Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jeremy to tady má připojený na myš a nějaký spešl gamepad, tak to bude otázka přesně na něj. Já kvůli tomu FPS na PS4 nehraju. Ale zase třeba hry z pohledu 3. osoby, sporty nebo auta si nedovedu představit na PC...

EDIT: Respektive třeba Killzone jsem na PS4 taky dohrál, ale proti myši s klávesnicí mi to nebylo moc pohodlný...

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ultimate není slim. Respektive, pokud se teda nemýlím, jde o verzi 2015. Nic jí není, akorát je výrazně hlučnejší. Střeva jsou stejná. 

Na ty hry máš nějaký odkaz? :) Něco bych třeba vzal.

Výrazně hlučnější je o kolik? Poznám to? Co jsem zatím zjistil tak hlučnost,spotřebu a váhu snížili proti staršímu PSku.

Slim na tom bude asi ještě o chlup lépe,ale soudruzi od Sony mu odebrali optický výstup a dočetl jsem se něco o přehřívání slimky. Původní krabice se nám líbila víc tak proto Ultimate a ne Slim.

Odkaz ke komentáři

Výrazně hlučnější je o kolik? Poznám to? Co jsem zatím zjistil tak hlučnost,spotřebu a váhu snížili proti staršímu PSku.

Slim na tom bude asi ještě o chlup lépe,ale soudruzi od Sony mu odebrali optický výstup a dočetl jsem se něco o přehřívání slimky. Původní krabice se nám líbila víc tak proto Ultimate a ne Slim.

Subjektivním pohledem hodnotím slim jako zásadně tišší. A když říkám zásadně, tak myslím, že  u starého ps větrák vyloženě hlučel a u nového slimu jsem ho za týden, co ho mám doma, prakticky neslyšel. Jediný zvuk, co je slyšet, je přehrávání disku, ale toho se asi zbavit nedá.

Ale neměřil sem to! :)

Upraveno uživatelem John_Lenon
Odkaz ke komentáři

Subjektivním pohledem hodnotím slim jako zásadně tišší. A když říkám zásadně, tak myslím, že  u starého ps větrák vyloženě hlučel a u nového slimu jsem ho za týden, co ho mám doma, prakticky neslyšel. Jediný zvuk, co je slyšet, je přehrávání disku, ale toho se asi zbavit nedá.

Ale neměřil sem to! :)

Co jsem našel tak zásadně to je o 8dB.
Odkaz ke komentáři

chlapi chci upgrade s PS 3 a Move ovladacu na Xbox One s Kinectem - otazkou je jestli obyc nebo eSko, stoji to za to?

dikes

Kup tu levnější variantu. Příští rok jde do prodeje nová Xbox konzole Scorpio. Nebo rovnou počkat .

Každopádně doporučuji k Xbox one Gold live členství (cca 1000 za rok). Každý měsíc 4 hry zdarma, Občas nic moc, ale často super hry. Oproti PS členství nádhera. Také ke každé nově zakoupené hře podporující Xbox play anywhere, druhá totožná na PC zdarma. Možnost hrát i  na PC online, mají to dobře propojené. Mikrosoft se snaží.A navíc zpětná kompaktibilita- možnost hrát hry z Xbox 360 na Xbox one. Ty hry stojí pakatel.

Jen pro zarputilé zastánce PS, Ono to není jen o pár SPF navíc. Hry jedou na konzolích stejně a hráč nemá skoro šanci poznát rozdíl a při hraní už vůbec. Jde také o služby, podporu, možnosti hrát starší hry atd.

Hraní ve Windows 10 nebo na Xboxu

Odkaz ke komentáři

Kup tu levnější variantu. Příští rok jde do prodeje nová Xbox konzole Scorpio. Nebo rovnou počkat .

Každopádně doporučuji k Xbox one Gold live členství (cca 1000 za rok). Každý měsíc 4 hry zdarma, Občas nic moc, ale často super hry. Oproti PS členství nádhera. Také ke každé nově zakoupené hře podporující Xbox play anywhere, druhá totožná na PC zdarma. Možnost hrát i  na PC online, mají to dobře propojené. Mikrosoft se snaží.A navíc zpětná kompaktibilita- možnost hrát hry z Xbox 360 na Xbox one. Ty hry stojí pakatel.

Jen pro zarputilé zastánce PS, Ono to není jen o pár SPF navíc. Hry jedou na konzolích stejně a hráč nemá skoro šanci poznát rozdíl a při hraní už vůbec. Jde také o služby, podporu, možnosti hrát starší hry atd.

Hraní ve Windows 10 nebo na Xboxu

Ne, ono jde HLAVNĚ o exklizivní tituly pouze na PS - InFamous, God of War, Uncharted, Last of Us,Killzone, Little Big Planet, Motorstorm, atd. Všechno perfektní hry. Na Xbox je tak leda prd....

Odkaz ke komentáři

Snad se neurazíš, ale to co jsi napsal není pravda. Exklusivky má každá platforma a ne jen PS, třeba Halo, Gears of war, Froza, atd.  Já oproti PS nic nemám, měl jsem první tři verze. Ted jsem zkusil Xbox a jsem spokojenější. Hlavně možnost hraní starších her z 360ky je super. Mužu hrát celé kolekce a ne jen nejnovější kousky A za hru dám minimum. O Hrách zdarma se nemá ani cenu zminovat, Stačí zajít na FB Xbox stránky a přečíst si reakce PS hráču na Free pro Xbox. Pláčou :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...