Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

Anebo ještě větší hardcore - Tom Clancy's Rogue Spear (případně předchozí Rainbox Six). Ze všech mi utkvěla mise, ve které bylo cílem dostat se nepozorovaně do mafiánské vily a šlohnout nějaké dokumenty.

:D .. tak přesně tu si taky pamatuju! A v demu byla mise v muzeu.. Tu sem naplánoval snad 200x . Občas si teď zahraju C&C Generals Zero Hour ( + Schockwave mod). A poslední z novejch her, která mě zaujala byla Hotine Miami 2.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Anebo ještě větší hardcore - Tom Clancy's Rogue Spear (případně předchozí Rainbox Six).

Jó to byly časy. Těch hodin, co to sežralo. Když jsem už roupama nevěděl co dělat, tak jsem některý mise zkoušel naplánovat tak, aby to AI zvládlo odehrát samo a všichni to přežili. To byl teprv záhul.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

jednoho času me hodně brali Commandos...to byla pecka a nervy, aby me nackove neviděli a neslyšeli při plnění ukolu

to som mal rad aj ja, pekne moznosti taktizovat

Odkaz ke komentáři

Ou ou.....Jagged Alliance, to byla paráda. Stovky zbraní, různé druhy střeliva, různé charaktery žoldáků......uvažování, jak moc zamířit, kolik AP obětovat, zda to poslat dávkou nebo ne....a pak to za tebe vyřeší žoldák, kterýmu jebne v kebuli a za hurónského smíchu stejně vysype dávku :D

Dodneška si pamatuju žoldáky Shadow a Maddog :-)

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odkaz ke komentáři

Ou ou.....Jagged Alliance, to byla paráda. Stovky zbraní, různé druhy střeliva, různé charaktery žoldáků......uvažování, jak moc zamířit, kolik AP obětovat, zda to poslat dávkou nebo ne....a pak to za tebe vyřeší žoldák, kterýmu jebne v kebuli a za hurónského smíchu stejně vysype dávku :D

Dodneška si pamatuju žoldáky Shadow a Maddog :-)

Oproti UFO i Commandos měla JG určitý smysl pro humor. 

Každopádně skvělá stránka je http://www.gog.com

Najdete tam hromady starších her adaptovaných i pro MAC. takže žádné zbytečné štelování nějakých virtual PC. 

Upraveno uživatelem safi
Odkaz ke komentáři

Já jsem z nostalgie ve středu pořídil hodně zachovalé vintage železo.

No a teď se budu trápit nespolehlivýma disketama a tím, že jako dávný majitel ZX Spectra to s operačním systémem a harddiskem obdařenou Amigou zas tak moc neumím :-)

Užít si to se vším všudy.

post-92-0-53503900-1433509796_thumb.jpg

post-92-0-87028600-1433509825_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tohle konkrétně je 1200 a podle štítku bez označení "HD" byla koupena také jako neharddisková.

Dnes se tam místo HDD dávají CF paměťovky. Tu tam mám. Konkrétně 2GB, což je oproti původním HDD s kapacitou 40MB celkem rozdíl, taky hlavně v rychlosti náběhu. Na přenos souborů mám PCMCIA + CF kartu a ještě bych potřeboval do PCMCIA rozšíření RAM a nebo turbokartu kde je rychlejší procesor a fastRAM. Což bylo tenkrát docela časté rozšíření Amigy.

Tím končím, nebudu z ní dělat procesorem PPC a podobnýma věcma mašinu na 3D hry, Amiga je o hopsačkách.

post-92-0-53348600-1434053245_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak pro nás byla Amiga nedostižná... my ve škole mastili na 286 a doma jsme měli ZX Spectrum :-(

Pro mě taky tak. Měl jsem Didaktik Gama a byl jsem za to rád.

Teď Amigu někdo v okolí prodal a já se o to začal zajímat a tak jsem jí minulý týden koupil. Až teď po letech :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...