Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 20. 5. 2022 v 21:06, Peter_See napsal:

Ty jsou super! Hodně jsem po nich koukal a nakonec málem i koupil, ale nakonec jsem se rozhodl pro méně sportovní variantu bez otočné lunety. Za mě ale mezi diverama nejelegantnější barevná kombinace! 🙂 

Rozšířit  

Za mne nejlepší Black Bay.... KDyž si odmyslím nové Pro, tak za mě jsou steely ideální esence tool potápek...a hlavně to datum...

Upraveno uživatelem safi
  • Odpovědi 3,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Diky. Vymena? Za zadny😁. Proto jsem rikal, ze se to vymyka kontrole. Tohle, nejaky ty GS a Expy v servisu. Na me az az. Ale jsou super. Jo a tah sice aftermaret (Strapcode), ale velmi slusnej a hlavne na rozdil od GS jsem ho zkratil i se svejma nesikovnejma rukama a chatrnym zrakem raz dva. 
Radost velika. Jo, jsou mezi nami pokusitele, jejichz nabidkam se tezko odolava. 

Odesláno
  V 26. 5. 2022 v 20:58, warann napsal:

Diky. Vymena? Za zadny😁. Proto jsem rikal, ze se to vymyka kontrole. Tohle, nejaky ty GS a Expy v servisu. Na me az az. Ale jsou super. Jo a tah sice aftermaret (Strapcode), ale velmi slusnej a hlavne na rozdil od GS jsem ho zkratil i se svejma nesikovnejma rukama a chatrnym zrakem raz dva. 
Radost velika. Jo, jsou mezi nami pokusitele, jejichz nabidkam se tezko odolava. 

Rozšířit  

Mi povídej:-) 

Odesláno
  V 29. 5. 2022 v 9:57, feltharg napsal:

U mne tedy jiskra opravdu přeskočila. Že by první GMT, který zůstanou doma? :)

Od čtvrtka na ruce:

85f3ebf5ca765274c40d0a514eb1d93a.jpg

Rozšířit  

Všechno na nich se mi líbí, až na to chybějící orámování indexů. To mi k jinak propracovaným luxusním tool hodinkám nesedí...

Odesláno

Za mě to je jedna z nejlepších věcí na těch hodinkách, orámování má dneska každý, ale kdo jiný má 3D keramické svítící indexy? :) Přidává jim to nádech Rolád z doby, než se z nich staly leštěnky.

image.png.9d8df70281f0875269fe7aa900aba8d0.png

Odesláno

Problém je, že Ani Tudory už úplně nevnímám jako tool hodinky do nepohody... na to začínají být trochu drahé a trochu jim klesá dostupnost...

Ale jinak souhlas s tou historií. 

Odesláno
  V 30. 5. 2022 v 5:51, safi napsal:

Všechno na nich se mi líbí, až na to chybějící orámování indexů. To mi k jinak propracovaným luxusním tool hodinkám nesedí...

Rozšířit  

ty indexy jsou právě super

TUDOR-BLACKBAY_PRO_LUME.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...