san.cho Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 První hra, kterou jsem celou prošel, byla předloni v létě Mafia. A druhá a poslední, kterou jsem kdy prošel, byla loni Mafia II :-D Ale abych se dotknul i ve svém věku té nostalgie, pamatuju na nějakou prastarou verzi commandos, kterou jsem pařil na bratránkově amize, či jak se ten stroj na diskety jmenoval,dobrých 15 a více let zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace-Rimmer Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 (upraveno) jo jo hry... byl jsem takový blb,že jsem s hrou trávil i několik dnů v kuse teď už díky času moc nehraju ale když mne to chytne tak u toho jsem schopen prosedet nekolik hodin,obyčejně přes noc přítelkyni to pochopitelně strašně moc baví, Top 10 které jsem hrával nejradši : Diablo,Warcraft,Starcraft,Rome,AvP,Counter strike,Half life,Oblivion,Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy a z dalších asi NFS a Colin McMrae Na 8mi bytech : chimera,You are kung-fu , comandos,podraz,indiana jones, Upraveno 28. května 2011 uživatelem Ace-Rimmer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace-Rimmer Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Myslim že jsem to jmenovalo : Ufo - Terror from the deep Ufo - Enemy unkown na 486 to byla revoluční hra Nejmenovalo se to spis X-COM? Mne tam hrozne bavil ten vyvoj zbrani. Asi pred rokem a pul se mi to povedlo i spoustit v mem PPC na Windows Mobile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 (upraveno) Enemy Unknown si pamatuju ještě dobře, strávil jsem nad ním spoustu času. A v nedávné době jsem si zahrál i české následovníky UFO: Aftermatch a Aftershock, ale chyběl mi tam management základen jaký byl v jedničce, už to bylo jen pošli jednotku sem, pošli ji tam, sem tam vyzkoumej novou zbraň. A teď, když už hraju, tak je to Fallout: New Vegas. Začínal jsem na Fallout 1 a tak jsem se trochu bál co s tím Bethseda provede, ale myslím si, že to dopadlo více než dobře, včetně Fallouta 3. Upraveno 28. května 2011 uživatelem Trňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Myslim že jsem to jmenovalo : Ufo - Terror from the deep Ufo - Enemy unkown na 486 to byla revoluční hra Tak jsem koukal a jmenovalo se to X-COM Terror from the deep Byla to kultovka, jeste mam nekde origos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Zrovna jdu hrat na ps3 magic carpet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Vzpoměl jsem si ještě na ZXSpectrum a hru Jet Set Willy - s kámošem jsme to hráli celý víkendy. Vzhledem k tomu, že pojem "uložit" byl v tý době víceméně neznámej, tak se to muselo hrát pokaždý od začátku. Malovali jsme si mapy "místností" na čtverečkovaný papíry ... Na "gumáka" bylo v tý době spousta parádních her ... Commando, ROM - Raid over Moscow, Manic Miner, Rambo, Silent Hunter, Mercenary (hitovka i na Atari), Podraz - snad první česká hra (myslím, že od Fuxoftu) ...Když si teď vzpomenu na nekonečně dlouhý nahrávání her z kazeťáku, často zakončený hláškou "R Tape loading error, 0:1" ... no jo, no - mělo to svoje mouchy )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Jenom vyjasnění k tomu UFO vs. X-COM. Ten název se lišil po světadílech, pro Evropu se první díl jmenoval UFO: Enemy Unknown, pro USA X-COM. Druhý díl už byl X-COM: Terror from the Deep (vlastně jenom facelift, odehrávalo se to pod mořem + na souši, jediné významné rozšíření bylo, že některé zbraně nebyly univerzální, jinak mělo veškeré vybavení svůj protikus z prvního dílu) a dál jela celá série už pod názvem X-COM celosvětově... Jojo, to bejvaly časy :-) Zapomenout vyndat zásobníky z plazmových pušek před návratem a přijít o střelivo... radši jsem jel v laseru, to nemělo zásobníky :-)) i když plazmový tančík byl pomocník k nezaplacení. Ta hra měla neskutečnou atmosféru. Takový boje ve městě u benzínové pumpy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Počítají se šachy?? Konečně jsem nainstaloval do staronového Mintu VirtualBox a automaticky Fritze. Mám ho radši jak Chessmastera. Sice je možná strohý, rozhodně mne ale vyklepne laskavěji, skoro s láskou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Nejmenovalo se to spis X-COM? Mne tam hrozne bavil ten vyvoj zbrani. Asi pred rokem a pul se mi to povedlo i spoustit v mem PPC na Windows Mobile. Ono jsou to dva dily Ufo: Enemy unknow je jedicka a X-COM Terror from the deep je dvojka hry jsou v principu totozne akorat ze jednicka je ve vnitrozemi a dvojka pod morem a na sousi jsou mise ve mestech, ostrovech a na lodich. Zpravidla zustane pro kazdeho lepsi ta hra kterou hral jakp prvni protoze vyvoj, zbrane, lode atd. jsou temer totozne akorat jinak vypadaj a jinak se jmenujou ale jinak jsou tam rodily jen drovne. V X-COMu jelikoz je to dvojka je toho o malinko vic, ale rozdil je zanedbatelnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin_CZ Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 jj jednička byla prostě nejlepší - těch propařených hodin před monitorem .... na PPC s windows mobile to dělali rusáci jako nějakou neoficiální verzi tuším, mohlo by se něco objevit i na iphone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 na Didaktik M mimo jine: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 hehe...zlaté časy ZX spektra a Didaktiku. Co mne ale sralo, bylo 5-ti (a více) minutové nahrávání a pak ta zgurvená hláška : R-TAPE LOADING ERROR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Ja sem zacinal na Commodore C64 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 (upraveno) NU POGODI ty Vánoce jsme s bratrancem nešli spát... Upraveno 27. června 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 hehe...zlaté časy ZX spektra a Didaktiku. Co mne ale sralo, bylo 5-ti (a více) minutové nahrávání a pak ta zgurvená hláška : R-TAPE LOADING ERROR ale este skor ZX 81 a prekladanie zapaliek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Právě hraju Duke Nukem Forever, ale jsem víc mrtvej, než živej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 NU POGODI ty Vánoce jsme s bratrancem nešli spát... jj taky moje oblibene Jednou se mi to povedlo otocit 2x (po 999 se to vynulovalo a jelo se od zacatku ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 NU POGODI ty Vánoce jsme s bratrancem nešli spát... no jasně, to jsem taky hrával. Úplně jsem na to zapomněl. A mám dojem, že ještě tak před deseti nebo dvanácti lety jsem to u někoho viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 na Didaktik M mimo jine: Didaktik s tou malou černobílou tv a Saboteur, Robocop, Renegade... Skřípání kazeťáku s doštelování čtecí hlavy. Těžká nostalgie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se