Viktor Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 ...Sklíčko samotné, safírové by stálo kolem 2.000,- - 5.000,- podle obchodního kanálu .... Kanál, kde stojí plochý safír cca 3 libry : http://www.cousinsuk.com/catalog/4/2216/2219.aspx plus doprava
Cyber Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Kanál, kde stojí plochý safír cca 3 libry : http://www.cousinsuk.com/catalog/4/2216/2219.aspx plus doprava Tak to je pecka, ještě aby to prodali jako maloobchod v jednom , dvou kusech, ale i tak to je super, díky... ale nenašel jsem rozměry....
Cyber Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 (upraveno) na skle zespodu to má natištěn mark II, že se vám do toho pletu.. mark II mark III Já taky mluvím o MII, kde to sklíčko to má zespodu...a tři subdialy... tady jsem narazil na NOS sklo, ale mineral , nebo pseudomineral :-( taky M IV ma stejnou stupnici... http://cgi.ebay.com/Omega-Speedmaster-125-...1QQcmdZViewItem Upraveno 22. listopadu 2007 uživatelem Cyber
cigi Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 (upraveno) Je to jasný, Cyber, máš recht - ten člověk na ebay.de, cos na něj dal link, draží všechny modely: Mark I - - manuál 861 - klasiko moonwatche Mark II - manuál 861 (3 subdialy, sklíčko má zespodu tachymetr, soudek) ty se líbí tobě, mě přijdou bohužel moc obyč. Mark III - automat 1040 (2 subdialy, datum, čistý sklo, kotlík) - TY SE LÍBÍ MNĚ - ideál na upgrade, NEZAMĚNITELNÉ - jen, abych je unes ! Mark IV - automat 1045 (3 subdialy, datum, den v týdnu, tachymetr zespodu sklíčka, soudek) pak už myslím následovaly víceméně repliky Marku I a pak ty quarzky. Cyber - jestli do toho se mnou jdeš s upgradem Markem III (kotlík, čistý sklo) - aukce na ebay.de má číslo 270186798797, teď je asi 420 eur, končí v neděli - pošli mi rychle email. Já jsem ode dneška do neděle na horách, velmi pravděpodobně mimo dosah připojení Upraveno 23. listopadu 2007 uživatelem cigi
Cyber Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Je to jasný, Cyber, máš recht - ten člověk na ebay.de, cos na něj dal link, draží všechny modely: Mark I - - manuál 861 - klasiko moonwatche Mark II - manuál 861 (3 subdialy, sklíčko má zespodu tachymetr, soudek) ty se líbí tobě, mě přijdou bohužel moc obyč. Mark III - automat 1040 (2 subdialy, datum, čistý sklo, kotlík) - TY SE LÍBÍ MNĚ - ideál na upgrade, NEZAMĚNITELNÉ - jen, abych je unes ! Mark IV - automat 1045 (3 subdialy, datum, den v týdnu, tachymetr zespodu sklíčka, soudek) pak už myslím následovaly víceméně repliky Marku I a pak ty quarzky. Cyber - jestli do toho se mnou jdeš s upgradem Markem III (kotlík, čistý sklo) - aukce na ebay.de má číslo 270186798797, teď je asi 420 eur, končí v neděli - pošli mi rychle email. Já jsem ode dneška do neděle na horách, velmi pravděpodobně mimo dosah připojení Mě se líbí MARK II, kotlík je na mě moc retro, ale zase tam není problém se sklíčkem....ale kotlík asi ne......užívej hory, ja pracuju :-(
Cyber Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Tak to je pecka, ještě aby to prodali jako maloobchod v jednom , dvou kusech, ale i tak to je super, díky... ale nenašel jsem rozměry.... Už jsem je našel od 13 do 33,5 mm :-) a vypadá to, že i kus se dá koupit. Tak proč to prodávají u nás prodávají za třiceti až padesátitinásobky??? To je hardcore...
cigi Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 škoda, sám to riziko nezdaru asi toho vánočního času neutáhnu, ale jen dři dři, cyber, prospívá to zdraví S tím safírem je to soda, ale nepřekvapuje mě to, platí přeci všeobecně zásada, že NIC, co můžeš sehnat jinde, nekupuj v Česku! Ostatně, já mám na materiál (pauzák a tužku) daleko větší přirážku, takže jsem v poho :D
havran Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Tak tohle je nádhernej popelník!!! Myslím , že už vím , co chci k dalším narozeninám! Ježíšek už to asi nestihne.
Hanz21 Odesláno 18. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2007 Tak jedny Mark II ve fajn stavu se objevily i na Aukru. Link: http://www.aukro.cz/item285965062_omega_sp...hronograph.html
organic Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 Tak jsem ty Speedmastery Mark II ve 'fajn stavu' z Aukra koupil. Mimo aukci se slevickou. Pochazeji z Venezuely, kde aktualne neni zrovna idealni ekonomicka situace a lidi prodavaj 'bižu'...:-) Mají však pár 'chybek'. Trochu me zaráží, že mají +5minut denně, ale hlavně blbnou stopky/chronograf Stiskem tlačítka v poloze 2 se chrono rozjede, zastavit by měl také tlačítkem na 2 a nulovat tlačítkem na 4. Chrono spustit jde, ale nejde zastavit. Stiskem tlačítka 2 se rovnou nuluje velká vteřinovka a minutová ručička v poloze na 3. Hodiny chronografu na 6 zůstavají tam, kam doběhnou. Nevíte, co s nimi může být? Můj hodinář se do toho bojí šáhnout a posílá mě k Dušákovi...
Hajek Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2008 Fantastické!!!!!!! Kde na to vzít a nekrást? Musím říct, že jakkoliv mě připadá iracionální dát za hodinky přez 200.000,- Kč, tak kdybych ty peníze na tuto limitovanou sérii měl, tak bych zřejmě neváhal, je to úžasné. To je zhmotnělá Verneovka, Ocelové město ... Only. Moon watch - http://www.goldeligius.cz/eshop/156319.ome...oon-3576-50-00/ česká variace
decebal Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Moon watch - http://www.goldeligius.cz/eshop/156319.ome...oon-3576-50-00/ česká variace Jaká variace?
Skipi Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Jaká variace? Asi měl na mysli tu cenu
Cyber Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Tak nějak usnul projekt Mark II/II, půjdeš Cigi do toho...? Přidá se někdo?
organic Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 (upraveno) Tak nějak usnul projekt Mark II/II, půjdeš Cigi do toho...? Přidá se někdo? Já jedu projekt Mark II pořád...Krom samotných Speedmasterů za bratru 15 litrů jsem pořídil jsem NOS náramek Ref 1159/154 za 140 dolarů v Austrálii - pro někoho tady to může být nepochopitelné dát jenom za tah takové love...Ale já to považuju za dobrý kauf. Viděl jsem ho i za 250 babek. Chvíli jsem uvažoval o tom, že bych z mých Mark II udělal 'Racing' verzi, ale Racing cifreník stojí dalších 250 babek a sada dvou oranžových ručiček dalších 150 dolarů (!). Ovšem vrcholným šokantním zážitkem pro mě byla aukce, ve které se prodávala stará krabice od Speedmasterů s mořským koníkem. Byla černá (nebo hnědá?) ne klasicky červená jako dnes...Přihodil jsem na 100 dolarů a jaké bylo moje překvapení, když si tu prázdnou pixlu koupil šťastný výherce za 503 dolarů!!! Aktuálně jsou hodinky u Dušáka za servis hodinek bez tahu si řekli 6400 korun - lhůta 3 měsíce. Až budou hotové, určitě se pochlubím... EDIT: tak krabička za 500 byla červená - tady je foto: Upraveno 5. února 2008 uživatelem organic
boo-beek Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Tak nějak usnul projekt Mark II/II, půjdeš Cigi do toho...? Přidá se někdo? Mark III je hezcejsi Uz jsou na ceste...
H-B Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Jaká by podle vás měla být cena zachovalých Mark II? Jde konkrétně o tyto
only Odesláno 21. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2008 Ahoj, tak to tady tak čtu a na tomto odkazu - http://www.goldeligius.cz/eshop/156319.ome...oon-3576-50-00/ od Hajek (díky) popisují moonwatche jako hodinky s plastovým sklíčkem. To je pravda? Oni nemají safír ? Připadá mi to neuvěřitelné. Díky za odpověď. Only.
spiderer Odesláno 21. června 2008 Nahlásit Odesláno 21. června 2008 Ahoj, tak to tady tak čtu a na tomto odkazu - http://www.goldeligius.cz/eshop/156319.ome...oon-3576-50-00/ od Hajek (díky) popisují moonwatche jako hodinky s plastovým sklíčkem. To je pravda? Oni nemají safír ? Připadá mi to neuvěřitelné. Díky za odpověď. Only. Maji skutecne plast, alespon ty puvodni i ty, ktere se podivaly na Mesic Safirove maji mozna nektere z novejsich, maji ho myslim ty co maji pruhled, ale nevim jaky to je konkretni model Myslim, ze plast je pro sportovni hodinky idealni, je odolnejsi vuci narazum a co ja vim cemu jeste a to ze se snaze poskrabe? Tak se vylesti a je klid
Seamaster Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Odesláno 22. června 2008 Nejsem odbornik na Speedmastery, ale nekde jsem se docetl, ze plastove sklicko byla dokonce podminka NASA pri vyberu hodinek, kvuli pouziti v beztiznem stavu, kdy pri rozbiti by mineralni sklo se rozbilo na strepy a ty by mohly ohrozit bezpecnost letu, zatimco plast je pruznejsi a pravdepodobne by pri narazu jen praskl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se