Přejít na obsah

Rolex Submariner - nenápadný dříč

Doporučené příspěvky

Moc pěkné vlákno. Jsem zvědav zda a jak se RubberB vytvaruje. Jestli můžu poprosit, tak nafoť teď Suby na ruce z různých stran. Po vytvarování gumy by bylo dosti zajímavé srovnání "před a po". :)

A dotaz z trochu jiného soudku. Uvažoval jsi i o variantě s Hirsch Performance? Nebo to už je moc velký extrém? Takový modrý/černy Tiger, Ayrton nebo i Robby? Docela by mne zajímalo, jak by to sedělo pohromadě... jen škoda těch koncovek k pouzdru, které by Hirsche degradovaly...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Momentálně Ti je na RubberuB vyfotit nemůžu, bo je mám na tahu. A dokud nebudu mít vystěžejkovávací kleště, tak se to s tím střídáním nechci přehánět.

Pokud člověk nechce pošktrábat pouzdro, tak je potřeba to oblepovat a je to docela vopruz.

To vytahání asi chvilku potrvá, není to záležitost dnů, spíš týdnů.

Hirsch Performance je parádní řemen, a zvažoval jsem ho, ale ne na Suby, chtěl jsem ho na Omegy Speedmastery.

Na Suby jsem uvažoval o RubberB s tím barevným proužkem, které začali nedávno vyrábět.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Je to už nuda a šeď, ale uplynul další  měsíc a já jsem opět ověřoval přesnost mých Subů. 

Odchylka viz. foto. No a celková odchylka od nákupu po 4 měsících je 2,5 vteřiny. 

Jinak jsem hodinky nechal prozatím na oyster tahu, ten jim sluší nejvíc. Rubber B příjde asi na řadu opravdu k nějakým ryze sportovním nebo turistickým účelům.

A i když  mě to mrzí tak ke keramickým Subům se prostě kůže moc nehodí, takže s tím vyčkávám - třeba udělám chybu s nějakým řemenem B&S stylu  :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Co sa týka tej presnosti mas jednoducho stastie....vlastnim tie iste a robia mi od+1az do +2,5s za den

Díky. Konečně mi někdo je ochoten napsat svou zkušenost.

Ono se to asi může rychle změnit, stačí aby časem trochu zatuhlo mazivo a bude vteřina nebo dvě denně, a přesto by to byl úplně úžasný výsledek.

Odkaz ke komentáři

Díky. Konečně mi někdo je ochoten napsat svou zkušenost.

Ono se to asi může rychle změnit, stačí aby časem trochu zatuhlo mazivo a bude vteřina nebo dvě denně, a přesto by to byl úplně úžasný výsledek.

Michale mám po týdnu tak vteřinu do minusu. Perfektní výsledek

Odkaz ke komentáři

Ja ted´ za posledních 30dní naměřil průměrnou odchylku 0,3s/den...paráda (snad tam nemám quartz)

:lol2: Víš, že mě to taky na vteřinu napadlo u těch mých - že mám fejky s quartzem, ale pohyb vteřinovky je naprosto jasný

Michale mám po týdnu tak vteřinu do minusu. Perfektní výsledek

To bych řekl taky, že je to perfektní výsledek. Tak si budu užívat téhle přesnosti, dokud to bude. Jestli to je náhoda, nevím. Nebo jestli je to proto, že hodinky v podstatě vůbec neodkládám, ani na noc.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Ta kluci, asi poslední honba za vteřinami. Po půl roce do nákupu dělá odchylka 29 vteřin (asi jsem s nimi neměl na Silvestra štípat to dříví)  :D

Kašlu na to, aspoň už u každýho zvukovýho signálu z rádia v autě nebudu riskovat, že se vybourám...

Je to nejpřesnější stroj, co jsem kdy měl, ale taky už je čas, abych je třeba na chvíli odložil.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Musím se přiznat, že takovou přesnost u "mých", které mám zapůjčené, nemám, ale za týden mám odchylku 1,1 s denně a když jsem počítal rezervu nátahu ( odložil jsem je na víkend ), tak pro mě skoro těžko uvěřitelná hodnota 56,5 hodiny. 

Odkaz ke komentáři

Musím se přiznat, že takovou přesnost u "mých", které mám zapůjčené, nemám, ale za týden mám odchylku 1,1 s denně a když jsem počítal rezervu nátahu ( odložil jsem je na víkend ), tak pro mě skoro těžko uvěřitelná hodnota 56,5 hodiny. 

Vteřina denně je naprosto skvělý výsledek, který umí jen některé z hodinářských firem.

Pak může být případ (jako jsem měl u Panerai), že se Ti hodinky rozutečou o pár vteřin přes den, ale tím, že víš, jak je odložit na noc, se zase zpozdí, a tak se s celkovou denní odchylkou můžeš dostat někam kolem nuly.

A tady ty Suby skutečně udělaly asi 3 vteřiny za 4 měsíce stálého nošení. Až teď se "rozutekly" na tu půl vteřinu denně.  

Upraveno uživatelem michalval
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...