Pitris.k Odesláno 10. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Ano, jsem spokojeny a uzivam si je :-) Byla to dobra volba.
Morho Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Su to krásne hodinky, jedne mam rezervovane a zajtra si idem prene
Radik Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Dlouho jsem váhal, dlouho jsem čekal, ale stojí za to.
Locky Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Tohle mi nedělejte... takový nádherný fotky... člověk má na ně pak vždycky chuť a musí se chlácholit těmi pár nedostatky, co mají, aby je hned nekoupil...
tano Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Radik: pekny, gratuluji. Budou pasovat do Tve sbirky;).
martar Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 (upraveno) Tohle mi nedělejte... takový nádherný fotky... člověk má na ně pak vždycky chuť a musí se chlácholit těmi pár nedostatky, co mají, aby je hned nekoupil...Buď v klidu, skoro všechny hodinky mají nějaké nedostatky - asi proto, že je vyrábí lidi Ale LHC jsou vážně moc fajn. Upraveno 19. listopadu 2015 uživatelem martar
Radik Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Dík, rozhodně... byly v hledáčku přes rok. Zbývaj už jen Kontiki a budu spokojenej Radik: pekny, gratuluji. Budou pasovat do Tve sbirky;).
tano Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Dík, rozhodně... byly v hledáčku přes rok. Zbývaj už jen Kontiki a budu spokojenej Sem si rikal, jestli jsi na ne nezanevrel:), spis jestli budou...
Radik Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Jediný nedostatek, který jsem zaznamenal, je těžko rozepínatelná spona. Už to tu nedávno v nějakém vlákně zaznělo. Asi se to časem trochu ochodí, ale min. na začátku to chce grif. Jinak mě tyhle hodinky opravu mile překvapily. Tah k nim sedne parádně. I když mám dost útlou ruku, tak mi rozhodně nepřijdou příliš velký. Modrá barva je hodně hluboká, skoro až černá a modré odstíny se objevují opravdu jen pod určitým úhlem nasvícení. Pokud někdo váhá mezi černou a modrou, v klidu může vzít modrou. Suma sumárum: jsou skvělý Tohle mi nedělejte... takový nádherný fotky... člověk má na ně pak vždycky chuť a musí se chlácholit těmi pár nedostatky, co mají, aby je hned nekoupil...
martar Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Siwi, který je nosil denně půl roku, nebo možná víc, říkal, že se spona neochodí. Spíš si najdeš n?jaký grif na rozepínání, takže ti to pak už nevadí. Já jsem se s tím nesrovnal a vyřešil jsem to motýlovkou z Conquestů.
Bod Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Copak spona, ta je v pohodě, ale vyšroubovat korunku a pak jí zašroubovat - z toho mívám ohoblovaný prsty :-)
Locky Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Přesně tak, spona, korunka, atypická šířka tahu/pásku - snad jediné 3 důvody, proč je už nemám doma... Ale chutě jsou, o tom žádná... Nicméně nejdříve to chce nějaké oblekovky, když už musím tak často šaškovat v košili či obleku... (martar: vím, že jsi zkoušel páskem povýšit LHC na oblekovky, což pomalu i tento problém vyřešilo, ale stále srdnatě vzdoruji Safra, není to lehký... )
Bod Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Ale pozor, aby to nevypadalo že je haním - nosím je ze všech svých kousků s přehledem nejvíc a nedám na ně dopustit - jsou strašně univerzální a i na tom tahu v klidu ke košili - díky poměrně malé výšce se krásně vejdou pod rukáv a vypadají elegantně. Ve svojí kategorii pro mě jednoznačně the best!
wizard-ov Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Na druhou stranu - furt lepší než spona, co se ti bude rozepínat sama...
Locky Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 O tom žádná. Mne ale stále nejvíce vyhovuje Double Push Button Clasp. Tedy otevírání spony pomocí svou čudlů, které zmáčknout naráz omylem snad ani nejde...
Radik Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Ještě že nejsem takový puntičkář, to bych se pak mohl připravit o super kousek Ze zmiňovaný výtek je pro mě relevantní fakt jen ta spona a to je ještě snadno překonatelný "problém". 21mm šíře tahu může být problém pro časté střídače řemínků/tahů, ale pro mě, vzhledem k tomu, že spíš tíhnu k tahům a LHC přichází standardně na tahu, je to opět neopodstatněný. A korunka? Budu se na to muset soustředit při nejbližším seřizování, ale poprvé mi to vůbec nepřišlo. To jsem spíš nervózní abych nestrhnul závit při šroubování, ale to platí obecně u všech se šroubovací korunkou. Ale dost řečí a raději foto: A druhá tvář - i tady je rozhodně na co koukat a je jen dobře, že tam není průhled na strojek:
marp Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Pridávam sa k spokojným majiteľom LHC, sú to moje prvé automaty s ETA. Po 3 týždňoch nosenia nemám žiadne podstatnejšie pripomienky, spona sa trocha ťahšie odopína a občas ma tlačí odstávajúca korunka na ruke, ale to sú len drobnosti. Presnosť cca +6,5 sekundy za deň, čo je myslím v norme. .
Kid_A Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 Klasickej a proverenej kus. Moc pekny
siwi Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 (upraveno) Pravdou je, že spona tahu je robustní a ani po půlročním každodenním rozepínání a zapínání se neochodí. Dá se to ale nacvičit a zvyknout si. Důležité je nepoužívat pro rozepínání nehet, ale bříško prstu. Horší je to s korunkou, což je ovšem problém nejen těchto hodinek. Upraveno 13. prosince 2015 uživatelem siwi
marp Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 neviem si predstavit rozopnut to inak ako nechtom, bruskom prstu to nedam.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se