Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 skusim aj ja! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Nebo kup od tohohle hocha,uz jsem s nim obchodoval a vse v poradku.Navic je z Prahy. http://gamebazar.cz/?profil=sumilek86 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 dakujem za tip, skusim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danbrown Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Tak jsem se těšil na novýho Fallouta, že jsem si ho zakoupil už předprodeji, abych si ho nakonec nemohl kvůli služebce dneska večer zahrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Já ho vzal, hraju a přijde mi to děsně složitý.. Buď stárnu, nebo jsem apatickej.. nevím.Třeba se to časem poddá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Tak sem si včera pod strom objedna Zaklínače 3, tak se už moc těším, moc reakcí jsme tady nenašel, ale recenze mluví za vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Já mám doma Shadow of Mordor, Zaklínače 3, Metal Gear Solid: Phantom Pain a Starcraft2: Legacy of the Void a ještě jsem neměl čas ani na jedno sáhnout. Jak mě to štve ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 já se rozhodoval mezi W3 a Fallout 4, na ten se ale taky časem dostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 som teraz objavil toto vakno.Mozno sa daktori pamatate na hry. Another World, Legend of Kyrandia....to boli moje zaciatky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 já se rozhodoval mezi W3 a Fallout 4, na ten se ale taky časem dostanuW3 je pecka. Když jsme to dohrál, tak jsem to ještě tak týden nemohl vydýchat a když se k tomu přidá datadisk Heart of Stone, tak je je dalších 20+ hodin nejlepší PC/PS4/Xbox zábavy, co jsem kdy zažil. Miluji RPGcka a nikdy jsem nehrál něco takového, pokud pominu nostalgii v podobě Might and Magic VI a VII. Fallout 4 je fajn, ale je to jako u jakékoliv jiné hry od Bethesdy. Hráč se v obsahu "ztratí". Ve Witcherovi do sebe zapadá kompletně všechno, včetně side questů. u fallout je to jen u části z nich a pak trpí tím, že některé questy se hrozně genericky opakují. Jdi a vyčisti lokaci od ghúlů/mutnatů etc.Na druhou stranu i po dohrání za dvě frakce tam prolézám všechno a hledám různé zajímavé úkoly/easter eggy etc a do toho buduji jednotlivá osídlení,což je docela zábava. V něčem to připomínÁ kombinaci The Sims a RPG. To, že jsem hrál Fallout po W3, teď vidím jako chybu, protože po Witcherovi je to trochu zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Já hrál W1 a bavil mě, ale neměl jsem dost času a asi i úsilí to dohrát, akorát mám obavu, abych se neztrácel v ději když sem nečetl knihy ani nehrál W2, ale problém by v tom být asi neměl, chci si hru užít a nemít problém hned od začátku, že nebudu stačit na potvory, aby tomu člověk nemusle dát 50 hodin hraní, než bude schopen konkurovat příšerám, každopádně díky za postřehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Já hrál W1 a bavil mě, ale neměl jsem dost času a asi i úsilí to dohrát, akorát mám obavu, abych se neztrácel v ději když sem nečetl knihy ani nehrál W2, ale problém by v tom být asi neměl, chci si hru užít a nemít problém hned od začátku, že nebudu stačit na potvory, aby tomu člověk nemusle dát 50 hodin hraní, než bude schopen konkurovat příšerám, každopádně díky za postřehyNaopak některá rozhodnutí budeš mít snazší, jestliže jsi nehrál ani hru či nečetl Sapkowského. Počítej ale tak časem kolem 100-120 hodinami čistého času. Je to fakt na několik měsíců, když k tomu pracuješ nebo na obrovský spánkový deficit...Jestli ta hra něco připomíná, tak skvěle napsanou interaktivní knížku... Už se nemůžu dočkat dalšího datadisku Blood and Wine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 ok, o to víc se těším, že to bude na dlouho, super;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Hral jsem a radim nasledovne:1. Fallout - i kdyz uz jsem dohral storyline, furt me to bavi. Uvital bych totalni restart se zachovanim zkusenosti.. bohuzel asi nende 2. W3 - po dohrani storyline me to uz pak nebavilo, navic zbytecne zdlouhave prejezdy3. MGS - Nebavilo me uz v prubehu - na nejaky lokaci jsem zachranil rukojmi, vsechno tam zdevastoval.. a za dve mise jsem tam musel znovu - vsechno stejny, vcetne umisteni rukojmiho. NUDA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Ja nedavno dohral Indiana Jones and Fate of Atlantis a ted hraju The Dig. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) nedávno byla akce na steamu na ETS2...., neodolal sem, si tuto oddechovku vyzkoušet a je to celkem sranda..., kor multiplayer.... Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem j3ykobim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Ty kamiony jsou hustý - dávaj tam taky body za věčnou jízdu v levým pruhu a vytlačování osobáků? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 body ne...., většinou kick ze serveru, pokud tě někdo nahlásí.... http://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/3669-pravidla-ve-h%C5%99e/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Tak to je hodně vostrý!!!Něco jako simulátor rybolovu! To je úplně mimo moje chápání! Hustý! :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 ETS 2 je překvapivě populární hra i mezi relativně mainstreamovým publikem. A co jsem tak slyšel, tak poměrně dobře udělaná a zábavná i pokud nejsi magor či kamionovej nadšenec:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se