojo, a nektere ne...)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 (upraveno) Hlasim do rodiny sesquizygoticke dvojce ke tve sestre...Jak jsem psal tady, ze mne "osidili" na odvracene tvari, tak mne to nedalo rozhledl se a zrovna ebay nabizel... -chtic ukojen.Kdo zvedav je... zde Jinak zatim aspon takto, ...od prodejce, a nez se opet dockam tak si teda pockam... s-l1600 (14).jpg Já mám taky jedny PHASARy. Ale asi o něco starší, než ty z odkazu. Jen to vypadá, že je někdo vzal mačetou. Ještě že je to "pořádný kus kovu". Kdyby to byly plasťáky, tak jsou vejpůl....Teď se dívám, že ty Tvoje jsou Ricoh. Jenže po kliknutí na ten odkaz mi to ukázalo nějaký Phasar. Ebay mi ukázal something similar (ale moc similar to není).Nevadí. už je tady nechám, když jsem je sem dal. Upraveno 27. března 2019 uživatelem Hantronix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Taky pekne alias Seiko asi jako 0439? a mozna nekomu zachranily ruku...Nevim mne je odkaz ebay.com/itm/264243818709 stale ukazuje, ale muze to byt tim, ze jsem je koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Je libo trochu toho Retra?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Tady k těm posledním mám taky jednu alternativu - Meresene. Jen mě trochu udivilo vkládání dvou baterií na stojato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Baterky nastojato je hodně velká lahůdka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Zajímavé! Palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 ty Meresene(tu značku vidím poprvé)jsou boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Jo, retro to je moje.Tak jedna rychá fotka se vzpomínkou na rok 75. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se