Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

tak som im riadne precistil rady policie

mam perfektne miesto a Call Of Duty je nudná hra oproti tomuto besneniu!!!

tisice a tisice mrtvych, cca 3000 vybuchnutych aut, a 1000 znicenych helikopter je uz dost brutalny udaj

hladany s piatimi hviezdami som stravil asi 50 hodin, a nakupil som tony municie

chlapci, tak to ste este nevideli - ja som uplne rozhodil tu hru!

hram PS4 a ziadne upravy alebo zasahy NIKDY nerobim, ale po tych 10 tisic mrtvych policajtoch asi hre jeblo a nezvlada moje zabavky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník maxigabrielg

+ treba ti nabidnou celkem slusne placeny misto testera :)

hahah, skor mi uz nic nepredaju...

nahram si aj statistiky, ze ake sialenosti som im vyviedol a hodim to sem

:lol2:

Odkaz ke komentáři

Hry už moc nehraju, leda tak závodím se synem na tabletu, ale před 15 lety jsem trávil čas u RTCW a moc mě to bavilo. Dneska na to vyšla pochvalná retrorecenze:

http://bonusweb.idnes.cz/retro-recenze-return-to-castle-wolfenstein-fet-/Recenze.aspx?c=A150813_144442_bw-pc-recenze_anb

RTCW jsem zhltnul snad na jeden zátah. Pořád zůstává jedna z mých nejoblíbenějších, společně s Half-Life, Medal of Honor a sérií Rainbow Six.

Odkaz ke komentáři

Hry už moc nehraju, leda tak závodím se synem na tabletu, ale před 15 lety jsem trávil čas u RTCW a moc mě to bavilo. Dneska na to vyšla pochvalná retrorecenze:

http://bonusweb.idnes.cz/retro-recenze-return-to-castle-wolfenstein-fet-/Recenze.aspx?c=A150813_144442_bw-pc-recenze_anb

Ten clovek je podedly automatickym ukladanim pozice, precet jsem si od nej tri recenze a vsude to resi :-D

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Dřív mi to vadilo, ale dnes už mi to špatné nepřijde. Bude to asi tím, že dřív to neměla prakticky žádná hra a dnes to mají všechny. 

ano, ale sa dalo viac planovat, taktizovat a teraz sa uz vsetko zjednodusuje....

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...