siwi Odesláno 15. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Jo, ty se mi líbí.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Letní melodie... 82-22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 @Kristian.novtak ty jsou ovšem luxusní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 Chlapci neviete mi poradit ako prepnut rezim 12/24 na tomto kusku? Je to ten modul Hitachi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Mam pocit, jestli si dobře pamatuji, když jsem ještě pár funkčních měl, tak měly buď jen 12 nebo jen 24 hod. systém. Není to stopro a nemám možnost to vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Ked uz mam tu “Sovietsku snuru” a teraz menim v digi baterky, tak vam ukazem dalsi produkt RVHP zo Svietskeho zvazu, pre Kubanskych sudruhov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 ksakru, kde tie kusky beries ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Fidel měl stejně radši Rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 @siwi Fidel bol sice ludovy vodca, ale nepatril medzi pospolity lud... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 No, takovejch bylo víc Pro pracující plebs Trabanta, pro sebe Mercedes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Ked si spomenul toho Trabanta, tak Honecker nosil digi Ruhly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 No vida. Tak aspoň něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Teraz by som potreboval poradit. Digi Sanyo do ktorych ide velmi zvlastna baterka. Velmi mala 3volty a divny tvar. Oval. Sirka otvoru je 1cm, vyska 0,5cm a hlbka 0,25cm. Neviete mi poradit, aka to je baterka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Gombo, další králík z klobouku:) Ruský stroj se španělským popisem, ještě jsem neviděl... Já po delší době nový přírustek do rodiny Avií. Modul mi nic neříká, žádný jiný model ho nemá a má docela zajímavě zobrazený datum včetně dne v týdnu a měsíce. Znáte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Tychto modulov mam dost nefunkcnych a vacsinou ich dava Bulova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 před 2 hodinami, Gombo napsal: Teraz by som potreboval poradit. Digi Sanyo do ktorych ide velmi zvlastna baterka. Velmi mala 3volty a divny tvar. Oval. Sirka otvoru je 1cm, vyska 0,5cm a hlbka 0,25cm. Neviete mi poradit, aka to je baterka? Ve svém archivu obrázků jsem našel tyto Sanya: Nevím jestli je to na tu samou baterii, ale ta 3V baterka by mohla s nějakejma vycpávkama sedět. Další Sanyo: A tady se už objevuje záhadná baterie: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Teraz by som potreboval poradit. Digi Sanyo do ktorych ide velmi zvlastna baterka. Velmi mala 3volty a divny tvar. Oval. Sirka otvoru je 1cm, vyska 0,5cm a hlbka 0,25cm. Neviete mi poradit, aka to je baterka? Je to tahle?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 To bude ona. No ale ze uz sa nevyraba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Teda,takovou baterku vidim poprvy v zivote,vidim to ji vyrobit,dve vhodneho prumeru do serie,zas takovej problem to nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 No musim zistit, ktora je tak tenka, aby sa zmestili dve nad seba. Dnes hlasim dalsi zazrak. Uz som neveril ze sa mi ich podari rozchodit a dnes sa pri XX pokuse zadarilo A teraz otazka. Da sa na nich prepnut na 24h a ak ano, tak viete ako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se