Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj! Libor Hovorka, člověk, kterého asi znalcům nemusím představovat, bude mít na této akci přednášku "Vývoj samonátahu v hodinkách od 20. let minulého století po současnost" (19. 9. od 11:15 hodin na Veletrhu hodinek SEW BRNO 2015).

Chtěl jsem se zeptat, jestli se tam někdo chystáte a byli byste ochotní jeho přednášku nahrát na video a uploadnout na internet. Já to bohužel nestíhám :(

Odesláno
  V 16. 9. 2015 v 16:28, Josef01 napsal:

Tohle natřásání v oblecích nemusím, ale přemýšlím, co si dám na ruku abych neurazil vystavující :)

taky přemýšlím "co na sebe" :-)

Odesláno

tak ono to naozaj bude ?  :) 

zajtra sme sa  tam so stepeckenom chystali ale vstupenky su niekde v poste a tak sa proste neda svietit.  :photo:  

proste skvelo organizovana akcia  :flex:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jedeme s Viktorem v pátek. S kým se potkámr na zahájení, eventuálné večer na banketu? Měl bych na večer jedno volné místo, kdyžtak přes SZ.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Tak co chlapi ? Stojí to za to nebo mám ušetřit čas a peníze ?

Odesláno
  V 18. 9. 2015 v 10:45, Mitak napsal:

Tak co chlapi ? Stojí to za to nebo mám ušetřit čas a peníze ?

začíná to ve 13:00, tak těžko říct :-)
Odesláno

Líbilo se mi to, příjemná akce s pěknými přednáškami, hned člověk dostane chuť něco koupit :) třeba Bucherer kalibr s nestandardní obvodovým rotorem se mi fakt líbil.

post-11110-0-13199900-1442596610_thumb.jpg

Návštěvník Mitak
Odesláno (upraveno)

Já tam budu mít čas tak na necelou hodinu, takže bez přednášek. Má to i tak smysl ? Je tam co vidět ? Mají tam modré Pelagosy ? :-)

Upraveno uživatelem Mitak
Návštěvník dabelM
Odesláno
  V 17. 9. 2015 v 15:32, enrico156 napsal:

Už se to chystá, už se to ladí....

Pěkný kousky tam vystavujete !

Odesláno

Určitě tam je co vidět, mě nejvíc zaujaly Schaumburg Moon Galaxy, naživo úplně úžasný ciferník, a Meistersinger Circularis s jejich in-housem. :) U Tudoru mě fakt pobavili heliovým ventilem u Black Shield s WR 150m a bez šroubovacích tlačítek. :D

Ale čekal jsem, že tam uvidím víc známých (nebo aspoň povědomých) tváří, nejen Josefa. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...