PavelSch Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Division 2 beru hned jak vyjde, tak si tady můžeme dát echo a domluvit se (ps4) Jinak tady někdo sháněl herní jednohubku (ne W3, F4, RDR, atd.), takže za sebe můžu doporučit nový Devil May Cry 5. Dohrál jsem to za víkend a bavil jsem se královsky! Ta hra bude dobrá ještě po dvou, třech dalších projetí, ale takhle na první dobrou, skvělý. A ještě z těch kratších, zato údernějšich kousků, tak doporučuji Hellblade Senua's sacrifice nebo třeba Heavy Rain. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 @PavelSch @Vanila jak budete mít pošlete pm, můžeme dat. Díky za tip na ten Hellblade nevypadá to vůbec špatně. Neznal jsem. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Ten Hellblade je chvílema docela psycho. Myslím, že dokonce vývojáři navštěvovali pacienty, kteří trpěli depresemi či jinými poruchami a pak to zakomponovali do hry. Sám jsem tam měl chvíle, kdy na to mě bylo už fakt dost a musel jsem dát pauzu. Nicméně je to svižný, žádný RPG statistiky, pár hádanek, pár soubojů, ale hlavně příběh, příběh a příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Už jsem objednal Jinak včera asi odešel do věcných lovišť dongle od sluchátek Sony Wirelees headset 2.0. Nemáte doma někdo přebytečný? Beru jakýkoliv s virtual 7.1 surroundem Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Pokud byste hráli nějak týmově tu Division 2 (ps4), tak dejte určitě vědět, koupim a rád se přidám. Tyhle hry hrát s random lidma nemá moc smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Jak funguje na PSku komunikace? Používáte nějakej headset? Zatím hraju všechno singl. Když jsem hrál naposledy na PC bylo to buď o teamspeaku nebo klávesnici :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Já mám standardní drátový HyperX sluchátka píchnutý do gamepadu. Pak v menu PSka vytvoříš party a pozveš všechny, víceméně jako teamspeak. Když nejsi v partě a máš zapojené sluchátka, tak u některých MP her funguje i in-game chat bez nutnosti vytvářet partu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Což, zejméná pokud hraješ nějakej random a máš v týmu děti, vytváří dost diskomfortní situace. Ale dá se to vyřešit založením právě tý party. Pak má parta prioritu a ingame chat neslyšíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Tak se konečně po letech dočkám, Halo: The Master Chief Collection vyjde na PC Jsem hrál naposledy před 15 lety druhý díl...to už je let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Jak funguje na PSku komunikace? Používáte nějakej headset? Zatím hraju všechno singl. Když jsem hrál naposledy na PC bylo to buď o teamspeaku nebo klávesnici :-)Mě teď zdechl tenhlehttps://www.jrc.cz/wireless-stereo-headset-2-0-white/p118491 Koupím novou verzi https://www.jrc.cz/wireless-headset-gold-black/p170483 Nebo tohle, viděl jsem to teď někde v akci https://www.jrc.cz/platinum-wireless-headset/p127706 Má to pro mě zásadní funkci MUTE, kterou když použiju, nikdo neslyší jak mi manželka říká, že su jak malý děcko a nebo že se mám ztišit, nikoho totiž evidentně nezajímá ?kam mrdnout kanystr s benálem? a taky je tam pohodlná úprava vyvážení mezi hlasitostí hry a chatu přímo na sluchátku. Mikrofon pro vlastní odposlech je taky fajn. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Jinak jsem ready ) 50 GB instalace + 40 GB patch je nutný pro spuštění. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 No ty kráso..90 GB a to je day one. Za rok bude mít ta hra 150-170 GB..nicméně já se k tomu dostanu až v sobotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 nabidnu jeste tady - vymenim Spidermana za neco jinyh na PS4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Divison (ps4), mám lvl 5. Kdyby se někdo chtěl připojit, tak SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Zítra vychází Sekiro, recenze jsou zatím dle očekávání. Miyazaki opět v akci! Těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 (upraveno) Nechce se mi pro dvě hry zakládat inzerát, tak to zkusím tady: Nabízím na PS4: Resident Evil 2 - koupil jsem zde od Hopy, dohrál oba dva scénáře za chlapa i ženskou - 1000,- Battlefield 1 (Revolution Edition) - střílečka z první světový, vybaleno, dohráno za dva dny a vráceno do krabičky - 450,- Výměnu za něco jiného spíš ne, dostal jsem teď od mladý k svátku GTA V, tak jsem na nějakej čas zas herně saturovanej Upraveno 22. března 2019 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Vyšší level hraní..... https://www.czc.cz/next-level-racing-motion-platform-v3/234556/produkt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 yes !!! https://www.youtube.com/watch?v=x4o5g_PGkiA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Zajímavej nápad...https://www.idnes.cz/hry/novinky/battle-royale-nazivo-hry.A190410_100620_bw-novinky_srp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Dneska vyslo, nez pujdu do prace chvilku si zabojuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se