Locky Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Ahoj, jaké hodinky byste poradili s gravírovaným rehautem (okruží mezi ciferníkem s sklem)?Vím, že jej mají nové Rolexy + např. limitka Seiko Spring Drive SBGA109, ale vůbec nevím, zda existuje ještě nějaký jiný výrobce, který by rehaut gravíroval? Díky za jakékoliv info! SBGA109: Rolex:
fermuello Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Hublot tam má znak, ale záleží od modelu.
martar Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Calibre de Cartier Diver má svislý kovový rehaut s ozdobným vroubkováním, ale to se asi nepočítá, co?
Locky Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Martar: Lepší něco nežli nic, ale v tomto případě se to nepočítá. Ale děkuji za rozšíření obzorů! To je to opravdu taková "výsada" Rolexu? Však to není technologicky nic extra těžkého, no ni?Vždyť gravírovaný rahaut mají dokonce i fejky Rolexů a dle obrázků na netu některé až překvapivě kvalitní! Proč tedy ani běžní výrobci nevyužijí tohoto způsobu "zluxusnění" hodinek?
Micey Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 (upraveno) Páč je to opičárna Abych jen nekecal.. Steinhart, ne? Teda, hehe. Upraveno 2. října 2015 uživatelem Micey
People Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 lebo tá cast hodiniek sa da vyuzit aj prakticky.
martar Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Je fakt, že hodně hodinek rehaut využívá v jeho zkosené podobě jako nosič minutových indexů, lumi bodů apod., prostě prakticky. Koukal jsem na luxusní modely se svislým kovovým rehautem (je to vůbec rehaut? Nebo jen vnitřek pouzdra?) - třeba na Blancpain Fifty Fathoms nebo Ulysse Nardin Maxi Marine Diver, a přijde mi, že tam nemají vygravírovano nic... Jinak, je to docela neobvyklé hledisko při výběru hodinek, ale proč ne.
azeppelin Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Tohle je bezkonkurenčně nejpodivnější výběrový parametr hodinek.
Locky Odesláno 3. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Mám na hodinkách rád "skrytá překvapení" a detaily. Ať už gravírovaný rehaut, nebo např. logo na sklíčku (Moony a některé Rolexy). Obdobně na již zmíněných Seiko GS SBGA109 ten lvíček na cifru. Přiznám se, že cílem vlákna je si spíše rozšířit obzory, než aktuální potřeba po hodinkách s gravírovaným rehautem. (Pokud některý z adminů shledá, že je to vhodnější do "Všeobecné diskuze", tak poprosím o přesunutí vlákna)
sashator Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Hele mne se to u mejch prvnich rolad taky libilo. A k rozsireni prehledu je to fajn vlakno, takze bych to nechal jak to je...
martar Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Řada Geophysic od JLC má na rehautu tečky lumi - u některých modelů jsou to kopečky, ale tady na obrázku to vypadá jako lumi v gravírovaných otvorech. Taky hezký detail.. 1
StanoBare Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 (upraveno) Christopher Ward nemá nejaký model s medzikružnou "omaľovánkou"? Edit: ak dobre vidím, tak nemá. ďalší tip som mal na Formex, ale ani tam nič nevidím. Vcelku zbytočné, ale o to zaujímavejšie zadanie . Človek si tak zopakujem kolekcie značiek. Upraveno 5. října 2015 uživatelem StanoBare
Locky Odesláno 18. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Lumi tečka je také zajímavé využití rehautu! A u PAMu je to pro mne novinka, která také potěší. Jinak koukám, že opravdu rehaut je využíván povětšinou pro indexy, ale vyjma Rolexu a několika čestných výjimek není moc využit pro gravírování. Což mi přijde trochu škoda...
martar Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 (upraveno) Hublot tam má znak, ale záleží od modelu.Tak jsem dneska hledal nějaké fotky Hublotů a v souvislosti s tím jsem zjistil, že u těch několika fotek s gravírovaným H na rehautu se vždy jednalo o snímky ze stránek s replikami. Nehledal jsem nějak extra do hloubky, navíc na tabletu je prd vidět... takže pokud někdo zná originál model Hublot s gravírovaným rehautem, určitě sem napište typ nebo vložte fotky. Gravírovaný rehaut má i model Harry Winston Opus Eleven od Denise Gigueta... Upraveno 29. prosince 2015 uživatelem martar
Locky Odesláno 20. června Autor Nahlásit Odesláno 20. června Po letech opráším jedno své staré vlákno. Dneska jsem hledal něco ke calibru L100 od LJP a objevil jsem tyto Fortis Stratoliner s textem “Der Himmel ist nicht das Ende der Welt” což je známé “Sky is no limit” v angličtině. Foto převzaté z Monochrome (zdroj
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se