michalval Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 No ja zas musim mat baterky vo vsetkych funkcnych.Chodim ich kontrolovat kazdy den a priebezne menim baterky.To musí stát ve Tvém případě dost peněz ne?Tyhle staré kousky mají předpokládám spotřebu ukrutnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Já to dělám jako gombo a na víčko si zevnitř píšu datum výměny, abych měl přehled, jak daný kus "žere". Mám asi 80 kusů baterkových hodinek a těch pár baterek měsíčně mě nezruinuje. No a pocit, když vidím, že všechny kusy fungují, mi za to stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Takle jsem to taky dělal, ale pak už mě to množství nákupu a výměn batt nebavilo. Teď už dávám batt jen do kusů co mají šanci dostat se na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 To musí stát ve Tvém případě dost peněz ne?Tyhle staré kousky mají předpokládám spotřebu ukrutnou.to mas sice pravdu, ale zatim to zvladam.Digitalky bez zivota su pre mna ako sex bez orgazmu.No a to si neviem a ani nechcem predstavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Veď taká batéria, to je 2 - 5 euri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 I já mám všechny hodinky funkční. Když baterie dojde, vyměním a zapíšu datum výměny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Veď taká batéria, to je 2 - 5 euri U vietnamců je klasická LR41 za 5 Kč/ks, stejně tak všechny ostatní běžné tabletovky... není to asi kdo ví jaká kvalita, ale taky si osadím občas do hodinek čerstvou baterku, hodinky vyvětrám na zápěstí a jak zhasnou tak baterku vyhodím... půl roku cca vydrží a to stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 (upraveno) Veď taká batéria, to je 2 - 5 euri No kupovat to "v hodinarstvi" by pro nase "skvosty" asi byl zasah do rozpoctu, u mne to ale aliexprs... vyresil.Maj tam vse od mirne darzsich panasonicu a silveroxidu az po lacine klasiky alkalicke AG0 - AG13 + i jine mimo radu AGxx treba accu CTL aj. Kupuju nekde od lonskeho zari a zatim drzi. Expirace alkalickych je nejakych 2-3 roky silver jeste dele. Horsi je, ze od pristiho roku konci vyjimka na zasilky do 23 euro nebo ekvivalent $. Takze by se to chtelo aspon trosku zasobit. Nejvic casu mi vzdy zabere vyber typu a prodejce dle recenzi. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Tak vono obecne, ted bude vic casu na vymenu baterek -ja zacal... edit: edit odkazu... Upraveno 16. března 2020 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 To je pravda, sú lacné a aj drahé batérie, a ako tu už bolo spomenuté, všetko je to o kvalite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Ja kupujem v Rakusku tento set bateriek za 2,9?. Vydrzia celkom dlho,oproti tym od vietnamca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Já e-bay, cena od 6 Kč/ks dle typu a značky baterky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 myslím že jim ani nedělá dobře pořád je otvírat,opotřebovávat šroubky a zbytečně trénovat šroubovací dýnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 myslím že jim ani nedělá dobře pořád je otvírat,opotřebovávat šroubky a zbytečně trénovat šroubovací dýnkaKeby bolo treba komusi skrutky, mám ich vo svojom sklade asi 50 000, a to všetkých veľkostí, kvôli modelom áut ich mám veľa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 No, já mám taky baterky ve všech jdoucích kusech. Jinak by mě to nebavilo. Onehdá jsem objevil k KIKu nebo v Pepku sadu 10 batelerek za, tuším, 26 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Přesně tak to vidím já a mám hodinky povětšinou léta bez baterií. Pro mě jsou nejhorší vznikající otlaky na hranách pouzder u namačkávacích víček. myslím že jim ani nedělá dobře pořád je otvírat,opotřebovávat šroubky a zbytečně trénovat šroubovací dýnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Pocas mojho odskocenia do digi kal... sekcie sem nejak digi kusky nepribudaju, tak sem hodim tieto.Uz som ich predstavoval, ale kamarat chcel odfotit creva, tak som to vyuzil a sup sem s nimi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Nemám jedinný s tímto typem displeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 (upraveno) Já bych nějaké našel:) I když to jsou spíš starší sourozenci .... Upraveno 17. března 2020 uživatelem ponorka9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 ty jo,proč máš čtvery a já žádný...,fakt pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Tiez si kladiem rovnaku otazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se