THfan Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 (upraveno) Zaklínač 3? Hraju ho už 150 hodin čistého času a pro mě nejlepší hra "ever".Musim suhlasit, asi najlepsia hra celkovo aku som kedy hral a to uz som co-to odohral... 200+ hodin aj s oboma DLC, nieco neskutocne Netusim, ci to tu uz bolo spomenute, ale velmi sa mi pacil dying light (enhanced edition aj s The Following). Napriek tomu, ze hororove hry moc nemusim, sa mi koncept tejto hry a hratelnost zdali fantasticke. doplnene o link na video, co dokaze vylevelovany hrac, hudba k tomu dokonalo pasuje Upraveno 2. května 2017 uživatelem THfan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Já sem o víkendu na Steamu koupil Desperados Dead or Alive (2001) a zase si to strašně užívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Musím říct, že za mě byl Zaklínač 3 super, ale Horizon: Zero Down se mi líbí možná ještě trochu víc :-) Ta atmosféra je dokonalá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Zdravím vespolek. Dnes jsem si pořídil PS4 a konečně tak upgradoval. Dostal jsem k tomu jednu hru: Driveclub, ale tu hrát nebudu. Kdyby měl někdo zájem můžu jí prodat nebo vyměnit. Já sám bych měl zájem o "souls" hry tj. Dark Souls, Bloodborne a další, horizon, battlefield 1, dishonored 2, zaklínač a další... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Musím říct, že za mě byl Zaklínač 3 super, ale Horizon: Zero Down se mi líbí možná ještě trochu víc :-) Ta atmosféra je dokonalá. jj, je to paradni .. zrout casu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 viz 1321Dirt Rally? Dohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Nemate nekdo Sniper Elite 4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Klasika Doom nikoho nebere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 (upraveno) výměna,prodej (500) doplatek + - dohoda Upraveno 20. května 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Jedu teď PREY a je to pecka, grafika dokonalá, příběh taky a strach je z toho na každým kroku.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goran02 Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Bať, Prey procházím taky a líbí. Je z toho teda cítit Bioshock na každém kroku, ale ten pocit strachu při postupu se slabou postavou zatím trvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goran02 Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Bať, Prey procházím taky a líbí. Je z toho teda cítit Bioshock na každém kroku, ale ten pocit strachu při postupu se slabou postavou zatím trvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 škoda toho DOOMa aby se tu válel jen tak bez užitku,písněte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Nevali se nekomu doma ten Horizon ZD? Ze bych to taky zkusil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 (upraveno) Zaklínač 3 je pro mě druhá nej hra, od roku 1989, co jsem začal hrát na didaktiku absolutní top je pro mě Resident Evil 4, dohrál jsem ho asi desetkrát a sehnal jsem si kvůli němu nedávno i GameCube Upraveno 31. května 2017 uživatelem dykmore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Nevali se nekomu doma ten Horizon ZD? Ze bych to taky zkusil...Mám ho tejden a lepší hru jsem snad nehrál. Naprosto FANTASTICKÁ grafika - jak kvalitou, tak nápadem. Spousty dokonalých prostředí, hry se světlem, do toho fajn příběh a tuhý boje. Fakt neuvěřitelná paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 souhlas, hodne dobry, jsem temer na konci, (level42 a jeste jsem zdaleka neprosel vsechno, chybi mi cauldrony,, nekolik tallnecku a kdo vi, na co tam jeste narazim ..@Mechac: vem to nekde v bazaru, kazdej kdo to aktualne hraje to vidi jeste na hodne dlouho, vcetne me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Doom na PS4 stále k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Diky za tip panove, Horizon je pecka , dlouho mne tak nic nechytlo, naposledy Last of Us , pac mam tyhle postapo zombie tituly moc rad Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Tak ja to zkusim taky teda :-) Last of us me taky doslova uchvatilo, ze jsem okamzite dohral i ten addon, a pak si to dal znovu od zacatku. A to uz jsem myslel, ze jsem na ty novy hry starej ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se