Přejít na obsah

Timestore.cz

Ondrys92

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 209
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Timestore leží v žaludku všem ostatním prodejcům, protože mají nejnižší ceny. Před 14 dny jsem tam udělal taky svůj první nákup a vše proběhlo naprosto bez problémů a velmi rychle. A ušetřit 1 400 Kč na hodinkách v cenové kategorii 5 000 Kč mě přijde velmi zajímavé. Jak by to bylo s případnou reklamací je ale jiný příběh na který nekážu odpovědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pane Novaku

Konkurence nejsem a Timestore mi nevadi...

Nevim ale co je tezke pochopit na informaci,kterou ma Fast na svych strankach a kde Timestore jako neautorizovaneho prodejce uvadi...

Vážení zákazníci,

jako výhradní distributor značky Casio pro Českou republiku si Vás dovolujeme upozornit, že níže uvedené obchody nejsou autorizovanými prodejci této značky. Z tohoto důvodů neposkytuje naše servisní středisko (jediný autorizovaný servis v ČR) na hodinky zakoupené u neautorizovaných prodejců záruční servis. Pokud chcete mít jistotu plné záruky, nakupujte pouze u doporučených prodejců.

Ano,Timestore muze hodinky odkoupit od nejakeho oficialniho prodejce jak pisete.V tom pripade ale na zarucnim listu musi byt razitko onoho oficialniho prodejce a ne obchodu timestore.

Pokud je na zarucaku razitko od Timestore tak Cam Fast proste reklamaci nikdy neveme.

Pokud je na zarucaku razitko oficialniho prodejce tak samozrejme reklamaci uznat musi.

Pochybuji ovsem ze by v ramci Ceska nejaky oficialni prodejce preprodaval svoje hodinky konkurencnimu ceskemu neoficialnimu obchodu a jeste mu daval na zrucak svoje razitka...

Musite se smirit s tim,ze zadny neoficialni prodejce nebude mit v ramci CR oficialni servis.

Tzn.veskere zbozi z Timestore nebo jineho neofiko obchodu si reklamuje sam obchod a ne oficialni servis.

To co pisu je fakt,nejsem konkurecne a Timestore mi v zaludku nelezi.Jen jsem k tomuto tematu debatoval a napsal to co vim...

Odkaz ke komentáři

A pokud vam to ani ted neni jasne tak si zavolejte primo na Fast a tam vam jen potvrdi to vo jsem tady napsal.

Brutulus...jenom aby si nebyl nahodou nekdo z Timestoru kdyz tady pises jak strasne nekomu Timestore lezi v zaludku a jak si s nima spokojen ze si usetril patnact stovek.

Nikdo ti to nebere,kazdy muze nakupovat kde se mu libi a kdyz budes potrebovat reklamaci tak si to res jak chces,tvuj nakup,tvuj problem.Ja se tu jen vyjadril kvuli zaruky.Nijak jsem tento obchod nepospinil.Kazdy kdo si vlakno o tomhle obchode precte od zacatku si obrazek o nem udela sam.

Ty si nakupuj u nich,ja nakoupim jinde,Franta a Pepa nakoupi treba take jinde.Kazdeho vec...

Odkaz ke komentáři

Mečoun. Tu tvou konspirační teorii ani radči nebudu komentovat. Ještě bych mohl být mimozemšťan ze souhvězdí Andromeda. Reportuji jen svou vlastní zkušenost, nic víc. Od toho tady to vlákno je. Nijak nechci Timestore vyzdvihovat. Když bude cena podobná, raději nakoupím na Helveti. Pokud se ale bude lišit o víc jak 1 000 Kč u konkrétních hodinek, tak se nad tím zamyslím. Jak říkáš, každého věc kde nakoupí.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Jinak přidám zkušenost. Koupil jsem tam Hamiltony Khaki Field King 40mm, funkce day date. Po půl roce začaly jít napřed, několik hodin denně (nikdy nepadly). Poslal jsem je na reklamaci, která mi byla zamítnuta protože prý spadly. Bylo mi odpovězeno, že i přes to, že reklamaci neuznali, hodinky opravili. Doslova "provedli jsme malou opravu stroječku". Když jsem se snažil zjistit, co dané heslo "malá opravu stroječku" znamená, nebyli mi schopni odpovědět, pán začal být nepříjemný a začal se hádat, prý nemam právo to vědět, sám neví, jak je opravili (někam je poslali) a že mi to nehodlá sdělovat. Nebyli schopni mi říct, zda byly přetěsněny apod ani jak přišli na to, že spadly. Šel jsem na ČOI a dále to řeším, hodinky přišly mimo jiné se škrábanci na lunetě, které tam předtím nebyly.

Odkaz ke komentáři

Dobrý den,

přemýšlím o koupě svých prvních hodinek, jedná se konkrétně o model Hamilton Kahaki Field Day Date, H7050583. Rozhodoval jsem se mezi mezi GoldEligiusem, který má perfektní recenze a Timestore. Nakonec zvítězil Timestor, protože je má v nabídce cca o 4000Kč levněji, to už je pro mě docela velká částka, kterou musím brát v potaz. Bohužel teď po přečtení téhle diskuze jsem trošku znejistil, zda si je mám u nich objednat. Můžete mi prosím někdo znalý napsat, jak je to s servisem? Např. když se mi něco na hodinkách rozbije a timestore mi neuzná reklamaci, kam to mám poslat(respektive jak mám potom pořešit tu opravdu, vyhazovat je asi za takové peníze nebudu)? Když nakoupím i Timestore, tak jsou mi dveře autorizovaného servisu Hamilton hodinek uzavřené? Chápu to tak správně? Předem děkuji za odpověď.

S pozdravem

M. 

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...

Dobry den,

ako majitel firmy budem v kratkosti reagovat na toto vlakno, lebo to je hroza pozerat sa na tie niektore prispevky :-)

1. fast karticky neorazujeme ani ich nepouzivame, mozno niekto dostal do mailu navod, kde bol nascanovany navod od Fastu. Vzdy kazdemu hovorime, ze u nas zakupene hodinky s vynimkou Vostok Europe, Luminox, Zeppelin, Junkers a par dalsich si budete musiet servisovat cez nas. ANO SME NEAUTORIZOVANY predajca na vacsinu znaciek a preto nase ceny su lepsie. Pretoze inak by sme museli mat rovnake ceny ako diktuje distributor.

2. dalsi dovod je aj ten, ze zoberte si napr. Seiko, Casio, Citizen ... ich ponuka a ceny v ramci CR/SR su neporovnatelne oproti inym krajinam. Ci uz ovela vyssi nakup pre nas alebo obmedzena ponuka.

3. to ze neuznavame 90 percent reklamacii? Toto je hoax, za tento rok sme prijali uz cez 1100 reklamacii a vie si niekto realne predstavit, ze by sme z toho 90 percent zamietli? ... to by sme na COI a SOI boli neustale. Dovolim si tvrdit, ze v porovnani s autorizovanymi servismi casto opravujeme aj zavady, ktore by inak museli ist na plateny servis. 

4. reklamacia Hamilton - za tu reakciu sa Vam ospravedlnujem, urcite ta reakcia kolegu z reklamacneho nebola spravna. My neposudzujeme ci hodinky padli a podobne, robi to servis. Hodinari su velmi specificki ludia a niekedy nam opravia hodinky a nenapisu, ze co vsetko vykonali. Mozno preto tak kolega reagoval (tym to samozrejme neospravedlnujem).

Len pre informaciu aby bola objektivita a pohlad druhej zainteresovanej strany.

Na zaver. Kazdy zakaznik co mu neuzna niekto reklamaciu je nahnevany a ma tendenciu davat negativnu recenziu, len malokto je ochotny priznat, ze mozno castokrat tu zavadu zapricinil aj sam. Naozaj sa stretavame uz s takymi kuriozitami, ze by som tu mohol napisat slohovu pracu ake absurdity casto krat ludia chcu reklamovat. :-)

Pekny den prajem a urobte si vlastny nazor

Odkaz ke komentáři

Vzdy kazdemu hovorime, ze u nas zakupene hodinky s vynimkou Vostok Europe, Luminox, Zeppelin, Junkers a par dalsich si budete musiet servisovat cez nas. ANO SME NEAUTORIZOVANY predajca..

Takže "Vostok Europe, Luminox, Zeppelin, Junkers a pár dalších" berete od oficiálních distributorů z ČR a SR? 

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Dobrý den,

pročetl jsem vlákno a po jeho přečtení jsem lehce na vážkách...rád bych koupil u timestore hodinky Citizen satellite wave CC9015-54E. Na timestore jsou za 32 000, jinde za 40 000...to je markantní rozdíl. Šedý dovoz a jeho následky mi vzhledem k úspoře nevadí. Nicméně protože se jedna o dárek a v absolutní částce velké peníze, chci poprosit o doporučení, kde nejlépe by šlo nade vší pochybnost po zakoupení nechat ověřit jejich pravost (Brno). Předem děkuji za všechny reakce.

S pozdravem

AH

Timestore.cz

Odkaz ke komentáři

Kupoval jsem Gčka DW-5600E a spokojenost. Objednáno a zaplaceno v pondělí, na ruce v pátek. Sice je mohli poslat o den-dva dřív (peníze určitě měli v úterý, nejpozději ve středu připsané), ale čert to vem. Se slevovým kódem jen o asi 2 stovky dražší než ze skywatches (kde bych čekal o dost déle a riskoval další poplatky).

Odkaz ke komentáři

Dobrý den,

pročetl jsem vlákno a po jeho přečtení jsem lehce na vážkách...rád bych koupil u timestore hodinky Citizen satellite wave CC9015-54E. Na timestore jsou za 32 000, jinde za 40 000...to je markantní rozdíl. Šedý dovoz a jeho následky mi vzhledem k úspoře nevadí. Nicméně protože se jedna o dárek a v absolutní částce velké peníze, chci poprosit o doporučení, kde nejlépe by šlo nade vší pochybnost po zakoupení nechat ověřit jejich pravost (Brno). Předem děkuji za všechny reakce.

S pozdravem

AH

Timestore.cz

Není důvod, aby ty hodinky byly fík, pokud ano, tak bys při tom zjištění i po letech neměl problém to vyřešit - čoi nebo celní správa by si na tom s chutí smlsla. Timestore má docela dlouhou historii, takže si takový průšvih nemůže dovolit, byť dle vyjádření zde se to v minulosti stalo a řešilo (zmíněný nákup série tuším Tissotů)...

Dlouho jsem si říkal, jestli se něco psát nebo ne. Adyho Chudého (kuang) znám osobně bratru 15 let a tedy ještě z doby, kdy jsme chodili jako studenti po hospodách na moravě a hodinky mě ani jemu nic neříkali (ví, že se dnes zajímám o hodinky, ale můj nick na foru imho do dnes nezná). S tím jak dlouho na trhu působí je celkem jasný, že to není prototyp prodejce padělků nebo něco podobného, to už by ten business dávno nefungoval.

Vzhledem k tomu, že všichni ke spokojenosti nakupujeme v creationwatches, skywatches a já nevím kýho čerta, tak proč pochybovat o tomto eshopu? Šedivka jako šedivka, jen zde je výhoda, že servis, byť poskytovaný prodejcem, je aspoň dostupný a nemusím posílat hodinky zpět do asie...nějak nechápu tu věčnou histerii zvlášť v komunitě, kde každý fungování trhu s hodinkama +- zná.

Ad reference a důvěryhodnost - stačí si projít třeba ty na heurece, timestore tam má podobné hodnocení třeba jako Koscom...

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Dobry den,

ako majitel firmy budem v kratkosti reagovat na toto vlakno, lebo to je hroza pozerat sa na tie niektore prispevky :-)

1. fast karticky neorazujeme ani ich nepouzivame, mozno niekto dostal do mailu navod, kde bol nascanovany navod od Fastu. Vzdy kazdemu hovorime, ze u nas zakupene hodinky s vynimkou Vostok Europe, Luminox, Zeppelin, Junkers a par dalsich si budete musiet servisovat cez nas. ANO SME NEAUTORIZOVANY predajca na vacsinu znaciek a preto nase ceny su lepsie. Pretoze inak by sme museli mat rovnake ceny ako diktuje distributor.

2. dalsi dovod je aj ten, ze zoberte si napr. Seiko, Casio, Citizen ... ich ponuka a ceny v ramci CR/SR su neporovnatelne oproti inym krajinam. Ci uz ovela vyssi nakup pre nas alebo obmedzena ponuka.

3. to ze neuznavame 90 percent reklamacii? Toto je hoax, za tento rok sme prijali uz cez 1100 reklamacii a vie si niekto realne predstavit, ze by sme z toho 90 percent zamietli? ... to by sme na COI a SOI boli neustale. Dovolim si tvrdit, ze v porovnani s autorizovanymi servismi casto opravujeme aj zavady, ktore by inak museli ist na plateny servis. 

4. reklamacia Hamilton - za tu reakciu sa Vam ospravedlnujem, urcite ta reakcia kolegu z reklamacneho nebola spravna. My neposudzujeme ci hodinky padli a podobne, robi to servis. Hodinari su velmi specificki ludia a niekedy nam opravia hodinky a nenapisu, ze co vsetko vykonali. Mozno preto tak kolega reagoval (tym to samozrejme neospravedlnujem).

Len pre informaciu aby bola objektivita a pohlad druhej zainteresovanej strany.

Na zaver. Kazdy zakaznik co mu neuzna niekto reklamaciu je nahnevany a ma tendenciu davat negativnu recenziu, len malokto je ochotny priznat, ze mozno castokrat tu zavadu zapricinil aj sam. Naozaj sa stretavame uz s takymi kuriozitami, ze by som tu mohol napisat slohovu pracu ake absurdity casto krat ludia chcu reklamovat. :-)

Pekny den prajem a urobte si vlastny nazor

Pokud jste tak seriózní, proč u hodinek Citizen uvádíte - záruka 5 let Citizen? Sám moc dobře víte, že je to lež. Těch 5 let je přece od vás a ne od Citizenu. Citizen má mezinárodní záruku jen 1 rok a to jen v tom případě, že záruční list potvrzen autorizovaným prodejcem. Což ve vašem případě není. A pokud jde o reklamace, tak třeba dle vašich podmínek neuznáváte vypadlou korunku nebo tlačítka. Což je u Citizenu 90% závad s opravou v ceně několika tisíc korun.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...