Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

A já chtěl tu Mafii instalovat :-(

edit. - oprava překlepu

Jen si ji nainstaluj, já se u toho fakt bavil. Akorát mě mrzí, že to je tak krátký a nemáš možnost uhnout z dějový linie. Grafika parádní, dobrý hlášky, a starej dobrej thompson...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO

Jen si ji nainstaluj, já se u toho fakt bavil. Akorát mě mrzí, že to je tak krátký a nemáš možnost uhnout z dějový linie. Grafika parádní, dobrý hlášky, a starej dobrej thompson...

naprosto souhlasím - možná to není ta správná adrenalinová pařba, ale je to zábavný - člověk si občas vystřelí, projede autem a jde chrápat - syn už to dohrál, já jsem v 11 levelu a až to dohraju tak budu chodit pěšky a sbírat plejboje :D
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

takže po těch všech komerčních záležitostech, co se mi prohnaly PC, jsem narazil na toto:

Amnesia: The dark descent

kdo se rád bojí, si přijde na své. Bezvadná atmosféra, hudba, zvuky, interakce, fyzika...

jo a zapomeňte na zbraně. Převážnou část hraní strávíte jen s lampou v ruce a olej je nedostatkové zboží...

http://www.youtube.com/watch?v=JEHPwAvrc_U

Vyzkoušení této hry mě přimělo k zakoupení trilogie Penumbra (od stejných autorů) za 160 kaček a jakmile u nás vyjde Amnesia v české lokalizaci, jdu do ní také.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Já jsem tak nějak hraní teď pověsil na hřebík. Procesor jsem si vrátil zpět na originální takty a napětí jádra srazil co nejníž, takže konečně můžu v klidu pracovat, jelikož to PC teď hučí asi jako noutbook v idle režimu :sleeping_03anim:

edit: až teď čumím, že tady je řeč o konzolách, ale sper to ďas.

Upraveno uživatelem miccalek
Odkaz ke komentáři

Hraní her šlo vždy tak nějak kolem mě, nikdy mě to nebavilo tak, abych u toho proseděl dlouhé hodiny (dny)... V podstatě jsou jen 3 "novodobé" hry, které jsem hrál - s dětma série Crash Bandicoot na PS(zabte mě, ale byla to docela sranda...), s manželkou občas (cca jednou, dvakrát za rok) dáme na PS Everybody´s Golf (na 47´´ TV to není u sklenky vína špatné) a se stejnou frekvencí si zahraju na PC letecký simulátor IL-2 Sturmovik.

Odkaz ke komentáři

Hraju od dob Commodore 64, co jsem měl, tzn. třeba 20let.Nyní mám doma ps3 a časově stíhám už jen tak 5 zápásů týdně FIFY 2011, cože je "totální" fotbal, se vždy dokážu tak vytočit u toho, že se mi polovička směje.Kdyby tu byl někdo peskař online, tak si můžem mačík střihnout:))

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsících...

hrate tu niekto World of Warcraft?

Já jsem hrál před třemi lety. Byl jsem tehdy single a chtěl jsem se nějak zabavit. Stala se z toho brutální závislost a za cca 4 měsíce hraní jsem nahrál 78 dní!! čistého herního času a přibral 15 kilo. Pak jsem si našel novou ženu a ze dne na den přestal :).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...