Radik Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Dík Tudor 75090 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Ahoj mam asi tensie zapestie ako ty, zvykneme si.......mimochodom paci sa mi to tvoje nadsenie z tych hodiniek Myslim ze si zvyknes lehce, nejlepsi z blackbayu...black Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Tak co jiného, že..Stále naprosto spokojený a vyléčený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Tak co jiného, že..Stále naprosto spokojený a vyléčenýPouzdro 41 mm , nebo 36 mm ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Pouzdro 41 mm , nebo 36 mm ???41mm. A oproti standardně dodávané sadě dokoupen jeden článek tahu.Budu je chválit, kudy budu chodit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Jsou velmi pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Jsou velmi pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Prve Tudory prijemne prekvapili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Narazil jsem na zajímavé video z francouzské fabriky na výrobu nato strapů k Tudorům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Prve Tudory prijemne prekvapili Tyto LHD jsou asi jediné další Tudory co bych velmi rád vyzkoušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Luxusni kousek, Stefane:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 IMG_3879.JPGDobry jsou co? Taky jsem je mel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Su výborne, mal som si ich kúpiť už dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Tak to tu upnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Tak jestli nejlepší, pro mě docela odvážný tvrzení ... Odesláno z mého Redmi Note 2 pomocí Tapatalkjako jo, chlapacka volba! ja v tehle kategorii nemam koule na bronz, chybel by mi tah, jinak nemam sebemensich namitek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Ahoj mam asi tensie zapestie ako ty, zvykneme si.......mimochodom paci sa mi to tvoje nadsenie z tych hodiniekjj diky kazdej mame asi nejaky "osrdecni" ja mam BB no Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diadass Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 jako jo, chlapacka volba! ja v tehle kategorii nemam koule na bronz, chybel by mi tah, jinak nemam sebemensich namitek Sent from my iPhone using TapatalkTak je fakt, že absenci tahu vnímám taky. Ale zas látkový strapy, nylony a gumy to trochu vynahrazujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Díky chalanom z Blavy jsem si dnes udělal narozeninovou radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se