Návštěvník dabelM Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Fotografie detailů hodinek včetně detailů a obsahu balení
Návštěvník dabelM Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Jj, pokud ve stejným duchu udělají některou z dalších limitek anebo výročních edicí k Speedmaster Professional, tak nebude co řešit !
Kid_A Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 uzasny detail. haha, 007 na zamku krabice - vyhrali si fakt se vsim:))
AndyAaron Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Fotky pekne, celkove to je povedena limitka si myslim.
Johny111 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Má to štýl. má to myšlienku, je to vynikajúce.
jenik77 Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 na první pohled se mi nelíbí. hlavně ta plácačka na mouchy mě dost ruší.čím víc se na ně ale dívám, tak musím říct, že mají něco do sebe.vychytávka s kódem kufříku je fajn záležitost:-))
Liqid Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 K limitce ideální doplněk http://www.shapeways.com/product/3EJ2J79QA/james-bond-spectre-ring-size12
Ronin13 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Mě se to líbí, ale asi bych dal přednost standard verzi..
sashator Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Tahle limitka se podle mě povedla- model přesně podle mého gusta, pěkný detaily, vychytaný balení, i vteřinovka mi přijde v klidu, celkově je to míň násilný než u AT limitky- ta se mi zprvu moc líbila, ale naživo mě dost zklamala....vždycky mě ale u Omegy (a nejen u ní) pobaví ty jejich počty- když se udělá nějakýho modelu 7tis kusů (a někdy ještě mnohem víc), tak to v mých očích nemá nic společnýho s limitkou, taková tisícovka kousků by byla lepši a měla by pak i sběratelskou hodnotu
cosmos Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Tak tohle je presne podle myho gusta,teda krome te cenovky. Vymazleny balení,krasnej čistej 'retro' cifr,vterinovka a ručky taky dobry,super nato,za me paráda. Už se tesim na film.
Koren Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Krása. Ale bondovky jsou stejně jenom jedny, modrý s vlnkama
Daemonultimate Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Fajnově zakomponovali odkazy. Tu sadu rozbalit pod stromečkem, tak ani nedejchám
warann Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 (upraveno) Fajnově zakomponovali odkazy. Tu sadu rozbalit pod stromečkem, tak ani nedejchám Ale to se náramně hodí neb to evokuje jistý text: "...This is the end. Hold your breath and count to ten ..." Jinak za mě paráda :-) Upraveno 9. října 2015 uživatelem warann
Daemonultimate Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Ale to se náramně hodí neb to evokuje jistý text: "...This is the end. Hold your breath and count to ten ..." Jinak za mě paráda :-)Do sta! by mi nestačilo
Daemonultimate Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 No jo, ale to se nerýmuje :-)Mně jo, ale nemám moc velký básnický střevo ... This is the end. Hold your breath and count to hundred ...
kuncák7 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Moc pekny,ta modra mne tam nejak neschazi.
kalba Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Odesláno 14. října 2015 Standardní verze mi přijde povedenější. Luneta u limitky mi prostě nějak nesedí. A když už plácačka, tak lumibod. Navíc jak se v tom má Bond potápět:) Ale NATO jedou a to je dobře...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se