nickolas Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 (upraveno) Ty jsi démon! Můj nejoblíbenější chronocestovatel. btw já si koupil nový kolo, tak to bych moh někdy zkusit, jestli k vám od nás dojedu – na čumendu. Upraveno 21. dubna 2021 uživatelem emef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 No vida, konečně se mi to začíná vyplácet..:) Cos pořídil? Jede se sem z Prahy překvapivě dobře, případně bychom mohli dát stánko - pivo někde na půli cesty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 No právě gravela, takže se teď trochu seznamuju s těma beranama. Na starý kolena. No tak já se domluvim doma, jestli by mě pustili třeba hned o víkendu na nějakou testovačku. Jak já bych si dal čepovaný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 No prosim, parada. Napisu na vocap.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 berany jsou nejvíc, dá rozum pěkný Grade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 V 21. 4. 2021 v 10:34, pebe napsal: berany jsou nejvíc, dá rozum pěkný Grade Rozšířit tady je někdo znalec Ď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Cafra uplne sem zapomnel, jakej je ten titan parada a pohodli. A ten ana-digi quartz je taky zabavnej.. i po letech se mi oteviraj novy obzory!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Hlavně je to i repetice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Jo, pipa to hezky. Akorat to musi cek takticky sundat z ruky, kdyz si chce bejt jistej poctem pipnuti:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Tohle jsem mel jednou pujceny. Povidam, @wizard-ov nemas doma nejake otloukanky na pujceni? Jasne, stav se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 No a jak si byl spokojenej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Hodinky parádní, ale ta přepálená ruka, ta ruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Tak jebky na dodrbani no. Titan moc lehky na me. Jako muj styl to tehdy nebyl, ale dneska bych je asi ponosil. Ty svetle vypadaji dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 @Daemonultimate Taky bys mel prepalenou ruku, kdybys travil celej predeslej vecer v Unetickym pivovaru!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Si presedlal a delas inspektora vycepnich zarizeni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Jo kez by, zatim jen amatersky.. hele ale neni to blbej napad!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 I amatérská liga má víc úrovní a to nadšení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 V 9. 6. 2021 v 17:34, Micey napsal: Jo kez by, zatim jen amatersky.. hele ale neni to blbej napad!:) Rozšířit No hele ja to mam vymysleny. Zaplatim si pulrocni kurz sladka a jdu varit pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Vyborne, ja ti to muzu degustovat a Kuba vymejslet, co budes varit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se