Jemi Odesláno 30. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2024 před 3 hodinami, botswan napsal: @Jemi ty se mi dycky zamlouvaly, jen mi nesedly na ruku, Za mě jsou to jedny z nejpohodlnějších hodinek co mám. Mám dost úzké zápěstí, takže těch 39 mm mi naprosto vyhovuje. A diskutovaná tloušťka mi vůbec nepřijde obtěžující. Kdyby o tom nebylo napsáno tolik článků, tak bych to asi ani nevěděl . 1
vrano Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Odesláno 3. září 2024 pokukujem po nejakých chrono hodinkách a tieto som kvoli hrúbke obchádzal, ale v Siene v IT sa mi ich podarilo dostať na ruku a pecka! Samozrejme voľné neboli.... 1
Johanes Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Odesláno 20. září 2024 Ještě, že jsem je neprodal, jsou fakt parádní
bacil.357 Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Odesláno 20. září 2024 před 3 hodinami, Johanes napsal: Ještě, že jsem je neprodal, jsou fakt parádní Jo to máš pravdu.
Johanes Odesláno 22. září 2024 Nahlásit Odesláno 22. září 2024 @bacil.357 Žena říká, že mám občas blbý nápady Tudor forever
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se