Dzindra01 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Dobrý den, Jako součást pozůstalosti jsem získal tyto hodinky. Jelikož jde o část rodinné historie rád bych se o tomto "stroječku" dozvěděl více željako naprostý laik nemám vůbec ponětí kde čerpat informace a jako nejlepší zdroj informací mi byl doporučen tento portál. Nevím bohužel ani jak konkrétněji formulovat svou otázku, snad jen odhadované stáří, cena atd. Budu nesmírně rád za jakékoliv informace o těchto hodinkách. Hodinky funkční Ps: Omlouvám se za kvalitu fotek, bohužel lépe to vzhledem k limitu 2mb při vkládání fotek, nešlo. Rovněž si netroufám tyto hodinky jakkoliv rozebírat. Předem děkuji za odpověď. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzindra01 Odesláno 27. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Koukám že sem to rovněž nafotil krásně vzhůru nohama zato se omlouvám
Frantik Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Krasne IWC, možna i zlaté. Bylo by potreba foto stojku s případných puncu uvnitř.
bohus76 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Asi opravdu budou zlaté,na tom papíru /Fabrik garantie/ je psáno Feingehalt Gold 14 /počítám tedy karátů/. Velmi pěkné hodinky a cena bude také slušná.
Jiří9 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Až na tu ohnutou minutovou ručku, pěkné . Jirka
bohus76 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Tak tak,Jiří chtělo by to nové ručky .Při narovnání hrozí prasknutí a počítám pokud by se měnila jen jedna nebude sedět odstín.Myslím,že tyto by se mohly dát sehnat.
Rodkopf Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Origo krabka s dokladama a ve zlatě...za mě paráda. Nejvíce se mi líbí pohled z boku, krásný vzor.
mato57 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 ... jj, ty originální doklady + krabička, to je paráda.Ještě by to chtělo foto strojku, ať to máme kompletní .
Jiří9 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Tak tak,Jiří chtělo by to nové ručky .Při narovnání hrozí prasknutí a počítám pokud by se měnila jen jedna nebude sedět odstín.Myslím,že tyto by se mohly dát sehnat. Jirka
Henry Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Pokud tedy papíry patří k těmto hodinkám, jedná se o pouzdro vyráběné v letech 1929-1933. Vevnitř by měl být kalibr 74 z roku 1928 (Sav. c. 74 - 17lig. H 4). V této kombinaci s největší pravděpodobností expedováno v roce 1931.(http://www.moeb.ch/dyIWC/) Přiznávám, že na první pohled jsem podle krčku, oblíku a korunky tipoval na přelom století.
bohus76 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Tak tak,Jiří chtělo by to nové ručky .Při narovnání hrozí prasknutí a počítám pokud by se měnila jen jedna nebude sedět odstín.Myslím,že tyto by se mohly dát sehnat.Rád se nechám Jirko poučit, jaké máš zkušenosti s rovnáním takto ohlých ruček, případně s koupi nových?
Jiří9 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 To víš že se to srovnat nedá že to praskne. Musíš mít staré zásoby nebo vědět kdo je má. I když už jsem také viděl ručky nové . Když chtěl kamarád opravit kapsáče sehnal si je sám řekl bych že v PAREXu ale třeba je mají i jinde JirkaRád se nechám Jirko poučit, jaké máš zkušenosti s rovnáním takto ohlých ruček, případně s koupi nových?
Hardslimer Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 web.o2hosting.cz/parexo/Kapesni.pdf Urcite si vyberes. ;-)
smile_20 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Prosím o pomoc s identifikací pravosti a cca roku výroby ? :-) Kapesní hodinky OMEGA zlaté ? :-)
Karlos Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Že jsou to hodinky zn. Omega, o tom není pochyb. Pokud si nejsi jistý materiálem pláště, stačí navštívit nejbližší zlatnictví.No a určení přibližného období výroby je u této značky snadné a je popsané na první stránce úplně prvního vlákna v této kapesní sekci.
smile_20 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Ještě tu mám tyto, vůbec nevím jestli mohou mít nějakou cenu a co je to vůbec za značku ? Prosím o radu :-)
Karlos Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Ty jsi vetešník? Víš co, snaž se trochu sám.
smile_20 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Když já jsem to všude hledal a nikde nic ?!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se