Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím. Všiml jsem si, že v nové sérii pořadu Teď vaří šéf se v některých epizodách např. konkrétně díl Paříž objevil Zdeněk Pohlreich s novýma hhodinkama. Vím, že dřív měl Seiko, pak měl černé Steelfische a teď má nějaké nové chrona. Myslel jsem, že to je zase Breitling, ale v jejich oficiální nabídce jsem žádné podobné nenašel. Nevíte někdo, na co přeskočil? Mám jednu mizernou fotku z které to není poznat. Spíš jestli si někdo nevšimnul. Díky

Odesláno

Mě to v těch záběrech přišlo jako Breitling, ale už by si mel koupit nějaké poradně hodinky dědek, třeba Pateky :)

Odesláno (upraveno)

takže breitling navitimer B1. díky moc...ještě může mi někdo poradit, jak smazat vlákno. to vedle bez fotky. nemůžu na to přijít. díky moc

Upraveno uživatelem Oťas
Odesláno (upraveno)

Je vdět, že mi Chmag svědčí......sem je poznal taky. :-)))

Edit: teda, jako ty Béčka... :-)

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno (upraveno)

Chlapi jste podle mne vedle :)  ...jsou to moje bývalky (ne ty jeho), tak myslím, že bych je "mohl*" poznat :D .

Je to model (měl by být* :D ):

Breitling Montbrillant Legend

velikost 47mm

PILOT tah

a zklamu vás je tam "obyčejná" ETA 7750, respektive 7753 pod kalibrem Breilting 23.

Jsou to krásné a perfektně padnoucí hodinky, velké leštěnky, ale WR30 jejich majitele značně omezuje. Určitě to nejsou hodinky do kuchyně :D

*EDIT: Teď už si po zhlédnutí videa nejsem tak jistý, ale myslím, že jsou to Legendy ... jedny z mála typových "47"

Upraveno uživatelem Sphinxx
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Njn, ten Zlej Kuchar ma taky ho\/no hodinkovou fantazii. Je to tady takovej etalon MI hodinek bohuzel.

Upraveno uživatelem Zmizík

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...