casiotron Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Multifunkční celoocelový Meister - Anker z roku 1979. Už jsem je sem jednou dával, teď jsem sehnal i verzi s nápisem (pod displejem) "PICOQUARTZ", přesně, jak to je v katalogu Quelle podzim-zima 1979 - 80. Dávám sem i ty s nápisem pouze "QUARZ". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Zde jedny Meister - Anker, které opět nebyly v žádném katalogu Quelle. Za nimi dávám jiné (které jsem sem už dával) se stejným modulem (Sanyo), které byly v katalogách Quelle v roce 1981. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Joo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Všechny je chci, moc chci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Dneska SEIKO C359-5000 z roku 1979. Už jsem sem jedny dával, ale teď mám i N.O.S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Další jsou MIKADO z roku 1979. Na to, jak luxusně je zpracované pouzdro, tak modul je děs, úplně šunka. Zde dávám i obrázek stejných hodinek z katalogu Neckermann podzim-zima 1979/80, kde jsou pod značkou Tempic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Poslední dnešní jsou CASIOTRON CS-49, modul 29 z roku asi 1978 nebo 1979. Přikládám i foto z Casio katalogu z roku 1980, kde jsou ještě také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Do kalkulaček moc nedělám, ale ty poslední Casiotrony jsou libůstka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Tak to já zase do kalkulaček dělám. :-) A ty Mikado se mi moc líbí. Ty ještě nemám. Jestli jsou taková "šunka", tak mi je prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 (upraveno) I šunky mají svoje místo v historii. Ten modul je kvalitou zpracování asi o deset řádů níž než zbytek. Jsem rád, že je mám, i když jsou takové a nejsou ani správně funkční. Sehnal jsem je dokonce u nás, resp. ze Slovenska na Aukru a cena se vyšplhala dost vysoko i za tenkrát úplně nefunkční. Upraveno 19. ledna 2017 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Beee... No co se dá dělat. Třeba na ně narazím někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Má cenu psát, že to je paráda? No nemá. Prostě to tak je! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Do kalkulaček moc nedělám, ale ty poslední Casiotrony jsou libůstka.Tak to já mám rád i kalkulajdy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Ty Mikado jsou absolutní lahůdka, to pouzdro je fakt super! Ale zaujal mě ten obrázek s tabulkou z katalogu. Všiměte si udávané přesnosti u modulu 29! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Jo, to je ještě k tomu parádní bonus, který bohužel dnes prodávané digi ani moc nejsou schopny dodržet. Předpokládám tedy, že to je +- 10 sec/měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Jo je to " Accuracy per month". Dneska už bohužel nejen neumí stejnou přesnost, ale udávájí 20 sec na měsíc. Holt pokrok je pokrok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Jo je to " Accuracy per month". Dneska už bohužel nejen neumí stejnou přesnost, ale udávájí 20 sec na měsíc. Holt pokrok je pokrok.jo, kdyby udávali 20...Standard poslední doby je bohužel +-30 sec/měsíc a jsou některé modely např. od Casia, které to sotva dodrží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 A navíc kovové modely se už dnes nedělají je to plasťak vyrobeny v Číně toto je podstiva Japonka práce Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Tak tady koukejte na přesnost nejstarších modulů, to teprve je.Casio.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Jo, tak +-5 sec/měsíc, což je v praxi tak 1-2 sec/měsíc, to je paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se