Přejít na obsah

Jaké Tudory máte právě na ruce?

ABCDE

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo ted me to doslo, asi diktujes do founu;-)

To je original Tudor, bral sem ho od Bechyneho, stal nesmysl, zprvu sem se trochu proklinal, ale jak sem ho tam dneska vlepil, tak sem vedel, ze to byly dobre utraceny prachy, je to fakt pekny a sedi suprove..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo ted me to doslo, asi diktujes do founu;-)

To je original Tudor, bral sem ho od Bechyneho, stal nesmysl, zprvu sem se trochu proklinal, ale jak sem ho tam dneska vlepil, tak sem vedel, ze to byly dobre utraceny prachy, je to fakt pekny a sedi suprove..

Když jsi byl na nákupech,nevíš náhodou co by u nich stálo překlápěcí spona nebo spona s řemenem na gmt?
Odkaz ke komentáři

A sem davas vojetyho mergla nebo tudory?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jasne bol kupovaný v AAA auto je to ešte staré cigaro. tak niekto má služobnú oktáviu na prácu a niekto Mercedes tak to už v živote chodí
Odkaz ke komentáři

Tak jsem zkusil změřit rezervu nátahu a když se ani po 74h nezastavily, tak jsem to nevydržel a hodil je na ruku. Průběžně jsem měřil i přesnost. Ležely na deváté hodině a za 48h šly -1.6s. Těsně před tím než jsem je vzal na ruku už šly -8.2s, takže už pravděpodobně umíraly.

post-21215-0-42133100-1539940757_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

To: Mini46 nechtel jsem prudit ale volant si fakt strc za klobouk, hej mame radi hodinky vsichni!!!Sent from my iPhone using Tapatalk

Tomu sa hovory samonasrierajuci proces :) vidím že máš s toho radosť tak nabudúce ti pošlem ešte jednu :) pekný víkend

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...