gerhard Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Zdravim, prosim o radu skusenejsich. Synator hra 4 story a kupil som mu krkolomne kredit cize nejake goldy na nakup a tuning avsak nejako nenabehli, ale po kupe nabehol tento email Dear customer This is customer service, thank your for your business . Your payment is succssful. Now we wish to confirm your payment . Please contact us and tell us you have paid . Please come to our live chat 24/7 online on the website . If you dont find our live chat .please try to cilck that link : https://server.iad.liveperson.net/hc/57935954/?cmd=file&file=visitorWantsToChat&site=57935954 Thank you Kontaktovali sme admina, i vyplnenie tohto linku neprinieslo ziadnu reakciu , vie niekto kde moze byt chyba? Dik chlapci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Dohrál jsem Crysis2 a na řadě je Homefront Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Objevil jsem Raptor pro win7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 jednoznacne moja srdcovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 hledání min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 (upraveno) Já si nejvíc vyhrál v GTA: San Andreas. Horhe: +1 Upraveno 3. května 2011 uživatelem Joe Lemonade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Contra, Battletoads :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 (upraveno) Tak jsem to poctivě pročetl a z toho co tu nezaznělo, bych rád připomněl:ze starých pecek - Legend of Kyrandia .... na celých 3 disketách!z leteckých simulátorů dodnes pro letecké vlastnosti nejoceňovanější IL 62 Šturmovikz poslední doby: Zaklínač (podle Sapkowského ságy)a z očekávaných: Zaklínač 2 - Vrahové králů.................... vychází za 13 dní!!! Upraveno 4. května 2011 uživatelem pevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Dohrál jsem Crysis2 a na řadě je Homefront až bude času víc chystám se taky na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 (upraveno) Hrál jsem toho opravdu mraky, začínal jsem na ZX Spectrum ... krom všeho možného jsem hrál nejčastěji hru Saboteur. Kamarád měl tuším Atari nebo Commodor už přesně nevím a tam jsme mastili nějakou hru pro dva jmenovalo se to Skrensklinstain nebo tak nějak. Pak jsem dostal 486 DX2 na 66 MHz a započalo několik let probdělých nocí o samotě se sluchátkama na hlavě a později na LAN party :-) Hry které mi utkvěly v paměti podle žánru ... všechno to byly pecky ve své době :-) RPG:Dungeon Master I & II, Daggerfall, Arena, Eye of Beholder, Might & Magic (ani už nevím které díly jsem hrál), série Baldur´s Gate Akční někdy na pomezí s RPG:Dibalo I & II, Crusader no remorse, Suffering, Vampire The Masquerade 3D:DOOM, Heretic, Hexen, Quake I & II & III, (Heretic měl po síti ve více hráčích asi neúžasnější atmosféru ze všech těhle her), AvP, Space Hulk Vengeance of the Blood Angels - naproste peckovej taktickej systém. RealTime Strategy:Dune 2, Warcraft I, II, III, C&C všechny díly i když (za největší pecky považuju první C&C a Warcraft 2 :-) Fragile Alegiance, Syndicate, Z, Age of Empires. Tahové strategieUFO EU, UFO TFTD, Ascendancy, Panzer general, Battle Isle, Spellcross. Budovatelské strategieRail coaster tycoon nebo roller hrál jsem tu s dopravou ... auta, vláčky, letadla, lodě :-) Arkády a plošinovky:Tyrian, Goblins, Golden Axe, Prince of Persia MOORPGLineAge 2 Dnes už na hry nemám tolik času a ani mne neberou tolik jako tyhle staré pecky, jednak jsem asi zestárl a jednak se mi zdá, že nové hry ... no už to tak nějak není ono. Na chvilku mne to sice chytne, ale hodně málo kdy je to .... ještě jeden lvl a jdu spát :-) I když z těch novějších DeadSpace nebo Mass Effect ... i dnes se sem tam něco objeví akorát s těma strategiema je to horší. Za nejlepší hru jakou jsem kdy hrál považuju UFO: TFTD, které s přestávkama hraju do dneška :-) Naprosto nepřekonatelná a propracovaná hra. Už jen když si vezmete, že sestřelená ufounská loď byla poškozená podle zbraní jaké jste užili na stíhačkách a poškození odpovídal i počet přeživších ufounů v misi. K některým starým peckám se také vracím díky iPhonu, kde je třeba Golden Axe, Goblins a podobně .... ještě tak udělat na iPhone Daggerfall a bylo by to je podle mne atmosférou do dnes nepřekonané RPG .... jednou jsem si vzal nějakej qvest ... takové to jdi a zabij vlkodlaka, jenže dungeony se generovaly a mně to vyhodilo obrovskej labyrint kde úplně na dně byly seřazené katapulty a obléhací stroje, šel jsem pěkně dlouho z jednoho konce místnosti (haly) na druhý ... armáda připravená k invazi. K tomu tam ještě furt kvílel někde ten vlkodlak co jsem ho měl kuchnout .... ještě, že existovalo kouzlo anchor, které vás hodilo na místo které jste si předtím kouzlem označili .... pro velké dungeony ideální záležitost. Upraveno 8. května 2011 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Byl jsem odkojený strategiemi (převážně-jednotka Unreal byla nej, to se i Kvák mohl zahrabat... ) ale slovenský Cauldron svým Spellcrossem je u mne jedna z nejlepších her nafurt (latinsky "navždy"). Geniální dabing, výzkum, encyklopedie, reálnost prostředí a akcí z toho plynoucích, těžký to bylo jak ošípané (engliš verze naopak lehká až hanba), ukládání, že jeden přemejšlel zda uložit, dokaváde jej Other Side nerozmašírovala... Krásnejch cca 60 mega na disku a dlouhý to bylo jak splácení hypotéčního omylu... U mne to má přednost i před sierry Caesarem a Pharaohem. Dokonalost. Pane? Ano, pane! Mně se líbila hláška komanda .... "Problémy!!??" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Když už se bavíme o té nostalgii a old school gamesách...nedávno jsem nalezl web,kde se dá stáhnout muzika ze starých her....sosám jako divej muziku z Shadow of the beast,Xenon 2,Turricana a dalších....vrátil jsem se tak o 15 lez nazpět,skoro jsem zamáčknul slzu hrachovku....... Nedal byste link? Jsem trochu ujet, třebas Planescape Torment, IMHO nejlepší RPG všech dob i těch, co ještě přijdou, soundtrack mám na počitadle i v přehrávači furt (latinsky "pořád"),Annah a Deionarra Theme i titulka jsou skvosty. ony bývaly hudební doprovody výborné, i u ságy BG-BG2+ToB, Icewindy, i série M&M vč strategií. Za RPG na první místo PT, pak BG, M&M 7 a pak ten zbytek... Tohle je tak blbý vlákno... Abych to šel najít i se Spellcrossem What can change the nature of man? PS: hry od Black Isle jdou upravit i pro širokoúhlý monitory a různě ujetá rozlišení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajt Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Naneštěstí jsem toho nahrál dost. Od dob Mafie, kterou považuju za nejlepší hru, šlo všechno z kopce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Dneska jsem se pustil do logický pecky Portal 2. Jednička byla boží a dvojka v tom úspěšně pokračuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Nedal byste link? Musím ho znovu najít. Přeinstaloval jsem comp a tak nějak jsem přišel o záložky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Pro fanoušky automatovek a her ze starších konzolí : KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Já stále několik let hraji BF2 on-line. Je to fajn odreagování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piktor Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Za nejlepší hru jakou jsem kdy hrál považuju UFO: TFTD, které s přestávkama hraju do dneška :-) Naprosto nepřekonatelná a propracovaná hra. Už jen když si vezmete, že sestřelená ufounská loď byla poškozená podle zbraní jaké jste užili na stíhačkách a poškození odpovídal i počet přeživších ufounů v misi. jj, UFO je klasika. vzpominam si, ze jednou - bylo mi asi 14 - jsem byl do masakrovani ufounu tak ponoren, ze jsem zapomnel vyzvednout brachu ze skolky. pak jsem si vzpomnel, dobehl tam, skolka uz byla prazdna, az na otravenou vychovatelku a brachu... spasa lidstva je holt prednejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Nejmenovalo se to spis X-COM? Mne tam hrozne bavil ten vyvoj zbrani. Asi pred rokem a pul se mi to povedlo i spoustit v mem PPC na Windows Mobile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 UFO (myslím, že se jmenovalo skutečně X-COM) - klasika, strávil jsem u toho stovky hodin Momentálně jsem dohrál Battlestation Pacific a doporučuju - hraju teď znovu už odehrané mise a je to pořád zábavný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se