Vit Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Tak jsem si pořídil mnovou hračku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Dobré! Rád bych na ně někdy mrknul, ale zrovna u tebe se divím, žes je vzal, když máš ty worldtimer Fredericy, se kterýma se tyto Orienty rovnat nemůžou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Pekne Vite, pak napis postrehy:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Nejlepší hračka je nová hračka... vůbec nevypadají špatně předsedo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Umíš to nafotit :-),stejně to má nějak moc tych "koleček" na ciferníku Jen co ten název Orinet ? Už jsem to tu viděl v nadpisu jednou špatně.Blbne forum,nebo si se jen "uklepl " ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Dobré! Rád bych na ně někdy mrknul, ale zrovna u tebe se divím, žes je vzal, když máš ty worldtimer Fredericy, se kterýma se tyto Orienty rovnat nemůžou. Kvalita je u FC samozřejmě na jiné úrovni. Na druhé straně jsou FC oblekovky, kdežto orienty hodně lesklé a sportovní (takový Breitling look) takže se snad nebudou tlouct. Pekne Vite, pak napis postrehy:). Děkuju. Umíš to nafotit :-),stejně to má nějak moc tych "koleček" na ciferníku Jen co ten název Orinet ? Už jsem to tu viděl v nadpisu jednou špatně.Blbne forum,nebo si se jen "uklepl " ? Jsem hňup a neumím napsat už ani název vlákna. ------------------------------------------------------------------------------------- První dojmy:- za ty peníze moc hezké hodinky- kruci on se ten 24h věnec opravdu točí sám! (myslel jsem, že je to manuál, který mi kdysi někdo popisoval u jiných orientů, věnec měst a hodin stojí a když chci např. zjistit, kolik je hodin jinde ve světě, tak nastavím hodiny na GMT věnci podle ruček vzhledem k aktuálnímu městu (vím že jsem v Praze a je 21:00) a potom vidím, kolik je i jinde ve světě.- jsem trochu mimo z rezervy, překvapilo mě, jak moc rychle se natáhnou (pošťáci to natáhli na 10h a já po třech hodinách pobytu doma na maximálních 40 hodin)- velmi solidní luminiscence - daleko lepší než Certiny, které mám na druhé ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 (upraveno) Nejlepší hračka je nová hračka... vůbec nevypadají špatně předsedo .Díky Radku. Upraveno 19. srpna 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Tohle vypada zajimave. Tesim se na fotky v tvem podani. Jo a vitej v Orient klubu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Velmi zajimave postrehy, diky za info. Jsem zvedav, jak na tom budou s presnosti, pokud to budes sledovat. Osobne se mi libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Díky, sledování přesností nebude jednoduché, nemají hacking. Sledovat to ale budu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Lesknou se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 ... a svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 (upraveno) Jako tradicne mas moc pekny fotky,hodinky jsou to velmi povedeny,za ty penize,co byly v inzerci,myslim,dobra trefa.Jsi jeden z mala lidi tady,kterej ma Rolady a x jinejch,mnohem levnejsich hodinek a poctive je vsechny tocis,to se mi fakt libi. Upraveno 20. srpna 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Jako tradicne mas moc pekny fotky,hodinky jsou to velmi povedeny,za ty penize,co byly v inzerci,myslim,dobra trefa.Jsi jeden z mala lidi tady,kterej ma Rolady a x jinejch,mnohem levnejsich hodinek a poctive je vsechny tocis,to se mi fakt libi.Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Včera jsem zkoušel shark mesh, zulu a kožený hnědý pásek.Vyfotil jsem jen zulu (nebyl čas). Mesh byl dobrý, ale origo tak se mi zatím líbí víc.Kožený pásek dal hezky vyniknout pouzdru (však uvidíte později). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Origo tah vypada dobre. Na mesh a kuzi jsem hodne zvedavy (tipuju, ze kuze bude kapku lepsi). Ten zulu mi na ne uplne nesedi, priznam se... Tesim se na fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Mě se zas na ZULU docela líbí. Každopádně moc pěkné hodinky!Až mě štve, že jsem si je nechal utéct (kdyby tě omrzeli, stavím se do řady jako první). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 .Na Hirsch Pure Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
progip Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Nádhera...obvykle tyhle hooodně ,,osazený,, ciferníky moc nemusím, ale tyhle velmi závidím. Ať dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 ahoj vite, vypada to na peknou sbirku worldtimerovek, co se ti tam rodi:)) moc pekne.. ) jako inspirace par dalsich kousku do sbirky (v nahodnem poradi:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se