Sedy Odesláno 1. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2015 To sis ještě nevybral? Vždyt je to nemožné po přečtení tohohle vlákna Už jsem udělal první krok. Ted se rozhodnout jestli teda automaty nebo quartz
kuncák7 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Tak se rozhodni at ti muzem dal radit,kdyz sobe uz pomoct neumime :-)
JanNovakJan Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Tak to je volba jenom na tobě. A od ní a samozřejmě ceny, kterou jsi ochoten investovat, se pak bude odvíjet zbytek. Je ale fakt, že když už se dostaneš k ceně kolem 15 tisíc Kč, tak ty Steinharty z odkazu Michelina jsou asi nejzajímavější, co tady zatím padlo.
wizard-ov Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Vem ty Citizeny a smaž si tady účet - možná nebudeš spokojenější, ale zase budeš mít více peněz....
Sedy Odesláno 1. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Asi se zajdu podívat do toho Koscomu a uvidím potom. Určitě ještě napíšu Můžu se ještě zeptat nemáte někdo zkušenosti s tímto eshopem: https://www.timestore.cz ? Mají tam o hodně levnější vci než jinde. Díky
Maxel Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Recenze timestore hír: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86562-timestorecz/
Sedy Odesláno 1. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Recenze timestore hír: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86562-timestorecz/Díky. Asi jsem se zamiloval do těch Certin, co jsi mi sem dával předtím, ale boužel ten timestore.cz je má jediný za cenu s kterou se vlezu do těch 15k 19 už je hodně...
Maxel Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Za 15k tam sice jsou, ale quartz - to bych za ně nedal. Já bych šel do mechanik s kalibrem Powermatic a ty jsou za necelých 20k:https://www.timestore.cz/Znacka/Certina-258/DS-1-Powermatic-80/Certina-DS-1-Powermatic-80 Jo, chrono-budget, to je neverending story. A jestli Tě hodinky chytnou, věř že to bude jen horší Přinejhorším, pokud extra nespěcháš, hoď poptávku do nákupní sekce, třeba je někdo místní pustí zánovní do 15k.(anebo ta SK nabídka)
Sedy Odesláno 1. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2015 (upraveno) Takový štastný jsem byl, než jsem sem vlezl Upraveno 1. října 2015 uživatelem Sedy
Maxel Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 (upraveno) To my všichni Taky jsem chtěl jedny na všechno a podívej teď do mého podpisu... Upraveno 1. října 2015 uživatelem Maxel
Sedy Odesláno 1. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2015 To my všichni Taky jsem chtěl jedny na všechno a podívej teď do mého podpisu...To je hezký
Sedy Odesláno 1. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Ještě se zeptám na eshop www.hodinky.inshop.cz nenašel jsem ho tady na foru. Mají tam ty hodinky za těch 19k, ale když jsem klikl na nějakou speciální akci a dal email, tak mi přišlo tohle:
slice Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 tohto obchodu by som sa nebál.zavedený, fungujúci už nejakú dobu a zastrešuje ho dokonca kamenná predajňa.takéto špeciálne zľavy sú bežná prax. hodinky sú jeden z tovarov, pri ktorom obchodník nemáva problém vyjsť s cenou oproti zákazníkovi. kludne im zavolaj s otázkou na ich ponuku..
JanNovakJan Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Oficiálně je to Klenotnictví Eva. Nedávno jsem u nich bral Orienty, kde byla cena nižší, než na oblíbených zahraničních eshopech. A v průběhu několika let zpětně ještě pár Casií. Pokaždé byl dárek v podobě meteostanice, už jsem je neměl ani komu dávat, jak se hromadily
HondzaX Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Sedy: u tebou zmiňovaného obchodu www.hodinky.inshop.cz jsem historicky také nakupoval, a s procesem nákupu nebyl žádný problém. Nákupu tam bych se nebál. Ale jak se tu opakovaně zmiňovalo. Hodinky by bylo dobré nejprve někde "na nečisto" vyzkoušet na ruku. Jasně, i při nákupu na slepo můžeš využít 14ti denní lhůty k vrácení zpoží (při nákupu přes internet), ale s tím jsou pak jen starosti navíc (a náklady - poštovné, a pak případně handrkování ohledně vrácení ceny, kdy ti obchodník může výši vrácené kupní ceny snížit za případně poškozenou krabičku, nebo nějaký ten škrábanec apod).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se