Sborez Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Dovoluji si založit hodnotící vlákno nového člena Jettero. Obchod hodinkového charakteru proběhl bez problémů. Rychlá domluva i platba. Za mne OK a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 I já přidávám kladné hodnocení.Obchod proběhl dle dohody a bez jakýchkoliv problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Já se také připojují, vše proběhlo v pohodě a rychle. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gmic@1986 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Spolehlivý kupující, rychlá domluva, bezproblémová komunikace, obchod jak má být a to už po několikáté. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Rovněž doporučuji, rychlá domluva a bezproblémový obchod.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Bohužel, tototo člena Fóra nemůžu doporučit. Lhaní a nedodržené sliby.Prodávaná věc - iPhone 7 256GB neodpovídal popisu. Inzerát budil dojem, že se jedná o nový kousek jen pár dnů vyzkoušený. Podle dodané faktury je jasné, že se jedná o bazarový kus koupený u kontroverzní firmy z Č.Těšína, která zásadně nekomunikuje se zákazníky a obchoduje s použitým zbožím z Polska. Přes popis v inzerátu, který tvrdil, že se jedná o zcela nový, používaný jen pár dnů, bez krabičky s origo příslušenstvím atd, důvod prodeje "jsem zvyklý na iPhone Plus, tenhle je malý", jsem dostal zjevně jetý iPhone se starým zažloutlým kabelem používaným mnoho měsíců. Prodejce mi dále sliboval dodatečně dodat redukci na sluchátkový jack. Ten mi přes několikeré sliby ani po 2 týdnech (koupen 30.11.) nedodal. Záruka na telefon je taky nejistá, špíše tedy žádná.V současné době nereaguje na sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Až teď jsem si všiml tohohle negativního komentáře. iPhone opravdu nebyl bazarový (zakoupen u společnosti ralen.cz jako nový). Telefon byl opravdu pár dní používaný a to, že jsem při odesílání přibalil můj starý kabel místo toho nového jsem si bohužel nevšiml (nakonec jsem poslal kabel úplně nový zakoupený speciálně pro kupujícího) Pánovi jsem IHNED nabídl vrácení peněz a na to mi odpověděl: Tomáši, neřeš to, jen mi pošli co jsi slíbil. Tzn. peníze na účet a redukci K sluchátkům. Tím budu považovat věc za vyřízenou. Také jsem kupujícímu zasílal částku 899 korun zpět na účet kvůli tomu, že nechtěl původní sluchátka, která byla 2x použita. Redukce byla zaslána a po nevyzvednutí byla vrácena zpět a znovu odeslána. Za to že ji kupující nevyzvedl opravdu nemohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry1 Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Vše v nejlepším pořádku,rychlá domluva i zaslání.Děkuji a vřele doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Kdyby to tradičně pošta nezakukala, tak to proběhlo snad do 24 hodin, za mě tedy maximální spokojenost, nadstandardně zabaleno, vše dle dohody, takže určitě doporučujidíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Sice obchod nehodinkového charakteru, ale vše super. Rychlá domluva, perfektně zabaleno. Doporučuji a díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vitaire Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Rychlá domluva a ještě rychlejší doprava. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Tomas byl v postaveni kupujiciho. Domluva byla jasna a rychla, vsechno probehlo v poradku. Doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Po1iS Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Rychlá domluva, perfektní balení. Za mě palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Tom jako prodejce naprosto v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Naprosto bezproblémový a velice příjemný obchod, mohu jen a jen doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrys Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Taktéž mohu doporučit. Zboží odpovídá popisu, rychlé dodání a bezproblémová komunikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 obchod na 1*, rychlá komunikace i doručení, díky moc ! h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Výborná komunikace, obštrukce jsem spíš dělal já, rychlá domluva, vše klaplo. Jsem rád. Doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Děkuji. Za mne vše v pořádku. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Obchod nehodinkového charakteru. Jettero jako prodávající. Vše proběhlo v nejlepším pořádku. Děkuji a doporučuji. Odesláno pomocí tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se