martar Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Tak vida! Přece jenom jsi se dostal o krok kupředu. Taky se pokusím ještě něco najít. Jojo, vážně děkuju! Jen ten název SOMMA, to je jak hledat hodinky PEARL HARBOR nebo HIROSHIMA wow, další flashback - myslím, že na rozdíl od melodiek jsme měli "jen tři tlačítka" a na místě čtvrtého bylo "tlačítko na párátko-tužku" Nápisy měst velmi podobné jako na těch obrázcíchPřesně! Vrací se to, vrací ještě chvilku v tomhle vlákn? a vzpomenu si na tvář svýho porodníka!
siwi Odesláno 8. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Ano SOMMA je bohužel přesně jedna z těch "bezejmenných značek", kterým daly vzniknout různé obchodní řetězce nebo zasilatelské obchody. V tomto případě se jedná o Woolworth.
basketflora Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Tak hoši krásné hodinky máte. přesně moje krevní skupina já se také trošku odkopu. Tyhle dostal táta od dědy když jsem se narodil a bohužel se jim moc u nás nevedlo. Sklíčko prasklo tlačítka zatuhla a nakonec i čísílka zmizela a ani nové baterie nepomohly tak je táta zašuplíkoval a já je při uklízení pozůstalosti objevil jsa postižen láskou k digi jsem přemýšlel co s tím. On se do toho totiž už předtím někdo podíval jestli táta nebo hodinář amatér netuším ale bylo to s nimi zlé. No po pár letech jsem se rozhodl ,že když jsou stejně mladé jako já tak přeci musí dál žít( se mnou).Tak jsem zašel k Dušákům a nechal je jet do lázní domů do hor protože u nás s tím nechtěly nic mít, nebo na to nic neměly :-). A po 2 měsících jsou na ruce a nemůžu se na ně vynadívat.
Frostie Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Tak ale ovsem, to jsou ty prave hodinky s nadhernym pribehem. A je moc dobre, ze je v Bielu byli schopni dat hezky dohromady. Tak at ti hezky slouzi!
casiotron Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Tak to je nádhera!!! Dneska sehnat na tuto díly je strašně těžký, to muselo stát majlant... :-)
basketflora Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Řekly si za renovaci 12500Kč což asi neni málo ale opravdu jsem jim tam nesl pytlík šrotu až jsem se bál že to rovnou hodí do koše a pravda je že se chvilku radily a pak řekly že to pošlou do továrny a buď to opravěj a nebo taky né a pak ten výlet pro hodinky bude za 2500kč. No po 14 dnech volaly že mají cenovou nabídku na opravu tak jsem kývnul a pak už jen čekal až zavolají že jsou zpět. A jelikož jsem se lásknul do cal.1620 který je uvnitř (hrozně se mi líbí jak šetřily a je tam jen jedna tečka místo dvou:-D) tak jsem se rozhodl že si je poscháním všechny typy které s tímto cal. jsou vyrobené(ale pouze ocel - zlatá povrchová uprava se mi moc nezdá). Těch typů pouzdra je asi 6-7 takže super zábava na dlouhé roky :-) zatím mam Memomaster a druhý typ Speedmaster ten je také na léčení protože na tom byl podobně jako ty moje původní.
casiotron Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Tak to je soda, to by se daly sehnat celý v tutom stavu taky, možná i za míň... Ale máš zase zachráněný ty, co v nich máš vzpomínky, to je jasný.
casiotron Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Moje Omegy zde. Vzhledem k horšímu sociálnímu postavení si můžu dovolit tak maximálně jedny za 5 let. LED s modulem ještě podle starých Pulsarů. Nefunkční. Memomaster. Funkční. Tyto dokonce nemám ještě nafocený, a to je mám 10 let. Foto původního majitele, jinak funkční. Tyto nemám ani nafocený (foto zase původní majitel), ani vyzkoušený (ale asi nefunkční), ty mám teprve něco přes dva roky.
basketflora Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Pěkný moc pěkný ty třetí ti upřímně závidím až budeš rozšiřovat sbírku a už se ti nikam nevejdou :-) tak se hlásím.
casiotron Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Ty jsem koupil jako vykoupaný, přesto jsem je rozchodil, jsou skoro smytý nápisy označení dne v týdnu. Holt i Omegy mají svoje slabší místa, ale kdo zase mohl čekat, že v nich bude voda....
t2 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 . Tyhle dostal táta od dědy když jsem se narodil a bohužel se jim moc u nás nevedlo. Sklíčko prasklo tlačítka zatuhla a nakonec i čísílka zmizela a ani nové baterie nepomohly tak je táta zašuplíkoval a já je při uklízení pozůstalosti objevil jsa postižen láskou k digi jsem přemýšlel co s tím. On se do toho totiž už předtím někdo podíval jestli táta nebo hodinář amatér netuším ale bylo to s nimi zlé. No po pár letech jsem se rozhodl ,že když jsou stejně mladé jako já tak přeci musí dál žít( se mnou).Tak jsem zašel k Dušákům a nechal je jet do lázní domů do hor protože u nás s tím nechtěly nic mít, nebo na to nic neměly :-). A po 2 měsících jsou na ruce a nemůžu se na ně vynadívat.Tak to je super. Gratuluji a zavidím !
gougy Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Ta renovace je věru vydařená taškařice, tleskám , nádherná práce a prostě skvělý výsledek (osobně to považuji za dost rozumné peníze, toto je luxus a přímo "z fabriky", překrásné i dost rychlé, že bych jim tam taky něco poslal? )
filo-boxer Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Řekly si za renovaci 12500Kč což asi neni málo ale opravdu jsem jim tam nesl pytlík šrotu až jsem se bál že to rovnou hodí do koše a pravda je že se chvilku radily a pak řekly že to pošlou do továrny a buď to opravěj a nebo taky né a pak ten výlet pro hodinky bude za 2500kč. No po 14 dnech volaly že mají cenovou nabídku na opravu tak jsem kývnul a pak už jen čekal až zavolají že jsou zpět. A jelikož jsem se lásknul do cal.1620 který je uvnitř (hrozně se mi líbí jak šetřily a je tam jen jedna tečka místo dvou:-D) tak jsem se rozhodl že si je poscháním všechny typy které s tímto cal. jsou vyrobené(ale pouze ocel - zlatá povrchová uprava se mi moc nezdá). Těch typů pouzdra je asi 6-7 takže super zábava na dlouhé roky :-) zatím mam Memomaster a druhý typ Speedmaster ten je také na léčení protože na tom byl podobně jako ty moje původní. Vypadaji fantasticky! Nemas nejake predrenovacni foto?
ava Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Tak hoši krásné hodinky máte. přesně moje krevní skupina já se také trošku odkopu. Tyhle dostal táta od dědy když jsem se narodil a bohužel se jim moc u nás nevedlo. Sklíčko prasklo tlačítka zatuhla a nakonec i čísílka zmizela a ani nové baterie nepomohly tak je táta zašuplíkoval a já je při uklízení pozůstalosti objevil jsa postižen láskou k digi jsem přemýšlel co s tím. On se do toho totiž už předtím někdo podíval jestli táta nebo hodinář amatér netuším ale bylo to s nimi zlé. No po pár letech jsem se rozhodl ,že když jsou stejně mladé jako já tak přeci musí dál žít( se mnou).Tak jsem zašel k Dušákům a nechal je jet do lázní domů do hor protože u nás s tím nechtěly nic mít, nebo na to nic neměly :-). A po 2 měsících jsou na ruce a nemůžu se na ně vynadívat. omega01.jpgSuper hodinky, také by mě zajímalo před a po a kvalitnější foto.
basketflora Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 foto dodám před mam doma někde na disku a po zvládnu i v lepší kvalitě. Dohledám a navěsím. Jinak šikovnej rozchodit vytopený super.
siwi Odesláno 10. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Tak hoši krásné hodinky máte. přesně moje krevní skupina já se také trošku odkopu. ... omega01.jpg Tak tomu říkám uvést se na fóru!!! Je úplně cítit tvá láska k objeveným hodinkám. A gratuluji k rozhodnutí nechat je renovovat přímo v továrně. Neváhal jsi vynaložit vysokou částku za opravu, čímž jsi jim vdechnul nový život. Máš můj obdiv. A kdybych mohl poprosit o pár pěkných detailnějších fotek? To by toto vlákno jistě oživilo. Za pěkné fotky ostatně děkuji i tobě, Casiotrone. A abych jen nemluvil, objevil jsem o víkendu na UhrForu jedno moc pěkné vlákno plné fotek číslíčkových krasavců. Ukažte své historické LCD hodinky: http://uhrforum.de/zeigt-eure-vintage-lcd-uhren-t115040#post1474657
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Tak hoši krásné hodinky máte. přesně moje krevní skupina já se také trošku odkopu. Tyhle dostal táta od dědy když jsem se narodil a bohužel se jim moc u nás nevedlo. Sklíčko prasklo tlačítka zatuhla a nakonec i čísílka zmizela a ani nové baterie nepomohly tak je táta zašuplíkoval a já je při uklízení pozůstalosti objevil jsa postižen láskou k digi jsem přemýšlel co s tím. On se do toho totiž už předtím někdo podíval jestli táta nebo hodinář amatér netuším ale bylo to s nimi zlé. No po pár letech jsem se rozhodl ,že když jsou stejně mladé jako já tak přeci musí dál žít( se mnou).Tak jsem zašel k Dušákům a nechal je jet do lázní domů do hor protože u nás s tím nechtěly nic mít, nebo na to nic neměly :-). A po 2 měsících jsou na ruce a nemůžu se na ně vynadívat. omega01.jpg Opravdu paráda, tomu říkám příběh
Rodkopf Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Trosku Vam to tu spamnu novejsim kouskem,ale za to mene obvyklym. jinak vsechny Omegy paradni,gratulace!
Alonso Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Ahoj, tak jsem ke stovce hodinek s ručkama přidal pár s číslíčkama. Casio S003 s modulem 136 v nerezovém pouzdře.Proběhla čistící kůra, pak koupě nové baterky, chvilka napětí a pak radost z návratu do života po XX letech... stará baterka byla původní. No a aby jim nebylo smutno, tak ještě proběhl nákup klasiky na Amazonu.
t2 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Gratulace k těm S003. Jen se divím, že přežily doteď. Ta původní batt nevytekla?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se