Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Radik: pekny, gratuluji. Budou pasovat do Tve sbirky;).

Odesláno (upraveno)

Tohle mi nedělejte... takový nádherný fotky... člověk má na ně pak vždycky chuť a musí se chlácholit těmi pár nedostatky, co mají, aby je hned nekoupil...

Buď v klidu, skoro všechny hodinky mají nějaké nedostatky - asi proto, že je vyrábí lidi :) Ale LHC jsou vážně moc fajn.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Dík, rozhodně... byly v hledáčku přes rok. Zbývaj už jen Kontiki a budu spokojenej :)

Sem si rikal, jestli jsi na ne nezanevrel:), spis jestli budou...

Odesláno

Jediný nedostatek, který jsem zaznamenal, je těžko rozepínatelná spona. Už to tu nedávno v nějakém vlákně zaznělo. Asi se to časem trochu ochodí, ale min. na začátku to chce grif. Jinak mě tyhle hodinky opravu mile překvapily. Tah k nim sedne parádně. I když mám dost útlou ruku, tak mi rozhodně nepřijdou příliš velký. Modrá barva je hodně hluboká, skoro až černá a modré odstíny se objevují opravdu jen pod určitým úhlem nasvícení. Pokud někdo váhá mezi černou a modrou, v klidu může vzít modrou. Suma sumárum: jsou skvělý :)

Tohle mi nedělejte... takový nádherný fotky... člověk má na ně pak vždycky chuť a musí se chlácholit těmi pár nedostatky, co mají, aby je hned nekoupil...

Odesláno

Siwi, který je nosil denně půl roku, nebo možná víc, říkal, že se spona neochodí. Spíš si najdeš n?jaký grif na rozepínání, takže ti to pak už nevadí. Já jsem se s tím nesrovnal a vyřešil jsem to motýlovkou z Conquestů.

Odesláno

Přesně tak, spona, korunka, atypická šířka tahu/pásku - snad jediné 3 důvody, proč je už nemám doma... Ale chutě jsou, o tom žádná... Nicméně nejdříve to chce nějaké oblekovky, když už musím tak často šaškovat v košili či obleku... :)

(martar: vím, že jsi zkoušel páskem povýšit LHC na oblekovky, což pomalu i tento problém vyřešilo, ale stále srdnatě vzdoruji :) Safra, není to lehký... :helpsmilie: )

Odesláno

Ale pozor, aby to nevypadalo že je haním - nosím je ze všech svých kousků s přehledem nejvíc a nedám na ně dopustit - jsou strašně univerzální a i na tom tahu v klidu ke košili - díky poměrně malé výšce se krásně vejdou pod rukáv a vypadají elegantně. Ve svojí kategorii pro mě jednoznačně the best! :smile_anim:

Odesláno

Ještě že nejsem takový puntičkář, to bych se pak mohl připravit o super kousek :) Ze zmiňovaný výtek je pro mě relevantní fakt jen ta spona a to je ještě snadno překonatelný "problém". 21mm šíře tahu může být problém pro časté střídače řemínků/tahů, ale pro mě, vzhledem k tomu, že spíš tíhnu k tahům a LHC přichází standardně na tahu, je to opět neopodstatněný. A korunka? Budu se na to muset soustředit při nejbližším seřizování, ale poprvé mi to vůbec nepřišlo. To jsem spíš nervózní abych nestrhnul závit při šroubování, ale to platí obecně u všech se šroubovací korunkou.

Ale dost řečí a raději foto:

post-14317-0-21415800-1448019217_thumb.jpg

A druhá tvář - i tady je rozhodně na co koukat a je jen dobře, že tam není průhled na strojek:

post-14317-0-11132500-1448019314_thumb.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Pridávam sa k spokojným majiteľom LHC, sú to moje prvé automaty s ETA.  Po 3 týždňoch nosenia nemám žiadne podstatnejšie pripomienky, spona sa trocha ťahšie odopína a občas ma tlačí odstávajúca korunka na ruke, ale to sú len drobnosti. Presnosť cca +6,5 sekundy za deň, čo je myslím  v norme. . 

post-10540-0-42126300-1449692586_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Pravdou je, že spona tahu je robustní a ani po půlročním každodenním rozepínání a zapínání se neochodí. Dá se to ale nacvičit a zvyknout si. Důležité je nepoužívat pro rozepínání nehet, ale bříško prstu. Horší je to s korunkou, což je ovšem problém nejen těchto hodinek.

Upraveno uživatelem siwi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...