Sborez Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Dovoluji si založit hodnotící vlákno nového člena Jettero. Obchod hodinkového charakteru proběhl bez problémů. Rychlá domluva i platba. Za mne OK a děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 I já přidávám kladné hodnocení.Obchod proběhl dle dohody a bez jakýchkoliv problémů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruiz.aw Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Já se také připojují, vše proběhlo v pohodě a rychle. Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmic@1986 Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Spolehlivý kupující, rychlá domluva, bezproblémová komunikace, obchod jak má být a to už po několikáté. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pege1012 Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Rovněž doporučuji, rychlá domluva a bezproblémový obchod.Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patprom Posted December 13, 2016 Report Share Posted December 13, 2016 Bohužel, tototo člena Fóra nemůžu doporučit. Lhaní a nedodržené sliby.Prodávaná věc - iPhone 7 256GB neodpovídal popisu. Inzerát budil dojem, že se jedná o nový kousek jen pár dnů vyzkoušený. Podle dodané faktury je jasné, že se jedná o bazarový kus koupený u kontroverzní firmy z Č.Těšína, která zásadně nekomunikuje se zákazníky a obchoduje s použitým zbožím z Polska. Přes popis v inzerátu, který tvrdil, že se jedná o zcela nový, používaný jen pár dnů, bez krabičky s origo příslušenstvím atd, důvod prodeje "jsem zvyklý na iPhone Plus, tenhle je malý", jsem dostal zjevně jetý iPhone se starým zažloutlým kabelem používaným mnoho měsíců. Prodejce mi dále sliboval dodatečně dodat redukci na sluchátkový jack. Ten mi přes několikeré sliby ani po 2 týdnech (koupen 30.11.) nedodal. Záruka na telefon je taky nejistá, špíše tedy žádná.V současné době nereaguje na sz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jettero Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Až teď jsem si všiml tohohle negativního komentáře. iPhone opravdu nebyl bazarový (zakoupen u společnosti ralen.cz jako nový). Telefon byl opravdu pár dní používaný a to, že jsem při odesílání přibalil můj starý kabel místo toho nového jsem si bohužel nevšiml (nakonec jsem poslal kabel úplně nový zakoupený speciálně pro kupujícího) Pánovi jsem IHNED nabídl vrácení peněz a na to mi odpověděl: Tomáši, neřeš to, jen mi pošli co jsi slíbil. Tzn. peníze na účet a redukci K sluchátkům. Tím budu považovat věc za vyřízenou. Také jsem kupujícímu zasílal částku 899 korun zpět na účet kvůli tomu, že nechtěl původní sluchátka, která byla 2x použita. Redukce byla zaslána a po nevyzvednutí byla vrácena zpět a znovu odeslána. Za to že ji kupující nevyzvedl opravdu nemohu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry1 Posted October 20, 2019 Report Share Posted October 20, 2019 Vše v nejlepším pořádku,rychlá domluva i zaslání.Děkuji a vřele doporučuji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted October 29, 2019 Report Share Posted October 29, 2019 Kdyby to tradičně pošta nezakukala, tak to proběhlo snad do 24 hodin, za mě tedy maximální spokojenost, nadstandardně zabaleno, vše dle dohody, takže určitě doporučujidíky Link to comment Share on other sites More sharing options...
korbos Posted February 10, 2020 Report Share Posted February 10, 2020 Sice obchod nehodinkového charakteru, ale vše super. Rychlá domluva, perfektně zabaleno. Doporučuji a díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitaire Posted March 10, 2020 Report Share Posted March 10, 2020 Rychlá domluva a ještě rychlejší doprava. Doporučuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmx Posted March 18, 2020 Report Share Posted March 18, 2020 Tomas byl v postaveni kupujiciho. Domluva byla jasna a rychla, vsechno probehlo v poradku. Doporucuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po1iS Posted March 20, 2020 Report Share Posted March 20, 2020 Rychlá domluva, perfektní balení. Za mě palec hore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardab Posted March 23, 2020 Report Share Posted March 23, 2020 Tom jako prodejce naprosto v pohodě Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potvor Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 Naprosto bezproblémový a velice příjemný obchod, mohu jen a jen doporučit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondrys Posted March 1, 2021 Report Share Posted March 1, 2021 Taktéž mohu doporučit. Zboží odpovídá popisu, rychlé dodání a bezproblémová komunikace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarka Farka Posted May 26, 2022 Report Share Posted May 26, 2022 obchod na 1*, rychlá komunikace i doručení, díky moc ! h Link to comment Share on other sites More sharing options...
gngngn Posted January 18, 2023 Report Share Posted January 18, 2023 Výborná komunikace, obštrukce jsem spíš dělal já, rychlá domluva, vše klaplo. Jsem rád. Doporučuji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alois Posted March 18, 2023 Report Share Posted March 18, 2023 Děkuji. Za mne vše v pořádku. Doporučuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allfred Posted July 8, 2023 Report Share Posted July 8, 2023 Obchod nehodinkového charakteru. Jettero jako prodávající. Vše proběhlo v nejlepším pořádku. Děkuji a doporučuji. Odesláno pomocí tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts