busdriver Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Anebo ještě větší hardcore - Tom Clancy's Rogue Spear (případně předchozí Rainbox Six). Ze všech mi utkvěla mise, ve které bylo cílem dostat se nepozorovaně do mafiánské vily a šlohnout nějaké dokumenty. .. tak přesně tu si taky pamatuju! A v demu byla mise v muzeu.. Tu sem naplánoval snad 200x . Občas si teď zahraju C&C Generals Zero Hour ( + Schockwave mod). A poslední z novejch her, která mě zaujala byla Hotine Miami 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Anebo ještě větší hardcore - Tom Clancy's Rogue Spear (případně předchozí Rainbox Six).Jó to byly časy. Těch hodin, co to sežralo. Když jsem už roupama nevěděl co dělat, tak jsem některý mise zkoušel naplánovat tak, aby to AI zvládlo odehrát samo a všichni to přežili. To byl teprv záhul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 mě dalo dost zabrat Hotline:Miami, smrt na jednu ránu a znova, celkem se divím, že to noťas přežil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Ak ste na facebooku je tam super 3D FPS strielacka podobna ako Call of Duty, vola sa Contract Wars. Nic netreba instalovat ,len na facebooku dajte vyhladat Contract Wars, hra sa to cez prehladac mozila ,alebo operu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Dojíždím Bloodborne a je to megapecka - těžký jak prase, ale o to větší má člověk radost z každýho milimetru.. :-)Pak čeká oddychovka Sniper Elite 3 a pod ní leží Zaklínač 3.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 sem zvědavej a těším sehttp://bonusweb.idnes.cz/fallout-4-odhaleni-0m4-/Novinky.aspx?c=A150603_103332_bw-novinky_oz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 République By Camouflaj LLC - krásná orwelovská atmosféra a celkem hratelná i na mobilu. https://itunes.apple.com/us/app/republique/id687888390?mt=8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 jednoho času me hodně brali Commandos...to byla pecka a nervy, aby me nackove neviděli a neslyšeli při plnění ukolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 jednoho času me hodně brali Commandos...to byla pecka a nervy, aby me nackove neviděli a neslyšeli při plnění ukoluto som mal rad aj ja, pekne moznosti taktizovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Commandos byli moc fajn. Mně děsně bavila stará tahovka Jagged Alliance. Jako UFO, jen s normálníma vojákama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 (upraveno) Ou ou.....Jagged Alliance, to byla paráda. Stovky zbraní, různé druhy střeliva, různé charaktery žoldáků......uvažování, jak moc zamířit, kolik AP obětovat, zda to poslat dávkou nebo ne....a pak to za tebe vyřeší žoldák, kterýmu jebne v kebuli a za hurónského smíchu stejně vysype dávku Dodneška si pamatuju žoldáky Shadow a Maddog :-) Upraveno 5. června 2015 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Jj, shadow měl tuším nejlepší statistiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 (upraveno) Ou ou.....Jagged Alliance, to byla paráda. Stovky zbraní, různé druhy střeliva, různé charaktery žoldáků......uvažování, jak moc zamířit, kolik AP obětovat, zda to poslat dávkou nebo ne....a pak to za tebe vyřeší žoldák, kterýmu jebne v kebuli a za hurónského smíchu stejně vysype dávku Dodneška si pamatuju žoldáky Shadow a Maddog :-) Oproti UFO i Commandos měla JG určitý smysl pro humor. Každopádně skvělá stránka je http://www.gog.com Najdete tam hromady starších her adaptovaných i pro MAC. takže žádné zbytečné štelování nějakých virtual PC. Upraveno 5. června 2015 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Já jsem z nostalgie ve středu pořídil hodně zachovalé vintage železo.No a teď se budu trápit nespolehlivýma disketama a tím, že jako dávný majitel ZX Spectra to s operačním systémem a harddiskem obdařenou Amigou zas tak moc neumím :-)Užít si to se vším všudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Tak Amigu mam taky jeste nekde ve sklepe, bez HDD, jenom na diskety. Tusim ze Amiga 500? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Tak pro nás byla Amiga nedostižná... my ve škole mastili na 286 a doma jsme měli ZX Spectrum :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Tohle konkrétně je 1200 a podle štítku bez označení "HD" byla koupena také jako neharddisková.Dnes se tam místo HDD dávají CF paměťovky. Tu tam mám. Konkrétně 2GB, což je oproti původním HDD s kapacitou 40MB celkem rozdíl, taky hlavně v rychlosti náběhu. Na přenos souborů mám PCMCIA + CF kartu a ještě bych potřeboval do PCMCIA rozšíření RAM a nebo turbokartu kde je rychlejší procesor a fastRAM. Což bylo tenkrát docela časté rozšíření Amigy.Tím končím, nebudu z ní dělat procesorem PPC a podobnýma věcma mašinu na 3D hry, Amiga je o hopsačkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Tak pro nás byla Amiga nedostižná... my ve škole mastili na 286 a doma jsme měli ZX Spectrum :-( Pro mě taky tak. Měl jsem Didaktik Gama a byl jsem za to rád.Teď Amigu někdo v okolí prodal a já se o to začal zajímat a tak jsem jí minulý týden koupil. Až teď po letech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Já měl ZX vlastně asi jen 2,5 roku. 1991 až 1993. Pak už přišla 386DX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 nostalgicke spomienky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se