Honza.manta Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Omlouvám se za OT, ale nikde jsem nenašel samostatné vlákno, kam to šoupnout a tohle je nejpříbuznější. Mám takové dva nové digi přírůstky a mám z nich fakt radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Po hodně douhé době sem dám zase pár kousků (aby se toto vlákno posunulo zase do více sledovaných míst, kam patří). Tentokrát Meister Anker, moje druhá nejoblíbenější značka digitálek po Casio. Je to jedna z nejlepších značek mezi lacinými digitálkami v 70. a 80. letech. Vždyť ceny nebyly zase o tolik nižší, než třeba Casio v té době. V hodinkách byly používány moduly nejen z Hong Kongu (v největší míře), ale i Švýcarska, NSR, NDR, SSSR i Japonska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Moooc pěkný! Ten typ, co jsi dal jako první, mám taky (jsou na předchozí stránce). A dnes mám políčeno na jeden moc krásný kousek, tak uvidíme, jestli to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/27647-elektronika-ruske-digi/ myslis nieco taketo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 To jsou pěkný kousky :-) Ale já koupil něco jinýho. Až budu mít čas, nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Kdo do toho jdete, přátelé http://aukro.cz/digitalni-prim-v-krabicce-nos-stav-c-770-i1844333495.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 za tu cenu fakt ne! to bych chtěl vidět kdo to koupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Já to rozhodně nebudu Ale ten člověk jich tam má víc. A vypadají fakt slušně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Tak je na čase se opět pochlubit novým přírůstkem do sbírky. Od jiného člena zdejšího fóra mám následující krásné Pulsary z přelomu 70. a 80. let: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 tak ty jsou ovšem opravdu parádní vintage... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Po něčem takovym jsem jako kluk strašně toužil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Jsou to pravý Casia? Připadaj mi nějaký divný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 To nejsou ony, jsou jen designově podobné, ty tvoje jsou se stopkami a jsou kulatější, tyto jsou s budíkem (jedny vůbec z prvních této značky) a jsou hranatější. Vychází z typu, který sem dám za chvilku. Modulově jsou příbuzné všechny tři. Moooc pěkný! Ten typ, co jsi dal jako první, mám taky (jsou na předchozí stránce). A dnes mám políčeno na jeden moc krásný kousek, tak uvidíme, jestli to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Tak tady je ještě pár kousků Meister - Anker. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Jo, tak to je fakt zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 (upraveno) Ty první mají na sobě QUARZ místo QUARTZ. Chybka nebo záměr?Ty poslední dvoje jsou fakt bomba! Upraveno 14. října 2011 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 To ne, plno, dokonce myslím většina Meister - Anker z té doby mají jen QUARZ. V Němčině je to správně Der Quarz. Ty první mají na sobě QUARZ místo QUARTZ. Chybka nebo záměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 No, je to německá značka, takže by připadalo v úvahu i to "quarz" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Zde Casiotron CS-53, modul 79 s kalendáriem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Slavné Seiko C359-5000 s kalkulačkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se