casiotron Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Jinak ty S-21 jsou modul 21, návod zde. Vyráběly se od října 1977. Je vidět, že i v tehdejších jednoduchých návodech měli chyby, modul 21 je zde jako jediný se čtyřmi tlačítky, což ve skutečnosti není pravda. 0021.pdf
lukas.78 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Tak jsem se dočkal, sestřičky TIMEX SSQ jsou doma. Bral jsem je hlavně pro krabičku, papíry a pouzdro. Nejsou v chodu, ale nelezl jsem do nich. Třeba to bude jen baterka, popřípadě mám totožné (v horším stavu) funkční. Jen vím že mě můj hodinář s prosbou o výměny modulu vyžene. Nenašel by se tu někdo šikovný co by si na to troufnul (nééé zadarmo ) ????
michalval Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Tak jsem se dočkal, sestřičky TIMEX SSQ jsou doma. Bral jsem je hlavně pro krabičku, papíry a pouzdro. Nejsou v chodu, ale nelezl jsem do nich. Třeba to bude jen baterka, popřípadě mám totožné (v horším stavu) funkční. Jen vím že mě můj hodinář s prosbou o výměny modulu vyžene. Nenašel by se tu někdo šikovný co by si na to troufnul (nééé zadarmo ) ????Jak říkají moje děti: huuustý Krásný jsou. Ta cedulka 45.75 je cenovka?
lukas.78 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Hustý, to je správné označení Předpokládám že ano, budou to libry.
Frostie Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Nádherný kus. Ohledně tebou požadovaného servisu bych zkusil oslovit zdejší členy T2, Casiotron nebo Chilliluk, I když nic nejsem schopen zaručit. Já si na to netroufám.. :-(
lukas.78 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Děkuji za pochvalu i radu. Ono to nebude lehké někoho ukecat, ty hodinky dělal šílenec. Tlačítka se ne jen mačkají, ale také se otáčejí (každé na dvě strany a potom různě seřizují). Je to mazec, hodinář když to viděl nechtěl skoro ani vyměnit baterku. Musel jsem říct, že když potom nepůjdou nic po něm nebudu chtít.
Frostie Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Zkusit zeptat se můžeš, za to přeci nic nedáš...
Frostie Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Jj to určitě udělám.Jj, snad ti bude štěstí přáno!
michalval Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Jak jsem tady zahlédl tu kalkulačku, tak jsem si vzpomněl, že mám někde starý přístroj Hewlett-Packard z roku 1981. Vložil jsem do ní baterky a kupodivu funguje. Dokonce se pořád vyrábí - už 35 let, asi ve zmodernizované verzi. Tak jsem si dovolil takové "osmdesátkové zátiší". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 3. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2016 @michalval Zátiší SUPER! Krásný kousky doma máš. Dostal jsem chuť taky něco podobného spáchat. Snad se zadaří
michalval Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 @michalval Zátiší SUPER! Krásný kousky doma máš. Dostal jsem chuť taky něco podobného spáchat. Snad se zadaří Díky siwi. Jak jsem psal, ta kalkulačka na mě odkudsi vypadla, ale Atari to je moje láska, už od roku 1987, kdy to taťka dovezl z NSR - snad je i pořád funkční, jen musím najít anténní kabel a televizi, která bude mít tenhle vstup.
siwi Odesláno 3. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Díky siwi. Jak jsem psal, ta kalkulačka na mě odkudsi vypadla, ale Atari to je moje láska, už od roku 1987, kdy to taťka dovezl z NSR - snad je i pořád funkční, jen musím najít anténní kabel a televizi, která bude mít tenhle vstup. Na Atari si velmi dobře pamatuju. Byla to jedna ze dvou voleb tehdejších osmibitových počítačů. Já přišel do styku s tou druhou alternativou - počítačem ZX Spectrum.
michalval Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Řekl bych, že byla ještě třetí - Commodore C64
siwi Odesláno 3. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Jo, to máš pravdu. Na ten jsem dočista zapomněl.
Berny Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Dobrý den jakou asi mohou mít cenu nefunkční digitální hodinky Prim ? Děkuji
t2 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 To záleží v jakém stavu je pouzdro a sklíčko.
Berny Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 velice dobrý stav Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Jojo tohle je pěkný! Já osobně bych to viděl někde mezi 3 a 5 stovákama.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se