Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

Zdar pánové

Hrajete někdo PES 17 a Fifu17 (PS4) ? Která hra je podl vás "ta" lepší? České recenze dávají Fifu jako lepší,cizí PESko. Něco jsem pohledal a fotbalově,herně se mi zdá lepší PES. Fifa má licence,ale o to ani tak ve hře nejde jako o realnost  fotbalu. Co vy na to?

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jsou koupil retro Dishonored a pak hned Dishonored 2, hraju to postupně a musím říct, že i ta jednička je boží (grafika je drobet starší, ale hraje se to parádně) - doporučuju!

Až budeš mít dohráno, hrdinně se hlásim se zájmem k odkupu :)

Sem si koupil asi před 14ti dnama PS4 Pro, tak dohánim co můžu, předtim jen PC.

Ještě co sem koukal, tak jsou supr recenze na ten novej Titanfall 2.

Akorát teda to ovládání...... to je utrpení, zvažuju ten VenomX nebo nějakou jinou alternativu. Jo a ještě se mi nedaří připojit sluchátkovej zesilovač k PS, zejtra mi má dorazit nějakej optickej kábl s redukcí, tak snad to pujde.

Odkaz ke komentáři

Venom X mám a už nehraju s ničím jiným.. (teda letadla, auta a Diablo bych asi dal ovladačem).

Doporučuju, funguje to parádně!

jinak v prodejní sekci mám pár her ještě volných..

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři

Tak to mě na kasa.cz docela nasr@li. Měli tam cenu 7.290,- tak jsem to objednal a teď tam flákli cenu 10.307,- kč a nepotvrdili mi objednávku......

no než si to napsal tak jsem se díval a viděl cenu přes 10,tak si říkám jak si to myslel s tou "dobrou"cenou

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...