tikzot Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Sorry, ja koukal jen v rychlosti a videl cervenej triangl na lunete a hned byl chytrej;-)...Ja nasadil novej fabric na GMT a myslim, ze si budeme moc rozumnet;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Prezute na zimu sezónu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Sorry, ja koukal jen v rychlosti a videl cervenej triangl na lunete a hned byl chytrej;-)...Ja nasadil novej fabric na GMT a myslim, ze si budeme moc rozumnet;-)Ta jádra se mi líbí, odkud ji máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Nerozumim? Jádra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Hadra sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Jo ted me to doslo, asi diktujes do founu;-) To je original Tudor, bral sem ho od Bechyneho, stal nesmysl, zprvu sem se trochu proklinal, ale jak sem ho tam dneska vlepil, tak sem vedel, ze to byly dobre utraceny prachy, je to fakt pekny a sedi suprove.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Jo ted me to doslo, asi diktujes do founu;-) To je original Tudor, bral sem ho od Bechyneho, stal nesmysl, zprvu sem se trochu proklinal, ale jak sem ho tam dneska vlepil, tak sem vedel, ze to byly dobre utraceny prachy, je to fakt pekny a sedi suprove..Když jsi byl na nákupech,nevíš náhodou co by u nich stálo překlápěcí spona nebo spona s řemenem na gmt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Prezute na zimu sezónuA sem davas vojetyho mergla nebo tudory? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Když jsi byl na nákupech,nevíš náhodou co by u nich stálo překlápěcí spona nebo spona s řemenem na gmt?Tak to netusim bohuzel... napis maila s referencema a dostanes to obratem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 A sem davas vojetyho mergla nebo tudory? Sent from my iPhone using TapatalkJasne bol kupovaný v AAA auto je to ešte staré cigaro. tak niekto má služobnú oktáviu na prácu a niekto Mercedes tak to už v živote chodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Auto je fajn, ale proc davas do vlakna o hodinkach Tudor volant Rolex? Daleko vic by, alespon me, zajimaly ty hodinky cos mel u toho na ruce. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 A to pod tým je revolverovy cnc susutruh to už asi prežiješ:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Lepsi! priste zkus vic zaostrit na hodinky tyhle zrovna muzu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 No, kdyz uz je mam sebou, tak na ruku s nima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Jsem rad ze to tu oziva Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Tak jsem zkusil změřit rezervu nátahu a když se ani po 74h nezastavily, tak jsem to nevydržel a hodil je na ruku. Průběžně jsem měřil i přesnost. Ležely na deváté hodině a za 48h šly -1.6s. Těsně před tím než jsem je vzal na ruku už šly -8.2s, takže už pravděpodobně umíraly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Mas to pekny a hlave je krasne fotis Pro BB mam proste slabost Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Jen to sem perte. Máte to parádní. Škoda, že neumim fotit. Já těm hodinkám mejma fotkama narozdíl od vás ubližuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 To: Mini46 nechtel jsem prudit ale volant si fakt strc za klobouk, hej mame radi hodinky vsichni!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 To: Mini46 nechtel jsem prudit ale volant si fakt strc za klobouk, hej mame radi hodinky vsichni!!!Sent from my iPhone using TapatalkTomu sa hovory samonasrierajuci proces vidím že máš s toho radosť tak nabudúce ti pošlem ešte jednu pekný víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se