John_Lenon Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Jak se Vám vlastně hrajou FPS na konzoli? Já zatim hrál jen Far Cry 4 a s trochou trpělivosti se to dá. Ale myš a klávesnice to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Je to o cviku . Nejdřív jsem si pohrával s myšlenkou koupit si redukci na klávesku a myš, ale dneska už to neřeším a normálně jedu přes ovladač (Battlefield, Far Cry, CoD, Division atd.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 (upraveno) Jeremy to tady má připojený na myš a nějaký spešl gamepad, tak to bude otázka přesně na něj. Já kvůli tomu FPS na PS4 nehraju. Ale zase třeba hry z pohledu 3. osoby, sporty nebo auta si nedovedu představit na PC... EDIT: Respektive třeba Killzone jsem na PS4 taky dohrál, ale proti myši s klávesnicí mi to nebylo moc pohodlný... Upraveno 23. listopadu 2016 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Taky jedu ovladač. Proč bych měl na konzoli jet predpotopni ovládání klávesnice a mys? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Taky jedu ovladač. Proč bych měl na konzoli jet predpotopni ovládání klávesnice a mys? :-)jojo, a sedět u stolu. Případně vymejšlet nějakou pitchovinu kam položim na gauči myš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Přesně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 (upraveno) S tim gamepadem je to jako bych zvýšil obtížnost. Prečijenom doměřování sniperky na velkou vzdálenost je trosku kumšt. Upraveno 23. listopadu 2016 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 tak ultimate není slim. Respektive, pokud se teda nemýlím, jde o verzi 2015. Nic jí není, akorát je výrazně hlučnejší. Střeva jsou stejná. Na ty hry máš nějaký odkaz? Něco bych třeba vzal.Výrazně hlučnější je o kolik? Poznám to? Co jsem zatím zjistil tak hlučnost,spotřebu a váhu snížili proti staršímu PSku. Slim na tom bude asi ještě o chlup lépe,ale soudruzi od Sony mu odebrali optický výstup a dočetl jsem se něco o přehřívání slimky. Původní krabice se nám líbila víc tak proto Ultimate a ne Slim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 (upraveno) Výrazně hlučnější je o kolik? Poznám to? Co jsem zatím zjistil tak hlučnost,spotřebu a váhu snížili proti staršímu PSku.Slim na tom bude asi ještě o chlup lépe,ale soudruzi od Sony mu odebrali optický výstup a dočetl jsem se něco o přehřívání slimky. Původní krabice se nám líbila víc tak proto Ultimate a ne Slim.Subjektivním pohledem hodnotím slim jako zásadně tišší. A když říkám zásadně, tak myslím, že u starého ps větrák vyloženě hlučel a u nového slimu jsem ho za týden, co ho mám doma, prakticky neslyšel. Jediný zvuk, co je slyšet, je přehrávání disku, ale toho se asi zbavit nedá. Ale neměřil sem to! Upraveno 23. listopadu 2016 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 ale toho se asi zbavit nedá.Vyměnit za ssd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Subjektivním pohledem hodnotím slim jako zásadně tišší. A když říkám zásadně, tak myslím, že u starého ps větrák vyloženě hlučel a u nového slimu jsem ho za týden, co ho mám doma, prakticky neslyšel. Jediný zvuk, co je slyšet, je přehrávání disku, ale toho se asi zbavit nedá. Ale neměřil sem to! Co jsem našel tak zásadně to je o 8dB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Co jsem našel tak zásadně to je o 8dB.Proto píšu subjektivně, opravdu je to výrazný rozdíl. Ale současně je možné, že to staré bylo plné prachu. Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Ty fps na padu jdou,musis si ale pridat rychlost na ovladaci a padaj krasne.jen mysi to clovek nevyhraje,pokud nemas natrenovano. Je to pouze o preferencich a zvyku,take mi to vyhovuje s dualshockem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 chlapi chci upgrade s PS 3 a Move ovladacu na Xbox One s Kinectem - otazkou je jestli obyc nebo eSko, stoji to za to? dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Tak koukám že na black friday slušně slevnili PS4 slim 500Gb na 6.500kč. Vyplatí se to? Nebo už je to zastaralý a čeká se na nějaké nové verze? Vůbec se v tom neorientuju, dík za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Vyplatí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 chlapi chci upgrade s PS 3 a Move ovladacu na Xbox One s Kinectem - otazkou je jestli obyc nebo eSko, stoji to za to? dikes Kup tu levnější variantu. Příští rok jde do prodeje nová Xbox konzole Scorpio. Nebo rovnou počkat .Každopádně doporučuji k Xbox one Gold live členství (cca 1000 za rok). Každý měsíc 4 hry zdarma, Občas nic moc, ale často super hry. Oproti PS členství nádhera. Také ke každé nově zakoupené hře podporující Xbox play anywhere, druhá totožná na PC zdarma. Možnost hrát i na PC online, mají to dobře propojené. Mikrosoft se snaží.A navíc zpětná kompaktibilita- možnost hrát hry z Xbox 360 na Xbox one. Ty hry stojí pakatel.Jen pro zarputilé zastánce PS, Ono to není jen o pár SPF navíc. Hry jedou na konzolích stejně a hráč nemá skoro šanci poznát rozdíl a při hraní už vůbec. Jde také o služby, podporu, možnosti hrát starší hry atd. Hraní ve Windows 10 nebo na Xboxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Kup tu levnější variantu. Příští rok jde do prodeje nová Xbox konzole Scorpio. Nebo rovnou počkat .Každopádně doporučuji k Xbox one Gold live členství (cca 1000 za rok). Každý měsíc 4 hry zdarma, Občas nic moc, ale často super hry. Oproti PS členství nádhera. Také ke každé nově zakoupené hře podporující Xbox play anywhere, druhá totožná na PC zdarma. Možnost hrát i na PC online, mají to dobře propojené. Mikrosoft se snaží.A navíc zpětná kompaktibilita- možnost hrát hry z Xbox 360 na Xbox one. Ty hry stojí pakatel.Jen pro zarputilé zastánce PS, Ono to není jen o pár SPF navíc. Hry jedou na konzolích stejně a hráč nemá skoro šanci poznát rozdíl a při hraní už vůbec. Jde také o služby, podporu, možnosti hrát starší hry atd. Hraní ve Windows 10 nebo na Xboxu Ne, ono jde HLAVNĚ o exklizivní tituly pouze na PS - InFamous, God of War, Uncharted, Last of Us,Killzone, Little Big Planet, Motorstorm, atd. Všechno perfektní hry. Na Xbox je tak leda prd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Snad se neurazíš, ale to co jsi napsal není pravda. Exklusivky má každá platforma a ne jen PS, třeba Halo, Gears of war, Froza, atd. Já oproti PS nic nemám, měl jsem první tři verze. Ted jsem zkusil Xbox a jsem spokojenější. Hlavně možnost hraní starších her z 360ky je super. Mužu hrát celé kolekce a ne jen nejnovější kousky A za hru dám minimum. O Hrách zdarma se nemá ani cenu zminovat, Stačí zajít na FB Xbox stránky a přečíst si reakce PS hráču na Free pro Xbox. Pláčou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 To se podle mě nedá moc srovnávat. Třeba jen v 1. polovině roku 2016 vyšlo na PlayStation 23 exkluzivních titulů a na Xbox jen 3 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se