vraby Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 (upraveno) Zdar pánovéHrajete někdo PES 17 a Fifu17 (PS4) ? Která hra je podl vás "ta" lepší? České recenze dávají Fifu jako lepší,cizí PESko. Něco jsem pohledal a fotbalově,herně se mi zdá lepší PES. Fifa má licence,ale o to ani tak ve hře nejde jako o realnost fotbalu. Co vy na to? Upraveno 19. listopadu 2016 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Synci poraďte - chci koupit nějakou konzoli holkám (8 a 11) asi ten Xbox one s kinectem ne ? Jak moc důležitá je velikost HDD v případě, že se to bude používat jen na hry ? Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Těch 500 GB ti bohatě stačí dle mé zkušenosti. Když budeš větší disk, tak to stejně budeš zaplňovat kravinami, na které si nešáhneš. A v dnešní době digitáln distribuce a rychlého internetu není problém si cokoliv smazat a pak to stáhnout znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Synci poraďte - chci koupit nějakou konzoli holkám (8 a 11) asi ten Xbox one s kinectem ne ? Jak moc důležitá je velikost HDD v případě, že se to bude používat jen na hry ? Díky... Počítej s tím, že moderní hra si vezme klidně 50-60 GB prostoru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Presne. Ja ted instaloval Battlefield 1 a DiRT rally a 90 gb v haji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Tak jsou koupil retro Dishonored a pak hned Dishonored 2, hraju to postupně a musím říct, že i ta jednička je boží (grafika je drobet starší, ale hraje se to parádně) - doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Koupili jsme Until Dawn,ale snad vydrzime do 24.12. vypadá to dobře. Teď ještě dilema jestli Fifu17 nebo Pes17. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Tak jsou koupil retro Dishonored a pak hned Dishonored 2, hraju to postupně a musím říct, že i ta jednička je boží (grafika je drobet starší, ale hraje se to parádně) - doporučuju! Až budeš mít dohráno, hrdinně se hlásim se zájmem k odkupu Sem si koupil asi před 14ti dnama PS4 Pro, tak dohánim co můžu, předtim jen PC.Ještě co sem koukal, tak jsou supr recenze na ten novej Titanfall 2. Akorát teda to ovládání...... to je utrpení, zvažuju ten VenomX nebo nějakou jinou alternativu. Jo a ještě se mi nedaří připojit sluchátkovej zesilovač k PS, zejtra mi má dorazit nějakej optickej kábl s redukcí, tak snad to pujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) Venom X mám a už nehraju s ničím jiným.. (teda letadla, auta a Diablo bych asi dal ovladačem).Doporučuju, funguje to parádně! jinak v prodejní sekci mám pár her ještě volných.. Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Jj, o tom vim, mám to zmonitorovaný.. ale blbý načasovaní, BF1 a UNCH4 jsem kupoval za plno :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Tak jsem manželce objednal toho XboX One - v téhle akci za tyto peníze opravdu nemá smysl kupovat ten starší model.... https://www.kasa.cz/herni-konzole-microsoft-xbox-one-500-gb-kinect-sports-rivals-zoo-tycoon-7uv-00257-cerna/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Tak to mě na kasa.cz docela nasr@li. Měli tam cenu 7.290,- tak jsem to objednal a teď tam flákli cenu 10.307,- kč a nepotvrdili mi objednávku...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Tak to mě na kasa.cz docela nasr@li. Měli tam cenu 7.290,- tak jsem to objednal a teď tam flákli cenu 10.307,- kč a nepotvrdili mi objednávku......no než si to napsal tak jsem se díval a viděl cenu přes 10,tak si říkám jak si to myslel s tou "dobrou"cenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Tak mě překvapili. Asi si nechtěli dělat negativní reklamu, když teď ve všech rádiích a televizi Kasa.cz nabízí obrovské slevy v rámci "Black Friday" :-) Potvrdili mi objednávku a je to na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 http://www.playstation4hry.cz/Playstation-4-Slim-1TB-d331.htm kdyby někdo sháněl, lepší cenu jsem nenašel, ta cena plave, minulý týden mě to stálo s pošťákem 7,8, ale pořád nejlepší cena na trhu a není to šedej dovoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) V Mostě jsem pořídil PS4 1TB Ultimate o dvě kila dražší(ta cena opravdu plave) osobně a hry tam jsou levnější než na tvém odkazu.Třeba Mortal Kombat XL 1111Kč vs 650Kč Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 tak ultimate není slim. Respektive, pokud se teda nemýlím, jde o verzi 2015. Nic jí není, akorát je výrazně hlučnejší. Střeva jsou stejná. Na ty hry máš nějaký odkaz? Něco bych třeba vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Hrajete někdo nový XCOM 2 ? Mě to chytlo skoro stejně jako předchozí díly...opravdu parádní, propracovaná hra s jednou (pro mě nepochopitelnou) divností, ale s tím se dá žít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Hrajete někdo nový XCOM 2 ? Mě to chytlo skoro stejně jako předchozí díly...opravdu parádní, propracovaná hra s jednou (pro mě nepochopitelnou) divností, ale s tím se dá žít. co je ta divnost? Xcom jsem hrál jen 1 na PC, na ps4 přemýšlím o 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 (upraveno) Mladej včera apgrejdoval totok ..........................za totok.............. tak jsem zvědaf. Upraveno 23. listopadu 2016 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se