Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

hraju State of decay, ze začátku mě to přišlo moc jako Left for dead, tak mě to nebavilo a docela mě mrzelo, že sprintující zombíci pokazej dobrej potenciál týhle hry. Ale asi sem nebyl jedinej, kdo si to myslel, tak sem narazil na mod, kterej jim sprintování zakazuje a sou to konečně ty správný tupý, pomalý zombie. Takže si ted užívám takový svoje The Walking Dead :)

Upraveno uživatelem jungle
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hraju jen ty největší požírače času, dřív několik let WoW, teď už nějaký ten měsíc WoT, kterému propadla i mladá, takže se doma "přetahujem" o kompa, protože na jejím noťasu to neběží plynule. Samozřejmě, že ten druhej má pak na starosti malýho... ;o)

Odkaz ke komentáři

WoT jsem nastesti pred rokem ukoncil, hral jsem to neco pres pul roku. Pokud by mel nekdo zajem o muj account s nadprumernymi stats (WN8 1900+, winrate 63%, 7k battles), vcetne topovych VI, VIII a X tier tanku do clanwaru, tak at mi napise. Pred rokem se takove ucty prodavaly na ebayi cca za 8-10k Kc, tak bysme se domluvili nejak friendly :-) Je to vhodne pro nekoho, kdo uz ted hraje dobre, ale tahne za sebou spatne stats ze zacatku, a neprijmou ho kvuli tomu do top tymu. Hral jsem tehdy za jeden takovy britsky tym 2 mesice, drzeli jsme kus Evropy. 

Odkaz ke komentáři

U mne se to poslední dobou nějak rozjelo: Ted jsem dohrál AC: Unity, predtim Far Cry 4, ted davam Dragon Age: Inquisition a jsem desne natesenej na The Order 1886 a hlavně Evolve. Predtim jsem treba pul roku nehral, ale ted tomu davam hašte... Nejak si u toho docela vycistim hlavu :-)

Odkaz ke komentáři

U mne se to poslední dobou nějak rozjelo: Ted jsem dohrál AC: Unity, predtim Far Cry 4, ted davam Dragon Age: Inquisition a jsem desne natesenej na The Order 1886 a hlavně Evolve. Predtim jsem treba pul roku nehral, ale ted tomu davam hašte... Nejak si u toho docela vycistim hlavu :-)

Tobě ta úchylná kamera u DA:I nevadí ? Já to hrál asi hodinu, hra se mi moc líbila, ale s tou kamerou to prostě nedávám....

Odkaz ke komentáři

Tobě ta úchylná kamera u DA:I nevadí ? Já to hrál asi hodinu, hra se mi moc líbila, ale s tou kamerou to prostě nedávám....

Nic mne tam nerozhodilo, ale já jsem vůbec divnej... :-) Třeba poslední Killzone jsem odložil, prostě mne nechytlo a sralo me tam ovládání. V tom DA:I me stve jen to jeji zbesili poletování při bojích, ale hraju za mága výjimečně, tak se držím v povzdálí...

Odkaz ke komentáři

Tak to já jsem asi úplný mimoň, protože hry nehraju vůbec - skončil jsem s PS1 a sérií Crash Bandicoot, kterou jsme hráli s tehdy ještě malou dcerou. Jediná vyjímka, kdy bych se na chvilku nechal přemluvit, by bylo Everybody´s Golf (rovněž PS)... :-)

Odkaz ke komentáři

v dobach drevnych Golden Axe :) ... pak nic, pak Fallouty, pak zase nic a ted World of Tanks

Jo... Golden Axe - dálo se hrát i ve dvou na jedné klávesnici - hry tehdy byly jednoduché, ale neuvěřitelně zábavné.

Duna II, Prehistorik II, Flashback (parádní záležitost), Lemmings, Sokoban, Wolf 3D, Doom II, Duke Nukem 3D, Duke Nukem II (plošinovka),

Prince of Persia, Lion King, Aladdin, Lotus (opět parádní záležitost pro 2), Dyna Blaster, Age of Empires I-IV, Mortal Kombat, Indiana Jones (!!!!) snad všechny epizody, Kačer Donald, Zimní olympijské hry, SimCity, GTA II, Liero, Worms, Supaplex, Micro Machines, Centurion, Arcade Volleyball, Alley Cat,.. a další, na které si už nevzpomenu. Zlatá 486, zvuk tehdy obstarával speaker přímo v PC, a škola do 11:40 :D Zábavnost těchto her už nikdy nic nepřekonalo. Z novějších pak MoH:AA, CoD I-II, Hiden and Dangerous I-II, a především Return to Castle Wolfenstein (a Enemy Territory). Pak už mě u PC neudrželo nic (ale i tak jsem tam prosral kupu času).

Odkaz ke komentáři

Jo... Golden Axe - dálo se hrát i ve dvou na jedné klávesnici - hry tehdy byly jednoduché, ale neuvěřitelně zábavné.

Duna II, Prehistorik II, Flashback (parádní záležitost), Lemmings, Sokoban, Wolf 3D, Doom II, Duke Nukem 3D, Duke Nukem II (plošinovka),

Prince of Persia, Lion King, Aladdin, Lotus (opět parádní záležitost pro 2), Dyna Blaster, Age of Empires I-IV, Mortal Kombat, Indiana Jones (!!!!) snad všechny epizody, Kačer Donald, Zimní olympijské hry, SimCity, GTA II, Liero, Worms, Supaplex, Micro Machines, Centurion, Arcade Volleyball, Alley Cat,.. a další, na které si už nevzpomenu. Zlatá 486, zvuk tehdy obstarával speaker přímo v PC, a škola do 11:40 :D Zábavnost těchto her už nikdy nic nepřekonalo. Z novějších pak MoH:AA, CoD I-II, Hiden and Dangerous I-II, a především Return to Castle Wolfenstein (a Enemy Territory). Pak už mě u PC neudrželo nic (ale i tak jsem tam prosral kupu času).

tady nezbývá nic než souhlasit. .
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...