siwi Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Tak to se těším na fotky v reálu. průhledné hodinky mě přitahovaly už od dětství. Vzpomínám si na jedny spolužákovy plastové červené průhledné ruhly a jiný měl zase ve svém pokoji krásné průhledné hodiny s různobarevnými kolečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Jo, vytahnu pajku ze sklepa, otevru pivko a budu si hrat na "hodinare". Uz se tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Tak to se těším na fotky v reálu. průhledné hodinky mě přitahovaly už od dětství. Vzpomínám si na jedny spolužákovy plastové červené průhledné ruhly a jiný měl zase ve svém pokoji krásné průhledné hodiny s různobarevnými kolečky To bylo také z NDR, byla to skládačka, plně funkční, s odchylkou cca minuta do plusu za měsíc. Dodnes mne to udivuje. Můj exemplář byl zakoupen ve Warenhaus Konsum Marienberg, vydrželo to cca 5 let. Myslím, že EVP byla 33,- M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Je to možné. Ty hodiny vidím jako dnes. Oranžové s průhledem zkrz na barevná kolečka strojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Je to možné. Ty hodiny vidím jako dnes. Oranžové s průhledem zkrz na barevná kolečka strojku ano, to je ono. Fotky se nedochovaly, bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Já se poslední dobou vezu na G-shock vlně. Takže čekám na GW-M5610 z Helveti a GW-5000 ze Země vycházejícího slunce...hmmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Já je zatím ani na internetu nenašel, že by je někdo třeba prodával v aukci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Tak jak jsem slíbil, tak tady je ta recenze na Casio ME-200 Meta Rezo.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/103303-casio-me-200-recenze/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Již brzy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Již brzy....jakej model?si to schválně ořízl že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Již brzy....Také bych uvítal bližší specifikaci bez nesmyslných náznaků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) Také bych uvítal bližší specifikaci bez nesmyslných náznaků...OK, tak aby jste mě nepomluvili..... Casio GW 9200. Už mi budou chybět jen 9300 (ty už jsem měl, ale nějaký dobrák si je půjčil na dobu neurčitou) a 9400 a pak začnu sbírat motýli. Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Nové nebo nošené budou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) Používané. Kupované před 2. roky. Dle prodávajícího v perfektním stavu. Uvidíme. Inzerát stále visí na Sbazaru.Já moc funglovky nekupuji. Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Tak pokud to bude vše pravda,dobrej kauf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Používané. Kupované před 2. roky. Dle prodávajícího v perfektním stavu. Uvidíme. Inzerát stále visí na Sbazaru.Já moc funglovky nekupuji.Tak hodně štěstí, snad bude vše ok, pak se pochlub. Jinak parádní kocouří výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Už snad brzy mi pošťák donese digi s krátkým filmem o psovi co počůral pouliční lampu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Už snad brzy mi pošťák donese digi s krátkým filmem o psovi co počůral pouliční lampu. To je tolik jinotajů najednou, že ani nevím, jestli to bude Casio, Seiko, Timex či co?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Samá voda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Samá voda...no píši, že nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se