warann Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Odesláno 12. června 2022 Tuhle jsem psal, ze je nosim furt a vcera se mi to malem trochu vymstilo. Jsme na prodlouzenym vikendu na nejaky chalupe, vcere nejaky ty piva, pak nohejbal, ja frajersky hodinky nechal na ruce a v zapalu hry jsem hodil peknou tlamu po antuce. Nastesti jsem se jen slusne obalil tim oranzovym bordelem, jinak nic. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
adam.ra Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Odesláno 12. června 2022 Vrtulník Michael V. aneb GMT den druhý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Conn Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Odesláno 14. června 2022 Prvni den spolu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
twisp Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Odesláno 15. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vortex-Tempus Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Odesláno 16. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Odesláno 16. června 2022 Pohoda v praci (byt pohoda jinde by asi byla jeste lepsi). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Odesláno 16. června 2022 Jedna depresivní dešťová Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Odesláno 18. června 2022 V 16. 6. 2022 v 11:19, Jarett napsal: Že já ty padesátvosmičky prodával Jj, za blbost se plati Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Odesláno 18. června 2022 Včerejší 79090 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
špelda66 Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Odesláno 18. června 2022 před 10 minutami, Jeronimo napsal: Včerejší 79090 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tvl, tak to je nářez, nádhera Jardo !
Jeronimo Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Odesláno 18. června 2022 (upraveno) před 34 minutami, špelda66 napsal: Tvl, tak to je nářez, nádhera Jardo ! Ano je. Ta modrááááá Edit: Tak ještě jednu Edit2: A ještě druhou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. června 2022 uživatelem Jeronimo
špelda66 Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Odesláno 18. června 2022 to máš jako box i papíry ? já mám černé r. 1990, box, ale bez bez papírů
steel Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Odesláno 18. června 2022 (upraveno) hodinky co @Jarett nemel prodavat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. června 2022 uživatelem steel
Jeronimo Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Odesláno 18. června 2022 Před hodinou, špelda66 napsal: to máš jako box i papíry ? já mám černé r. 1990, box, ale bez bez papírů Ano. 1991.
Postal80 Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Odesláno 18. června 2022 před 5 hodinami, Jeronimo napsal: Včerejší 79090 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to je nářez! A ten stav..
Zmrzlinar Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Odesláno 19. června 2022 Přezout na letní a letní dovolená na Slovensku může začít! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bakouš Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 Dnes se bude přezovat z tahu na kůži, tak si je ještě cvaknu... Uvidím jak bude origo spona s kůží pohodlná. Snad nebudu litovat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
adam.ra Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 (upraveno) Před hodinou, Bakouš napsal: Dnes se bude přezovat z tahu na kůži, tak si je ještě cvaknu... Uvidím jak bude origo spona s kůží pohodlná. Snad nebudu litovat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Origo kůže je moc pohodlná. Navíc jim neskutečně sekne. Na zbytečná horka jsem ale navlékl NATO. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. června 2022 uživatelem adam.ra
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se