Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 tak som im riadne precistil rady policiemam perfektne miesto a Call Of Duty je nudná hra oproti tomuto besneniu!!!tisice a tisice mrtvych, cca 3000 vybuchnutych aut, a 1000 znicenych helikopter je uz dost brutalny udajhladany s piatimi hviezdami som stravil asi 50 hodin, a nakupil som tony municiechlapci, tak to ste este nevideli - ja som uplne rozhodil tu hru!hram PS4 a ziadne upravy alebo zasahy NIKDY nerobim, ale po tych 10 tisic mrtvych policajtoch asi hre jeblo a nezvlada moje zabavky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 takto dopadla moja hra: mal by som to reklamovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 RAGE enginu jeblo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 RAGE enginu jeblo heheheznicil som to, asi nezvladlo moje vraždenie!mal by som im to poslat do Rockstar, ze nech si tam s tym urobia poriadok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 heheheznicil som to, asi nezvladlo moje vraždenie!mal by som im to poslat do Rockstar, ze nech si tam s tym urobia poriadok+ treba ti nabidnou celkem slusne placeny misto testera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 + treba ti nabidnou celkem slusne placeny misto testera hahah, skor mi uz nic nepredaju...nahram si aj statistiky, ze ake sialenosti som im vyviedol a hodim to sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Hry už moc nehraju, leda tak závodím se synem na tabletu, ale před 15 lety jsem trávil čas u RTCW a moc mě to bavilo. Dneska na to vyšla pochvalná retrorecenze:http://bonusweb.idnes.cz/retro-recenze-return-to-castle-wolfenstein-fet-/Recenze.aspx?c=A150813_144442_bw-pc-recenze_anb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 tak tohle vypadá hodně dobře, konečně něco alá Uncharted na PC, i když Uncharted4 na PS4 to asi nepřekoná ... https://www.youtube.com/watch?v=fkFG6aoo21Y Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Hry už moc nehraju, leda tak závodím se synem na tabletu, ale před 15 lety jsem trávil čas u RTCW a moc mě to bavilo. Dneska na to vyšla pochvalná retrorecenze:http://bonusweb.idnes.cz/retro-recenze-return-to-castle-wolfenstein-fet-/Recenze.aspx?c=A150813_144442_bw-pc-recenze_anb RTCW jsem zhltnul snad na jeden zátah. Pořád zůstává jedna z mých nejoblíbenějších, společně s Half-Life, Medal of Honor a sérií Rainbow Six. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Na PlayStation Store je letní výprodej. Dnes jsem koupil Fifu 15 na PS4 za pětistovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 dobra cena!musim to tam prebehnut, ze co este je v ponuke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) Hry už moc nehraju, leda tak závodím se synem na tabletu, ale před 15 lety jsem trávil čas u RTCW a moc mě to bavilo. Dneska na to vyšla pochvalná retrorecenze:http://bonusweb.idnes.cz/retro-recenze-return-to-castle-wolfenstein-fet-/Recenze.aspx?c=A150813_144442_bw-pc-recenze_anbTen clovek je podedly automatickym ukladanim pozice, precet jsem si od nej tri recenze a vsude to resi :-D Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 ja osobne nemam rad automaticke ukladanie pozicieco vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Dřív mi to vadilo, ale dnes už mi to špatné nepřijde. Bude to asi tím, že dřív to neměla prakticky žádná hra a dnes to mají všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Dřív mi to vadilo, ale dnes už mi to špatné nepřijde. Bude to asi tím, že dřív to neměla prakticky žádná hra a dnes to mají všechny. ano, ale sa dalo viac planovat, taktizovat a teraz sa uz vsetko zjednodusuje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Včera mi syn nainstaloval Hattlefield Hardline - máte s tím nějaké zkušenosti /PC/? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 o dlouhych podzimnich vecerech bez stupidit v TV je myslim rozhodnuto http://doupe.zive.cz/clanek/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-sbira-ultimatni-hodnoceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Tak ještě k Ingressu, za víkend jsem udělal 1mio AP a dosáhl LVL15, teď si dám chvíli oddych. Bolej mě nohy a jsem celkově unavenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 hehehhezky!ja stale zabijam Police a Swat v GTA5 ale hra uz uplne blbne, uz aj ked zostrelim helikopteru, tak na radare stale lieta a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Tak ještě k Ingressutodle mě přestalo po chvilce bavit. taková repetitivnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se