Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jinak ty S-21 jsou modul 21, návod zde. Vyráběly se od října 1977. Je vidět, že i v tehdejších jednoduchých návodech měli chyby, modul 21 je zde jako jediný se čtyřmi tlačítky, což ve skutečnosti není pravda.

0021.pdf

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem se dočkal, sestřičky TIMEX SSQ jsou doma.  Bral jsem je hlavně pro krabičku, papíry a pouzdro. Nejsou v chodu, ale nelezl jsem do nich. Třeba to bude jen baterka, popřípadě mám totožné (v horším stavu) funkční. Jen vím že mě můj hodinář s prosbou o výměny modulu vyžene. Nenašel by se tu někdo šikovný co by si na to troufnul (nééé zadarmo  :)) ????

13083326_1215050405173124_8775673280607913087702_1215050415173123_2233981690135813096315_1215050411839790_7801116294455113133183_1215050418506456_8600587113191113124911_1215050475173117_39076966000632

Odesláno

Tak jsem se dočkal, sestřičky TIMEX SSQ jsou doma.  Bral jsem je hlavně pro krabičku, papíry a pouzdro. Nejsou v chodu, ale nelezl jsem do nich. Třeba to bude jen baterka, popřípadě mám totožné (v horším stavu) funkční. Jen vím že mě můj hodinář s prosbou o výměny modulu vyžene. Nenašel by se tu někdo šikovný co by si na to troufnul (nééé zadarmo  :)) ????

Jak říkají moje děti: huuustý  :D

Krásný jsou. Ta cedulka 45.75 je cenovka?

Odesláno

Nádherný kus. Ohledně tebou požadovaného servisu bych zkusil oslovit zdejší členy T2, Casiotron nebo Chilliluk, I když nic nejsem schopen zaručit. Já si na to netroufám.. :-(

Odesláno

Děkuji za pochvalu i radu. Ono to nebude lehké někoho ukecat, ty hodinky dělal šílenec. Tlačítka se ne jen mačkají, ale také se  otáčejí (každé na dvě strany a potom různě seřizují). Je to mazec, hodinář když to viděl nechtěl skoro ani vyměnit baterku. Musel jsem říct, že když potom nepůjdou nic po něm nebudu chtít.

Odesláno

Jak jsem tady zahlédl tu kalkulačku, tak jsem si vzpomněl, že mám někde starý přístroj Hewlett-Packard z roku 1981. Vložil jsem do ní baterky a kupodivu funguje. Dokonce se pořád vyrábí - už 35 let, asi ve zmodernizované verzi. Tak jsem si dovolil takové "osmdesátkové zátiší".

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

@michalval Zátiší SUPER!  :clap: Krásný kousky doma máš. Dostal jsem chuť taky něco podobného spáchat. Snad se zadaří :D

Díky siwi. Jak jsem psal, ta kalkulačka na mě odkudsi vypadla, ale Atari to je moje láska, už od roku 1987, kdy to taťka dovezl z NSR - snad je i pořád funkční, jen musím najít anténní kabel a televizi, která bude mít tenhle vstup.

Odesláno

Díky siwi. Jak jsem psal, ta kalkulačka na mě odkudsi vypadla, ale Atari to je moje láska, už od roku 1987, kdy to taťka dovezl z NSR - snad je i pořád funkční, jen musím najít anténní kabel a televizi, která bude mít tenhle vstup.

Na Atari si velmi dobře pamatuju. Byla to jedna ze dvou voleb tehdejších osmibitových počítačů. Já přišel do styku s tou druhou alternativou - počítačem ZX Spectrum.

Odesláno

Dobrý den jakou asi mohou mít cenu nefunkční digitální hodinky Prim ? :) Děkuji

Odesláno

velice dobrý stav

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...