Gombo Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Som sa aj ja dnes podujal ozivovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 (upraveno) Tendle typ pouzdra se mne u techto "noname" libi . Od tebe jeste i takto toto... Daval jsem neco podobneho/stejna strana jako odkaz vyse jen vic dole/ kde je trosku jinak provedeno zdobeni -neni to vylisek...(aspon to tak u tebe vypada). Jinak po delsi dobe pridam dorazivsi ... UK zasilka mistnich? Ingersoll Melody Alarm Chrono . Celkem zajimavej modul kdy desetiny vterin stopek zobrazeny (jako i jinde ale vetsinou dole) v integrovanem desetinem multizobrazeni i pro tyden. Dual cas je indikovan ikonou a neni zobrazen den v tydnu a neblika dvojtecka. Zobrazuje i trvale datum/den misto vterin, dvojtecka v tomto rezimu blika -at je to opticky odlisene, pekne resena drobnost. Pri nastavovani je posledni moznosti volba 12/24 rezim -perfect. Na druhou stranu neni domysleno, ze v rezimu 12h neni jasno kdy je am a pm -cislice 7,8,9, nejsou jako jinde pro toto pouzity. Napadne podobne je toto provedeni pouzdra s nedavno vzpominanymi ruznymi verzemi first seiko DOT a mutacemi... Problem u nich byl v kontaktnich pliscich zajistujicich kontakty batt s modulem/"plosnakem" Dale zajisteni modulu je reseno zacvaknutim kryciho plechu na 4 plastove zapadky druhe casti modulu (jako vetsina casio). Soucasti tohoto krytu jsou samozrejme 4 kontaktni plochy pro tlacitka -no a prava strana se nevim proc ulomila takze correct(start/stop) a select(null) ... Pri spravnem vlozeni se to na miste samo zafixuje a ovladani celkem normalne funkci. Vevnitr vypada vse neporusene a odlomeni(uplne presne jako strih) je zahadou. Ze by unava materialu od mackani stopek? Upraveno 19. února 2021 uživatelem akai odkazy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Digitální Ingersolly jsem ještě neviděl. pěkný a zajímavý úlovek jsi ulovil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Ingersolly super. Ja som tieto moje obchadzal v sufliku, lebo som myslel, ze su to len tie klasicke tuctovky. No a po otvoreni a oziveni ma velmi potesili. Jedny uz taketo mam pod znackou meister anker, ale maju v tahu displej. Takze len pripomeniem, ze tento modul ma na kazdy den inu melodiu na alarm a da sa nastavit narodeninovy alarm a vtedy hraju happy birthday a vianocny alarm hra merry christmas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Všechno pěkný! Ingersoll a jejich stopky a Shivas proběhly nedávno tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 V 16. 2. 2021 v 18:34, Gombo napsal: Aj sem patria Úžasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 pekny Gombo,mam podobny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Chlapci zasa potrebujem poradit. V com najdem tento modul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Modul s touto konstrukcí má několik různých provedení. Dva typy byly také v Casio. Mají hezké displeje a dost funkcí, ale málokdy se najde nějaký v pořádku a funkční. Já jich mám mraky, ale jde málokterý. Toto jsou všechno hodinky s touto konstrukcí modulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Teda ty hranatý kartáčovaný Beltime s nápisem "Monitor" jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Taky mam nefunkcni. Toto se Hitachi nepovedlo. Aspon dle loga (napovida i HT ) by to moho byt jejich.? Chova se to fakt divne vse vypada ok a dela si to co chce. Chvili blika pak nic pak tam naskace "neco" atp... A pritom by to bylo tak pekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 To jsou parádní Meister - Anker z roku 1979, sám je nemám. Má to modul jako ty moje hranatý Beltime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Hrozně se mi líbí, když jsou na displeji všelijaký "fíčury". Tyto typy displejů žeru. Je to paráda. To už dneska nikdo nevyrobí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Přesně tak i já. Na tyhle věci byli nejlepší Citizen a Hong Kong. Casio, moje nejoblíbenější, ani Seiko zdaleka ne. A nejlepší roky jsou 1979 až tak 1985. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Dvoje na první pohled stejné Pro Treky ALT-7000 vyráběné od května 1992. Akorát levé evropské mají modul 961 a pravé americké 991. By mě zajímalo, jaký je v nich rozdíl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Jsi si jisty ze americke jsou ty vpravo? Koukam na popisky na cifru a na levych jsou stopy ve spojitosti s vyskou. Ovsem wr je v metrech. Na pravych stopy nejsou, jen metry, ale wr v barech. Su z toho trosku zmatenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Jsem si docela jistý, protože WR v metrech byla u Casio většinou uváděna pro Evropu a v barech pro USA a hlavně ty levé mám z Německa a pravé z USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se