Josef01 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Pak jsi nevěřící ďaur a patříš na hranici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 V 17. 8. 2015 v 10:53, Messiah napsal: To jsem udělal a zřejmě u Rolexu nevnímám žádnou auru ani prestiže a ceny. Vedle SOH mě přijdou dost obyčejné ale je to věc vkusu samozřejmně :-)...Tak fajn,děkujem.A proč to píšeš někomu do chlubícího vlákna?Když se ti ty hodinky nelíběj,fajn,ale psát to někomu,kdo z nich má čerstvě radost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 V 19. 8. 2015 v 7:32, panedge napsal: Tak fajn,děkujem.A proč to píšeš někomu do chlubícího vlákna?Když se ti ty hodinky nelíběj,fajn,ale psát to někomu,kdo z nich má čerstvě radost?Take to nechapu, hold nekdo chce kazit radost druhym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Fakt si myslíte, že mu to může tu radost zkazit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 V 19. 8. 2015 v 8:06, baza napsal: Fakt si myslíte, že mu to může tu radost zkazit ?Ne, doufam. Ale min.se to neslusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 baza- nemuze,jen se tomu divim.Kdyz se mi ty hodinky nelibi,tak nevlezu do chlubiciho vlakna a nebudu to tam psat.Ale kazdej to mame jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Zase aspoň vyvolávají nějaké emoce a nutkání se k nim vyjádřit...Ve mně třeba vyvolávají potřebu je vlastnit, jsem zjistil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Radost mi nezkazí nikdo, protože vím,co mam doma,resp.na ruce....a ti co maji rolex, tak ví jakou tyto hodinky mají kvalituParadoxně tyto hodinky mají vice komplikací.... u lidí než u sebe samých :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Moco gratuluji, docela jsi hodinkově vyspěl od té doby, co jsi před X lety přišel s Kubou na fotbal Přijď si zase někdy zahrát... R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 V 19. 8. 2015 v 9:03, Bobisek napsal: Moco gratuluji, docela jsi hodinkově vyspěl od té doby, co jsi před X lety přišel s Kubou na fotbal Přijď si zase někdy zahrát... R.Zdravím tě,Roberte, myslel jsem si, že na tebe tady jednou narazím :-) ...ale musel jsem si koupit rlx :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Tak je zřejmé, že ony slepé uličky s velkými a lesklými B mě nechávaly chladným, považuji je za hodinářsky vyspělý Diesel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 V 18. 8. 2015 v 21:12, Josef01 napsal: To není o zpracování, jakmile je nasadíš na ruku, dostaneš pocit osvícení a naplnění duševní rovnováhy, to u jiných hodinek nenastává, proto je nosí i vysocí církevní hodnostáři Vy jste pacienti :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocourish Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Krásné, jednoduché, líbivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocourish Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 S tou manželkou se mi to líbilo :-) Výborné vysvětlení, taky začnu používat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domkac Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Gratulacia. suhlasim s Tebou, ze je to volba na dlhu dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deewy Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Za me taky velka gratulace. Jsou to skvely hodinky a pravdou je, ze sundat je z ruky je hoodne tezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Ve Vídni jsem je nasadil a sundávám je jen když je oplachuju, jinak 24/7 na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Stáhl jsem si konečně appku a uz pár dní měřím, dneska jsem byl potěšen :-)Vím, že to neni nejpřesnější měření ale i tak... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 V 28. 8. 2015 v 9:12, moco napsal: Stáhl jsem si konečně appku a uz pár dní měřím, dneska jsem byl potěšen :-)Vím, že to neni nejpřesnější měření ale i tak... :-)Paráda. To jsem rád, že ten můj kousek není jen náhodou povedený, ale že to je u tohohle "podniku" asi docela standard. Já po 5 a půl týdnech odchylku +1,5 vteřiny, takže víc než spokojenost A nebo jsem koupil fejk a mám tam nějakej špatnej quartzovej strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Smiem vediet u ktoreho AD vo viedni si ich kupoval?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se