Micey Odesláno 22. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Tak, Tagy fuč a zas tu máme Anglány. Dobře to dělaj.. Jo a konečně se mohu zařadit do klubu opravdových hodinkářů - jsem na čekačče!! Heč:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Nejsem fanda značky, ale musím uznat, že to jsou sakra povedený pilotky. I celkem originální. Ty kartáčovaný a leštěný plochy na pouzdře jsou fajn. Sklo, ciferník, ručky, fakt povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 (upraveno) Jo, naživo mě fakt mile překvapily, ta luneta je super. Tak, dáme jednu večerní a trochu se rozepíšu o tomdle novym přírůstku ChW C65 Cranwell 41mm, Sellita bez data, chronometr certifikace s poctivou oraženou dokumentací v balení. Specky zde -https://www.christopherward.com/military/c65-sandhurst/C65-38A3H2-S00K0-VC.html Původně jsem chtěl spíš ty C65 Sandhurst https://www.christopherward.com/military/c65-sandhurst/C65-38A3H2-S00K0-VC.html, nicméně pak mi přišly takový relativně nudný, ty moje jsou o 2mm větší a mám dojem, že se toho tak nějak víc zajímavýho děje. Na fotkách se mi ty moje na první dobrou moc nelíbily, ale čim víc jsem na ně čuměl, tim víc mi přišly jako zajímavej kousek. A ono jo! Hrozně moc dělá to vypouklý sklo, to mě na jinejch Wardech vlastně jako jediná věc víc štvalo, to placatý sklo s hodně slabym AR, todle je jiný kafe. Bere mě ta broušená luneta se sraženejma a leštěnejma hranama a vůbec pouzdro je členitý a moc hezký, relativně subtilní nožky, mezi nima 20mm, to mám rád (u hodinek). Dáme plusy, mínusy a zhodnocení. Plusy: Krásný zpracování. Neni co dodat, nevidim prostě jedinou nedokonalost. Ten hodně hrubej brus na hranách ruček jsem se rozhodl vnímat jako vlastnost:) Já vim že jsem s tim už trapnej, ale jiný, tak dobře udělaný hodinky, jako dělá ve svý cenový kategorii Ward, neznám. Chrometr funguje, už jsem tomu luxusu jedný, dvou vteřinek do plusu nějak odvykl, a ono je to fakt dobrý. Lumi. Neni to žádná baterka, jsou to drobný tenký čísla, ale cafra podivejte se na to a porovnejte si to třeba s klasickejma Markama XVIII.. já vim že to tak IWC asi chce a určitě by taky uměli napatlat čísla na lumi, ale prostě to je takhle lepší, hotovka:) WR150m, naprosto dostačující, možná až trochu overkill Pěkný pevný dýnko, žádný průhledy na prťatou nezdobenou Sellitu, tak to má bejt. Mínusy: Origo řemen sice pěknej, ale nezužuje se a je moc tlustej, k tomu opticky lehkýmu pouzdru se nehodí. Mám to teď na corduře, prima by byl nějakej tenčí koníček. Mít šroubovací korunku, asi jsem ještě spokojenější. A jinak už fakt nevim.. Sakumprdum jsou to skvělý hodinky za ještě relativně rozumný peníze a bavěj mě velice. Myslim že by u mě mohly dát až měsíc.. Upraveno 24. ledna 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Super zhodnocení, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Ty vypadaj tak nějak dospěle, nevim jak to jinak napsat. Taková fúze field a pilot a z obojího vybráno to dobrý, aby to ladilo. Lumičísla jsou zábavný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Ja porad nemuzu prijit na chut tem ruckam. Ten tvar mi tam proste nesedi. Zbytek hodinek by byla asi v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Je to tak, špachtle patří do ordinace nebo do nanuku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 (upraveno) Meanwhile at Micey's Ranch Upraveno 4. února 2021 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Obě bych si dal:) Nicméně.. novej přírůstek a opět jsem naměkko, je to takový jiný a dobrý. Tedy GS SBGA201 se Spring Drive, 41mm, nechme promluvit fotky. Po pár dnech nošení zas přidám nějaký zhodnocení/kecy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Mega parádne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Na to se už těším. Skvělé fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 (upraveno) Děkan. Etě pár fotek.. jak už jsem psal, první jasnej poznatek je ten, že žeru, jak snadno a rychle se natahujou, ať už korunkou či rotorem. Upraveno 5. února 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Gratulace, GS jsou parádní a fotky dokonalé. I ty ChW jsou velice zajímavé, máš teď koukám šťastnou ruku při výběru, tak si je hezky užívej;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 před 4 hodinami, Micey napsal: Děkan. Etě pár fotek.. jak už jsem psal, první jasnej poznatek je ten, že žeru, jak snadno a rychle se natahujou, ať už korunkou či rotorem. Jsem ze staré školy,takže když mechanické hodinky, tak Švýcary, ale tohle je sakra dobrá práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Diky panove. A dnes na horach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Tak, po pár dnech to zhodnoťmež. Jak jsem psal, SBGA201, Spring Drive, 72hodin, 41mm, 100m WR, šroubovací korunka, vnitřní AR na lehce vypouklym skle, ocel, japonskej finish pouzdra a náramku. Údaje zde - https://www.grand-seiko.com/global-en/collections/sbga201g Moje první GS, furt jsem tak nějak kroužil okolo, ale jakožto chudýmu, hodinkově promiskuitnímu, machr-index frustrátovi:) nikdy nepřišly Seika přes kilo, natož pak nový, jako aspoň trochu dobrej nápad. Pak se ovšem takhle člověk začne scházet s divnejma, GS pozitivníma lidma (zdravim doktore), do toho korona, furt home office.. no a jak je z toho celej zblblej, tak se to stane. Tedy klasicky plusy, mínusy a závěrečný "zhodnocení" a kecičky. Plusy: - Celkový zpracování, neni moc co dodat. Broušení krásný hrubý, leštění lesklý (teda jako ne že by člověk na sluníčku, když se posoustředí, neviděl lehkej pomeranč, hehe), cifr krásnej bez vady, ručky ostrý jak katana.. parádně zdobenej strojek. Je to u GS takový kapku klišé, ale udělaný je to prostě dobře. - Přesnost, je to až vtipný.. za šest dní maj průměr 0,2 vteřiny do plusu denně. - Parádní datumovka, macatý čísla přes celý okno, tak to má bejt - Děravý nožky pouzdra, krásně udělanej tah a spona - Ta vteřinovka, jak si tak jako jede a necuká, bóóže to je paráda, jak u nástěnejch hodin za dvě stovky, jak mi správně ukázal posledně můj otec. Mínusy: - Mnó, ono by to jako bylo hnusný.. a nehodilo se to.. a blabla, ale prostě aspoň trochu lumi vlastně neni úplně blbý:) - Spona. Že to nemá žádnou mikroregulaci, chápu, ale kdyby se tam dala nějak vpašovat aspoň dírka na úpravu párátkem.. jak jsem starej, tak se mi to nějak víc zvětšuje a zmenšuje během dne. A nedejbože v létě.. budou asi muset na nějakej šikovnej řemej. - Kdyby byly o dva milimetry menší, nebo by měly kratší nožky, byl bych asi víc spoko. Nejsou mi velký, ale seděly by ještě líp. Sakumprdum je to krása. Blbý je, že se o ně nějak víc bojim, u žádnejch jinejch hodinek jsem to tak neměl a upřímně jsem to od sebe nečekal. No, chce to s nima někde mrdnout, udělat první zářez a pak si to po tejdnu sedne. Kdo neví coby, jako já, doporučuju léčbu GS. Jak je to takový jiný, je to dobrý. Bych si myslel, že dva měsíce u mě musej dát! A pokud se dočkám těch Subů, budu mít kombo že to tady zhasnu a nazdar. Hehe:) Pár fotek.. na někerejch neni vteřinovka, páč jsem dlouze exponoval a ona někam zmizela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Jeste jeden minus mi ted dosel, a to nemalej - nema to rychlopreklapeni data. Sakra takovej vychytanej strojek, fakt to musi bejt hodinu pred pulnoci tak hnusny, v tom okynku? Dukazni foto, a budte radi, ze je tam ta rucka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 (upraveno) Holt ne no. Na to si budeš muset koupit ty quartzky Upraveno 9. února 2021 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Slušný lidi touto dobou dávno spí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Jo, bude mě to aspoň nutit jít dřív spát. Teda, furt to neni takovej otřes jako u 7750 s day - date:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se