Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si udělal radost a zakoupil kaučukový řemen od firmy Aristo. Tímto bych chtěl zároveň poděkovat Kubsonovi za velmi rychlé a bezproblémové dodání řemenu. Potřehy : dle mých týdenních zkušeností, je kaučukový řemen velmi pohodlný. Hodinky přestaly cestovat po zápěstí (na orig.ocel.tahu), celkově se samozřejmě snížila celková váha. (Bohužel nééé moje, ale hodinek :crying_anim02: ). Dále musím podotknout, že na kaučuku krásně vynikne povedený tvar pouzdra Fortisek. Co se týká ceny, tak ta je velmi velmi příznivá v porovnání téměř úplně stejného kaučukového řemenu od Fortis. Jediný rozdíl je, že nyní nemám originální sponu, ale sponu Aristo, což je prakticky ta samá spona, kterou používá Seiko, Orient.....atd. Takže zatím maximální spokojenost a hodinky opět vypadají trochu jinak :thumbsup_anim:

post-356-1189431915.jpg

post-356-1189431946.jpg

post-356-1189431963.jpg

post-356-1189431977.jpg

post-356-1189432015.jpg

Odesláno
Tak jsem si udělal radost a zakoupil kaučukový řemen od firmy Aristo. Tímto bych chtěl zároveň poděkovat Kubsonovi za velmi rychlé a bezproblémové dodání řemenu. Potřehy : dle mých týdenních zkušeností, je kaučukový řemen velmi pohodlný. Hodinky přestaly cestovat po zápěstí (na orig.ocel.tahu), celkově se samozřejmě snížila celková váha. (Bohužel nééé moje, ale hodinek :crying_anim02: ). Dále musím podotknout, že na kaučuku krásně vynikne povedený tvar pouzdra Fortisek. Co se týká ceny, tak ta je velmi velmi příznivá v porovnání téměř úplně stejného kaučukového řemenu od Fortis. Jediný rozdíl je, že nyní nemám originální sponu, ale sponu Aristo, což je prakticky ta samá spona, kterou používá Seiko, Orient.....atd. Takže zatím maximální spokojenost a hodinky opět vypadají trochu jinak :thumbsup_anim:

Moc pěkná kombinace! :thumbsup_anim:

Můžu se zeptat, moc-li tě stál?

Já mám silikon (jaký je vůbec rozdíl mezi silikonem a kaučukem?) na svých Monstrech a musím přiznat, že se moc příjemně nosí... Hlavně do bazénu a v potícím se období.

Na Fortisech mám stále originální kovový tah. Ona ta skoro čtvrtkilová váha má taky něco do sebe... :speak_cool:

Odesláno

Ten řemen mne stál 950kč s DPH až domů. Což je cena myslím dobrá. Přesný rozdíl mezi silikonovým a kaučukovým řemenem neznám, ale silikony jsou takový ty průhledný nebo barevný řemínky na svočky ne? Ale jen tak obyčejná guma to taky nebude, protože to by řemen smrděl jak vietnamský boty do vody, pravděpodobně žejo :pokey: a tenhle není cítit nijak. Jo, omlouvám se za založení tématu, mělo to celý bejt v pochlubte se... ale nějak už nevím jak se to edituje či přesouvá jinam :sad01_anim:

Odesláno
Ten řemen mne stál 950kč s DPH až domů. Což je cena myslím dobrá. Přesný rozdíl mezi silikonovým a kaučukovým řemenem neznám, ale silikony jsou takový ty průhledný nebo barevný řemínky na svočky ne? Ale jen tak obyčejná guma to taky nebude, protože to by řemen smrděl jak vietnamský boty do vody, pravděpodobně žejo :pokey: a tenhle není cítit nijak. Jo, omlouvám se za založení tématu, mělo to celý bejt v pochlubte se... ale nějak už nevím jak se to edituje či přesouvá jinam :sad01_anim:

Cena dobrá, a řemínek krásný. Můžes sem hodit link, kde to je kupované? Něco podobného hledám. Díky.

P.S. Tyhle Fortisy jsou nádherný ( neměl jsem je prodávat :crying_anim: )...ale když u mě hodinky nikdy nevydrží déle jak rok, max.dva.

Odesláno

Originál Fortis stojí 1070 Kč - jedno jestli kaučuk nebo silikon, takže rozdíl v ceně veškerý žádný. Ale drahá je ta spona, ta stojí 2800 Kč. Jestli by šel zkombinovat s jinou sponou - těžko říct.

post-412-1189573068.jpg

Odesláno
Originál Fortis stojí 1070 Kč - jedno jestli kaučuk nebo silikon, takže rozdíl v ceně veškerý žádný. Ale drahá je ta spona, ta stojí 2800 Kč. Jestli by šel zkombinovat s jinou sponou - těžko říct.

Myslím si, že Jerrys koupil za 950 Kč řemen i se sponou, takže celkový rozdíl v ceně je velmi velký.

Odesláno

Jasně, koupil jsem včetně spony alá Seiko či Orient. Vím o krásné Fortis sponě, ale je fakt momentálně pro mne drahá. Hlavně jsem chtěl zkusit jestli mi bude kaučuk vůbec vyhovovat, abych nevyhodil skoro 4 litry za něco, co skončí v šuplíku. Kdyby ta Fortis spona stála okolo litru, ještě bych se rozmýšlel :wallbash:

Odesláno
Ten originál Fortis jen a pouze stříháním.

No tady u toho je možno délku trochu doladit sponou, ale ten rozsah nastavení je menší než 1cm.

Jinak Kubsonovi díky za tip na ten shop. Ve čtvrtek ráno objednáno, dnes po poledni ve schránce, za poslání ani ne dvě Euro.

• Po letech...
Odesláno

caute Fortisaci, rozmyslam kupit origo Fortis gumu s touto noname sponou.

mam 2 otazky, resp. prosby na Fortisakov co maju origo gumu :

- aka siroka je spona na origo Fortis gume ? 18 alebo 20mm ?

- siel by zapojit do tejto noname spony ? predpokladam, ze konce su uchytene klasickymi stezejkami a malo by to ist.

- aka hruba je origo Fortis guma v mieste napojenia na sponu ?

vopred dakujem :)

post-22327-039014300 1354605978.jpg

Odesláno

tak som si pozistoval, origo spona je 18mm, cize sa zuzuje...

objednal som teda tento silikon, neni to plynule k puzdru, nebude to taky dokonale a elegantne, no bude to celkom hruby remen (4,5mm) a uz teraz sa mi koza (4mm) takmer dotyka puzdra a aspon vyniknu pekne masivne nozicky. taktiez fuga nebude az taka viditelna vdaka presahujucej lunete. myslim ze som spokojny, uz len aby to nejako skoro doslo a bolo to aspon take ako na obrazku :)

post-22327-060667000 1354614910.jpg

• po měsících...
Odesláno

tak som si pozistoval, origo spona je 18mm, cize sa zuzuje...

objednal som teda tento silikon, neni to plynule k puzdru, nebude to taky dokonale a elegantne, no bude to celkom hruby remen (4,5mm) a uz teraz sa mi koza (4mm) takmer dotyka puzdra a aspon vyniknu pekne masivne nozicky. taktiez fuga nebude az taka viditelna vdaka presahujucej lunete. myslim ze som spokojny, uz len aby to nejako skoro doslo a bolo to aspon take ako na obrazku :)

Ahoj, zapasoval ten silikon ? Tiež uvažujem nad jeho kupou na moje fortisy, kde mám teraz origo kožený remienok.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...