Přejít na obsah

Miciho fotovlákno

Micey

Doporučené příspěvky

Locky klidne svin, uz je to tady stejne zasvineny az jeje.

Jinak dlouho nebylo chrono (mam dojem), tak tedy jedno.. sou to takovy vlastne divny hodinky s nesmyslnou doporucenou cenovkou. Nemam rad zlutou retro fejk lumi, nemam rad bicolor (ete s bronzem tyvado), ale mam rad hodne vypoukly sklo, takze.. tejden, dva, tomu dejme:) Pak k tomu ete asi pridam par fotek a kecu.

8CBA912C-116D-4F3F-B261-AFD64E959526.jpeg

BB137B8A-A0AF-4E9A-80C6-1E9924436559.jpeg

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 439
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...

Jasny, zas to casem prijde..

Jinak teda vim ze ty Apple Watche vyse nejsou uplne hodinky, ale uz je to prima udelany, akorat teda hovadsky velky, jeste ze jsem ztloustl. Titanovy telo prima zpracovany, safirovy sklo, ted u more picovinky typu mereni hloubky fajn.. a hezky ze to ma virtualni simku, tedy treba na kolo netreba tahat telefon, v pripade nutnosti clovek vyridi vicemene to samy jak s mobilem.

Odkaz ke komentáři

Já to měl ve 2018, prodal sem všechno a přes rok sem měl jen iWatche, pak sem se už nikdy nevrátil k víc 1-2 kusům, respektive na jaře 2019 sem koupil modrý Pelagosy, pak Želvy PADI, který má už asi 3 roky můj kamarád, takže OWG a Pelagosy, uvidíš, jak to proběhne u Tebe, ale Ty´s byl dycky větší promiskuita🤣

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tak, když už sem si asi po osmi měsících pořídil zase mechanický hodinky, radši k nim i něco napíšu. Zajímavý, dlouhou dobu stačej AW, absolutně žádný puzení, najednou se člověk probudí a prásk, potřebuje hodinky. A ideálně hned:)

Tedy, todleto https://www.breitling.com/cz-en/watches/superocean/superocean-automatic-42-my22/A17375211B1A1/ se mi líbilo hned po představení. Jasně, nefunkční vnitřní luneta, úplně nesmyslný prachy za Sellitu, chyběj křídla, blabla.. ale prostě po dlouhý době mě na první dobrou zaujaly ještě zaplatitelný hodinky.

42mm, parádně nízký pouzdro (12mm), na řemenu to bude bájo pohodlný. Myslim že jak jsou placatý působí větší, já mám zápěstí něco přes 19cm a naprosto si neumim představit tu 46mm verzi, i nad 44mm bych se ošíval. Kovovej náramej je na ně možná až moc masivní, leč kvituju konečně rozumnou sponu s mikroextenzí, to je stejnak vynález. Svítěj prima, líbí se mi střízlivý nápisy na cifru, žádný velký pohádky. Zpracování fajn, luneta lunetuje.. jo! Nemaj datum, což mi tak nějak došlo až po nákupu.. ale co, aspoň maj čistej cifr a když člověk moc chce, datum se dozví:)

Plusy a mínusy.

Plus: Super nositelný. Subjektivně se mi velmi líbí design, aspoň to má nějakej nápad, byť třeba blbej:) Konečně pořádná spona. Okem nevidím jedinou vadu na kráse, nedokonalost indexu, smítko prachu, nepřesnej brus někde, tak něco - a že na většině hodinek v týdle kategorii něco najdu. Parádně jednoduchý pevný dýnko.

Mínus: Ta Sellita, no.. mně to naprosto neva, aspoň to každej oservisuje ve sklepě, mnohým by asi mohlo. Příliš macatej náramek v poměru k pouzdru. Možná by na tý lunetě mohlo svítit i něco jinýho, než hlavní index.. ale to už rejpu. 

Pár rychlofotek mobilem.

IMG_3170.jpeg

IMG_3167.jpeg

IMG_3159.jpeg

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Jeste pridavam foto toho nejvetsiho benefitu, tedy tvar a “nizkost”:) pouzdra, to je na potapky proste pecka. Dnes byly celej den na lyzich a jsem si jistej, ze kdyz budou na remeni, clovek zapomene ze je ma na ruce.

IMG_3182.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...