Snow Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 ZENITH ? PILOT Type 20 Collection Three powerful, rare and sophisticated new aviator?s watches are joining the iconic Pilot collection from Zenith. Whether fitted with a meteorite dial, housed in a bronze case or displaying a breathtakingly light architecture, each of these new launches is heir to the onboard instruments developed by the Manufacture during the infancy of aviation. These inherently exclusive timepieces are endowed with the main attributes of their legendary forebears: a high-precision movement, an imposing diameter, a broad ratcheted screwed-in crown, as well as large Arabic numerals swept over by finely crafted hands. Two models, powered by the famous 5011K pocket-watch calibre, immediately find their place in the Haute Horlogerie firmament, while the Extra Special or Extra Spécial bronze version displays the resolutely vintage spirit of the famous ?Type 20? watches. All three are a vivid reminder of the fundamental role played by Zenith in the conquest of the skies. PILOT COLLECTION A LINEAGE DESTINED TO SOAR Drawing inspiration from the onboard instruments that Zenith produced in the early days of aeronautics, the Pilot collection is a worthy heir to the years of airborne conquest and the iconic models that accompanied these fabled adventures. Intended for devotees of aviation and its history, for those with a passion for mechanics and a penchant for far-flung horizons, the Pilot line symbolises discovery, exploration, as well as a taste for adventure and challenges. Zenith played a pioneering role in equipping the planes and dirigibles of aviation pioneers in the early 20 th century, such as Louis Blériot who flew over the Channel in 1909 with his Zenith firmly strapped to his wrist; or Léon Morane who one year later became the first pilot ever to exceed the speed of 100 km/h. The Manufacture subsequently became one of the first manufacturers of aircraft altimeters and montres d?aéronef (aircraft watches), supplied to the military as well as to civilian airline companies. Acknowledged by aeronautical professionals for its reliability, robustness and precision, the famous Zenith Type 20 found its place on the instrument panels of a number of aircraft from 1939 onwards. These timepieces specially developed for aviation had to withstand extreme conditions of use and provide impeccable legibility. A broad matt black dial enabled pilots to wind and set their watches without removing their gloves. Embodying these glorious years and countless feats, the three new models in the Pilot collection all feature the distinctive attributes of these legendary watches. zdroj : http://watchesseven.blogspot.cz/2015/09/zenith-pilot-type-20-collection.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) Já mám Zenith rád, ale zrovna pilotky... no nevím, ty ručičky jako z kostelní věže :-/ Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem deff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) Já bych teda ty bronzovky s tím "pokresleným" strojkem hodně uměl ponosit! Hlavně teda ty "malůvky" na strojku jsou úžasné!Edit: celé ty bronzovky jsou super! Už na ně čumím 15 minut a berou mě čím dál víc. Na fotce je vidět, že mají z boku přinýtovanou nějakou cedulku...jdu hledat. Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) zdroj: www.watchonista.com Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Moc libi, akorát nechápu, proc na hodinkách vintage stylu někdo hulkovym písmem vyteli nápis EXTRA SPECIAL. Jak u kolotocu. .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) Teď se již nedivím, že jiná a úplně jinde situovaná značka dokáže na číselník napsat Limited Edition. Tady mi chybí to dotvoření svaté trojice - SUPER EXTRA SPECIAL a bylo by to dokonalé. Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Tak to jsou opravdu velmi pěkné pilotky... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 (upraveno) Ten napis special by oko nadseneho pilota mohlo snad jeste stravit, ovsem napis extra special zaradil ten treti kousek ( mimochodem nejpovedenejsi) do kategorie - neprodejne. Ackoliv jsou mechanicke strojky hodny obdivu, tak ty skeletony si mohli klidne odpustit Edit: ja si kua nevsiml, ze to je stare vlakno a ze kolega nade mnou jen honi 50 prispevku... Sorry, kuci, kdyz tak to klidne smaznete Upraveno 26. ledna 2017 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Spojeni "extra special" je fakt podivnost, jak na lahvi nejakyho cinskyho bolehlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 http://www.zenith-watches.com/en_en/pilot-type-20-extra-special-197.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Perfektní! Navíc varianty ve 40 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Nemel jste nekdo uz nejakou tu 40mm v/na ruce? Docela se mi libi, ale zatim sem nevidel zadny jiny, nez produktovy fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Na živo ich ani nechci vidieť lebo sú dokonalé. Mne sapotom s nimi aj snívalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Takze pry takhle... Tech par dni vydrzim a skocim se tam podivat. Dear Sir, Thank you for your Email.These models will be available starting from July in our network of official retailers. Best Regards Product InformationsZENITHBranch of LVMH Swiss Manufactures SA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Maji je zatim jen na ukazku. Ceny nic moc, ale pekny teda jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Já mám Zenith rád, ale zrovna pilotky... no nevím, ty ručičky jako z kostelní věže :-/No on tenhle typ ručiček má název katedrální tak čemu se diviíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Mne sa páčia aj ručičky ale dosť mi vadí zbytočný nápis pilot a extra špeciál jedn tam nebal byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Mne sa páčia aj ručičky ale dosť mi vadí zbytočný nápis pilot a extra špeciál jedn tam nebal bytOn the original piece fashioned by Blériot, the dial only read ?Special;? the ?Extra? implies once more that this is a piece both honoring and separate from its past?that it has a bit of something extra not previously offered (such as the bronze case option, pictured below). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Jo tomu rozumiem len by sa mi viac poozdávalo páčilo bez napisu pilot v tom prípade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Ahoj. Chci se zeptat jestli jste někdo měl tyhle hodinky a víte jaká je přesnost +-/24 hod. Zjistil jsem že v nich tepe kalibr elite679 ale nevím jestli je i v jiných modelech od zenith. Zajímá mě přesnost toho strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se