Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To sis ještě nevybral? :D

Vždyt je to nemožné po přečtení tohohle vlákna :D Už jsem udělal první krok. Ted se rozhodnout jestli teda automaty nebo quartz  :bangin:

Odesláno

Tak to je volba jenom na tobě. A od ní a samozřejmě ceny, kterou jsi ochoten investovat, se pak bude odvíjet zbytek. Je ale fakt, že když už se dostaneš k ceně kolem 15 tisíc Kč, tak ty Steinharty z odkazu Michelina jsou asi nejzajímavější, co tady zatím padlo.

Odesláno

Za 15k tam sice jsou, ale quartz - to bych za ně nedal. Já bych šel do mechanik s kalibrem Powermatic a ty jsou za necelých 20k:

https://www.timestore.cz/Znacka/Certina-258/DS-1-Powermatic-80/Certina-DS-1-Powermatic-80

Jo, chrono-budget, to je neverending story. A jestli Tě hodinky chytnou, věř že to bude jen horší :)

Přinejhorším, pokud extra nespěcháš, hoď poptávku do nákupní sekce, třeba je někdo místní pustí zánovní do 15k.

(anebo ta SK nabídka)

Odesláno

Ještě se zeptám na eshop www.hodinky.inshop.cz nenašel jsem ho tady na foru.

Mají tam ty hodinky za těch 19k, ale když jsem klikl na nějakou speciální akci a dal email, tak mi přišlo tohle:

Snimekobrazovky2015-10-01v21.20.27.png

Odesláno

tohto obchodu by som sa nebál.

zavedený, fungujúci už nejakú dobu a zastrešuje ho dokonca kamenná predajňa.

takéto špeciálne zľavy sú bežná prax. hodinky sú jeden z tovarov, pri ktorom obchodník nemáva problém vyjsť s cenou oproti zákazníkovi. kludne im zavolaj s otázkou na ich ponuku..

Odesláno

Oficiálně je to Klenotnictví Eva. Nedávno jsem u nich bral Orienty, kde byla cena nižší, než na oblíbených zahraničních eshopech. A v průběhu několika let zpětně ještě pár Casií. Pokaždé byl dárek v podobě meteostanice, už jsem je neměl ani komu dávat, jak se hromadily :D

Odesláno

Sedy: u tebou zmiňovaného obchodu www.hodinky.inshop.cz jsem historicky také nakupoval, a s procesem nákupu nebyl žádný problém. Nákupu tam bych se nebál. Ale jak se tu opakovaně zmiňovalo. Hodinky by bylo dobré nejprve někde "na nečisto" vyzkoušet na ruku. Jasně, i při nákupu na slepo můžeš využít 14ti denní lhůty k vrácení zpoží (při nákupu přes internet), ale s tím jsou pak jen starosti navíc (a náklady - poštovné, a pak případně handrkování ohledně vrácení ceny, kdy ti obchodník může výši vrácené kupní ceny snížit za případně poškozenou krabičku, nebo nějaký ten škrábanec apod).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...