afrikab Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2007 Nejsem si jiste, jak moc nove jsou, ale ja je ted videl prvne. Libi? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2007 Nelíbí se mi ta rozdělená dvojka u 12, protože je to mimo osu... Kdyby byly jen s indexama, tak paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2007 (upraveno) Mi se libi, slusna velikost. Jeste doplnim. Water Resistant: 100 m Material: Mineral Crystal Case: 43 mm x 12mm thickness ( w/o crown) Case: 47 mm x 12 mm thickness (w/cown) Bracelet lug width: 24 mm Cena: cca $150 Upraveno 20. září 2007 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2007 Líbí a moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
body3 Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2007 Jsou moc hezké, velikost příjemná a cena velmi dobrá. Jsou fajn. Škoda že jsem je viděl, to bude zase doma řečí ( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stoner Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2007 redd napsal: Nelíbí se mi ta rozdělená dvojka u 12, protože je to mimo osu... Kdyby byly jen s indexama, tak paráda! Souhlas, jen indexy. Zase jednou hodinky co se mi líbí s koženým řemenem a ne s ocelovým tahem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2007 od doby co je měl yeoman na blogu o nich občas uvažuju velmi netypická velikost na nepotápěčské seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daje Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2007 Ahoj, nevite, kde se daji koupit..? Patral jsem na netu, ale nejak bezvysledne...moc se mi libi...a rad bych o ne rozsiril sbirku...:-)) DaJe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2007 daje napsal: Ahoj, nevite, kde se daji koupit..? Patral jsem na netu, ale nejak bezvysledne...moc se mi libi...a rad bych o ne rozsiril sbirku...:-)) DaJe Tady: http://www.roachman.com/seiko.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aegwyn Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2007 daje napsal: Ahoj, nevite, kde se daji koupit..? Patral jsem na netu, ale nejak bezvysledne...moc se mi libi...a rad bych o ne rozsiril sbirku...:-)) DaJe Uz jsem je videl i na prodejne v Praze. A docela mi spadla celist. Podle meho jsou z kategorie hodinek, ktere jsou v realu jeste hezci nez na fotkach. Nechce se mi prozradit, kde to bylo, mam na ne sam docela zalusk. Ale nemam ted penize... takze... jde mi to tezko pres pysky... dobre... Slovansky dum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2007 za kolik je tam měli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daje Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2007 Jeee diky moc za nesobeckou radu...:-))pujdu tam na ne mrknout..., Ta cena by me take zajimala...jestli mam resit dovoz z ciziny nebo je koupit rovnou tady...Na chronoshopu vyhledove budou?:-) jeste jednou diky moc a hezky vecer vsem DaJe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2007 daje napsal: Na chronoshopu vyhledove budou?:-) pokud je tady dováží i oficiální zastoupení tak ne, jestli zjistíte cenu dejte mi prosím vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aegwyn Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2007 kubson napsal: za kolik je tam měli? Myslim 6300,-. Oproti cene na internetu skoro dvojnasobek:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2007 (upraveno) Podrobná recenze: http://www.network54.com/Forum/78440/threa...26gt%3B%26gt%3B Upraveno 27. září 2007 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daje Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2007 Ahoj, tak cena 6800,- coz je oproti cca 178,- USD docela dost / pocitam vcetne shippingu / a i kdyz prictu rozdil DPH + mozne clo tak to vyjde vyrazne levneji... Jinak jsem psal na Koscom, coz je oficialni zastoupeni a udajne je nedovazi a v dohledne dobe nebudou tak nevim... Tudiz zaver je jasny objednavam v cizine na ten shop roachman je spolehnuti??Akorat resim kterou verzi nak se nemuzu rozhoupat...nazor ktera je lepsi?:-)Ja se spis priklanim k te bez cisel resp. jen se 12,6.. hezky vecer vsem. DaJe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2007 !POZOR POZOR! ve Slovanském domě opravdu mají tyhle, cena 6.300,- , ale dojem z nich mám rozpačitý, podle mě jedny z mála hodinek co vypadají na fotce líp než ve skutečnosti. Netvrdím že jsou ošklivé, ale doporučuji před objednáním vidět naživo...mě zklamaly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigo Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2007 Tak som sa po nich zacal pomaly poohliadat a nasiel som toto http://www.larrybiggs.net/scwf/index.php?m...p;id=1188304806 (ebay zatial nic) Dost ma potesilo, ze primer ma byt 43mm co je pre mna hranicne- pan na fotke ma ruku cca 16,5cm a ja len 16cm, takze budu trosku pretrcat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan socka Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2007 Koukám, že i Seiko se vydalo cestou ? věžní hodiny na každé zápěstí. Průměr do cca 40mm je přijatelný, ale 43mm? Japonci to budou nosit uvázané u kotníku. Jinak jsou to celkem povedené hodinky, s vlastním kalibrem a doslova za hubičku. Škoda toho průměru pouzdra. Pozitivum je duch legendárních Samurajů, který je patrný u některých verzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2007 (upraveno) Pane jo - konečně sebrali u sejka dost sebevědomí pro vlastní japonský design - mě se to moc líbí! Pouzdro by mohlo mít přesněji definovaný tvar (proto asi vypadají na fotce líp, než ve 3D skutečnosti) , jako ciferník - ten je excelentní! Upraveno 4. října 2007 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se