safi Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 (upraveno) V 20. 5. 2022 v 23:06, Peter_See napsal: Ty jsou super! Hodně jsem po nich koukal a nakonec málem i koupil, ale nakonec jsem se rozhodl pro méně sportovní variantu bez otočné lunety. Za mě ale mezi diverama nejelegantnější barevná kombinace! Za mne nejlepší Black Bay.... KDyž si odmyslím nové Pro, tak za mě jsou steely ideální esence tool potápek...a hlavně to datum... Upraveno 26. května 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Zlověstné mraky ve filtru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Se mi to nejak vymyka kontrole . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 @warann: Vítej v Tudor klubu! Nová akvizice? Za jaké GS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Diky. Vymena? Za zadny. Proto jsem rikal, ze se to vymyka kontrole. Tohle, nejaky ty GS a Expy v servisu. Na me az az. Ale jsou super. Jo a tah sice aftermaret (Strapcode), ale velmi slusnej a hlavne na rozdil od GS jsem ho zkratil i se svejma nesikovnejma rukama a chatrnym zrakem raz dva. Radost velika. Jo, jsou mezi nami pokusitele, jejichz nabidkam se tezko odolava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 před 8 hodinami, warann napsal: Diky. Vymena? Za zadny. Proto jsem rikal, ze se to vymyka kontrole. Tohle, nejaky ty GS a Expy v servisu. Na me az az. Ale jsou super. Jo a tah sice aftermaret (Strapcode), ale velmi slusnej a hlavne na rozdil od GS jsem ho zkratil i se svejma nesikovnejma rukama a chatrnym zrakem raz dva. Radost velika. Jo, jsou mezi nami pokusitele, jejichz nabidkam se tezko odolava. Mi povídej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 K v praci to pujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Ranní pohoda s FXD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 U mne tedy jiskra opravdu přeskočila. Že by první GMT, který zůstanou doma? Od čtvrtka na ruce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 před 2 minutami, feltharg napsal: U mne tedy jiskra opravdu přeskočila. Že by první GMT, který zůstanou doma? Od čtvrtka na ruce: No sluší ti na te tvoji pacičce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 Syndrom noveho kousku. Od ctvrtka je malo casu. Ozvi se za pul roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 před 1 hodinou, feltharg napsal: U mne tedy jiskra opravdu přeskočila. Že by první GMT, který zůstanou doma? Od čtvrtka na ruce: Za 2 tyzdne mi ich mozes predat, dik:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 před 19 hodinami, feltharg napsal: U mne tedy jiskra opravdu přeskočila. Že by první GMT, který zůstanou doma? Od čtvrtka na ruce: Všechno na nich se mi líbí, až na to chybějící orámování indexů. To mi k jinak propracovaným luxusním tool hodinkám nesedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Za mě to je jedna z nejlepších věcí na těch hodinkách, orámování má dneska každý, ale kdo jiný má 3D keramické svítící indexy? Přidává jim to nádech Rolád z doby, než se z nich staly leštěnky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Problém je, že Ani Tudory už úplně nevnímám jako tool hodinky do nepohody... na to začínají být trochu drahé a trochu jim klesá dostupnost... Ale jinak souhlas s tou historií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 před 2 hodinami, safi napsal: Všechno na nich se mi líbí, až na to chybějící orámování indexů. To mi k jinak propracovaným luxusním tool hodinkám nesedí... ty indexy jsou právě super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Zatim dobry. Hlavne absence data ja super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Jj, indexy jsou opravdu promakany - je to total hitech ale zároveň vizuální odkaz na starý rolady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajs.mtb Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Dnes Steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Nejlepší hodinky, které jsem kdy měl ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se