špelda66 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 krásná fota produkuješ to ty z inzerce ? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/116011-tudor-heritage-black-bay/?hl=tudor
bob.zizka Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Kdyby byly takhle krásně nafocený v inzerci, tak tam možná nestrávily tolik času.
shewcza Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Zatím -2sec za den. Mám raději, když hodinky jdou do plusu, ale asi se s tím naučím žít. Ještě vyzkouším tu rezervu 70h pravděpodobně o víkendu. Nadšení přetrvává. Doma jsem dostal nadáno, že jsem si koupil zase stejný hodinky. Mě teda SMPc přijdou úplně jiné.
Povidláček Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 To znám já když doma vedle sebe ukážu SMPc, SKX007 a Suby, taky to pro ní budou stejný hodinky... mám ale štěstí, že alespoň rozeznává auta bejvalka byla schopná na parkovišti u obchoďáku nasednout do červenýho Ferrari, že je to přece naše ne? (jezdím červenou Oktou 2)
Jenkiz Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Ono když se to tak vezme, tak pro polovičky jsou všechny v podstatě stejné.. Mi žena třeba říkala, že nechápe, proč si chci kupovat nové hodinky (pilotky od Steinhartu), když skoro ty stejné mám (konkrétně oblekovky UNION Belisar GMT se stříbrným cifrem a zlatými indexy a ručkami
Jenkiz Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Ale zase to má výhodu, ze když jedny vyměním za nové, tak někdy nepozná rozdíl.. Ale počet si pamatuje potvora :-D
neumann Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Dobre ty Shewcza! aspon bude BB nekdo poradne fotit Sent from my iPhone using Tapatalk
kuncák7 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Paradni, byt k nim tah, tak se s nima chlubi nekdo jinej ( a ten fotit neumi, takze by se nechlubil ), takze jsou na spravne adrese :-).Gratuluju.
shewcza Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Díky moc. Tyhle hodinky dle mého skromného názoru vypadají nejlíp na kůži. Jinak mám taky nejraději tah. Třeba jednou přikoupím...
LovecK Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Až zjistis kolik tah kostuje, zmenis nazor... hlidej si ch24, tam je vobcas za rozumnej peniz...
neumann Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Ba ba neprikoupis, to jsem si taky kdysi maloval a je to nesmysl, bud prodas a pudes do Rolad (tak to delaj vsici konformiste bez fantazie), nebo prodas a pocihas na pekny na tahu s etou Sent from my iPhone using Tapatalk
shewcza Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 (upraveno) Mě se na těch starších nelíbí nápis do kruhu "self winding". Ten tah stojí kolem 16 tis na ebay, jsou tu i nejmenovaní pacienti co tolik peněz dali za tah na Damasko =) nechám jim udělat pěkný řemen a uvidí se časem. Do desítky bych ho koupil. Edit: mimochodem jak jsou na tom ty tahy na BB ze strapcode? Měl jsem na želvách superjubille ze strapcode a byl velmi kvalitní. Upraveno 12. října 2018 uživatelem shewcza
shewcza Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Asi ho vyzkouším a potom poreferuji, za ty prachy...
neumann Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 Vidis me se ten kruhovy napis prave libi, nove jsou diky jeho absenci a logu takove nejake tvrdsi, na ten tah jsem zvedav urcite poreferuj, ale jsou super Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 Abych jen nezvanil vzal jsem je na prochazku A jeste pradedecek 7924 to bych si chrochtal (zdroj momochrome watches) Sent from my iPhone using Tapatalk
tikzot Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 Krasa oboje, tady ty novy 58 sou fakt povedeny moc;-)
neumann Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 To nejsou 58 ale jeste etacky 79220N Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se