Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ach jo, proč chce každej 45mm quartzový stopky? Vždyť to vypadá blbě a existuje tolik krásnejch hodinek bez hromady čudlíků a subciferníků:).

Protoze tak zacina vetsina. Pak procitne a zacne chtit mechaniku/automat.

Uvidis.

Odesláno

Ty první vypadají dobře. Pokud se Ti líbí, proč ne -  Ty je budeš nosit. Na řeči typu quartz je fuj se vykašli - vybírej podle toho, co od hodinek očekáváš, kam všude je chceš nosit (kolo, sport, bazén, k obleku...) a hlavně, aby se ti líbily a měl jsi z nich radost. Dobrý quartzky mají za dva měsíce takovou odchylku, co běžný mechaniky za den a když je na pár dní odložíš, tak se nezastaví, jako automaty. Pokud je ti jedno, co v hodinkách běhá za strojek, jsou pro Tebe jen nástrojem pro měření času, pak nemají pro Tebe mechaniky smysl. Pokud Ti to jedno není, jsi nadšenec, chceš se třeba kochat pohledem na strojek, jsou mechaniky jasnou volbou.

V rámci zachování duševnícho zdraví, úspor a klidu rodinného krbu doporučuji koupit poctivý quartzky a už nikdy na tohle fórum ani nepáchnout. :-)))) A v téhle cenové relaci si kup hodinky nový - ten pocit, když si je vybalíš z krabičky, nikdo je ještě neměl na ruce, ten za to stojí. :-)

Odesláno (upraveno)

Z tech dvou se mi vic libi "Victorky" 

Nicmene mozna bych poseckal, pokoukal a casem by se tvuj nazor trochu pozmenil. Ale pokud se ti libi, proc ne :)

Upraveno uživatelem Michelin
Odesláno

Pokud mysli,nebo spis chce,aby to byl finalni nakup definitivnich- tak kup nove. Pokud tu zustane,doporucuju kup v sekci bazar.

Odesláno

Z těch dvou Citizen a proč ?

-bo Citizen (sorry ale Victorinox ve mně probouzí takové ty firemní dárky apod.  - vím že to je blbost, ale...)

-bo Eco Drive

-bo Radiocontrolled

-bo IMHO vypadají lépe (i tah)

Odesláno

...Na řeči typu quartz je fuj se vykašli...

Já to myslel spíš k tomu rozměru a ke stopkám, který vypadaj pěkně na obrázku, ale v reálu většina z nich trpí jistou statičností danou tím, že velká vteřinovka stojí a jedinej pohyb se odehrává v rámci nějakýho subciferníku (teď koukám, že ty Citizeny ani stopky nemaj, na ty subcifry je rozlezlej jen asi budík a datumka, takže tam to problém nebude). Navíc to dělá hodinky míň přehledný a valná většina lidí to stejně ve výsledku nepoužije. Imho čím prostší hodinky, tím míň se okoukaj.

Tip na něco automatickýho a nechrono. V těchhle vláknech "poraďte do 15k" se opakuju, ale co, tyhle Seika jsou prostě parádní.

Recenze:

Odesláno (upraveno)

Jsou vofous nad limit, ale parádní univerzální nechrono automaty. Certina DS-1.

http://www.hodinky-koscom.cz/cz/certina-c006-407-11-051-00

Případně pokud nemusí být nutně funglovky, na SK fóru jsou za 469?:

http://hodinkomania.sk/index.php?thread/3310-predam-certina-ds-1-automatic/

edit: foto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

To máš vcelku velkej rozptyl!:-)

Od 45mm chrona quartzu až k 40mm,automatům se skoro nulovou vodotěsností.

Já bych už 15 za quartz nedal,když quartz tak něco takového http://wengerseaforce.cz prostě za pár korun.

Odesláno

Jak říkám nejsem žádný nadšenec do hodinek :) Ale ted vidím, že ty Tissoty nejsou vodotěsné jak píšete. Takže ty opravdu ne :)

Jinak prostě univerzál hodinky na běžné nošení, co se hodí k obleku i ke kratasům :)

Odesláno

Moje první hodinky byly Festina chrono bike ... Velké , chrono, nu a uz asi 4 roky jsem je neměl na ruce a vlastně jsem ani nenašel kam je nosit, kam by se hodily... Mam je v šuplíku a nevim co s nima.

Prodat nejdou, a nosit je už nebudu... Prostě špatná volba. A ty tvé mi přijdou podobné...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...