Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

Zaklínač 3? Hraju ho už 150 hodin čistého času a pro mě nejlepší hra "ever".

Musim suhlasit, asi najlepsia hra celkovo aku som kedy hral a to uz som co-to odohral... 200+ hodin aj s oboma DLC, nieco neskutocne

Netusim, ci to tu uz bolo spomenute, ale velmi sa mi pacil dying light (enhanced edition aj s The Following). Napriek tomu, ze hororove hry moc nemusim, sa mi koncept tejto hry a hratelnost zdali fantasticke.

doplnene o link na video, co dokaze vylevelovany hrac, hudba k tomu dokonalo pasuje

Upraveno uživatelem THfan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zdravím vespolek. Dnes jsem si pořídil PS4 a konečně tak upgradoval. Dostal jsem k tomu jednu hru: Driveclub, ale tu hrát nebudu. Kdyby měl někdo zájem můžu jí prodat nebo vyměnit. Já sám bych měl zájem o "souls" hry tj. Dark Souls, Bloodborne a další, horizon, battlefield 1, dishonored 2, zaklínač a další...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Nevali se nekomu doma ten Horizon ZD? Ze bych to taky zkusil...

Mám ho tejden a lepší hru jsem snad nehrál. Naprosto FANTASTICKÁ grafika - jak kvalitou, tak nápadem. Spousty dokonalých prostředí, hry se světlem, do toho fajn příběh a tuhý boje. Fakt neuvěřitelná paráda.

Odkaz ke komentáři

souhlas, hodne dobry, jsem temer na konci, (level42 :) a jeste jsem zdaleka neprosel vsechno, chybi mi cauldrony,, nekolik tallnecku a kdo vi, na co tam jeste narazim ..

@Mechac: vem to nekde v bazaru, kazdej kdo to aktualne hraje to vidi jeste na hodne dlouho, vcetne me :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...