ABCDE Odesláno 10. října 2025 Nahlásit Odesláno 10. října 2025 bohužel se musím dneska omluvit, chřipka mi to do toho hodila vidle
shewcza Odesláno 10. října 2025 Nahlásit Odesláno 10. října 2025 před 7 hodinami, Lukáš3 napsal: @shewcza ty nejdeš???? Bohužel, užívejte chlapci.
Dokusan Odesláno 10. října 2025 Nahlásit Odesláno 10. října 2025 Jsem rád,že jsem se mohl na chvíli zúčastnit a omlouvám se za brzký odjezd. Je fajn, ze se takhle potkáváme. 1
Jocker Odesláno 10. října 2025 Nahlásit Odesláno 10. října 2025 Bohužel jsem se také za vámi nakonec nedostal, tak snad příště.
tomina666 Odesláno 10. října 2025 Nahlásit Odesláno 10. října 2025 Bylo to skvělý, komornější, ale o to lepší! Mockrát díky všem, kteří dorazili. Já tentokrát skoro nefotil… Tak jenom něco, aby se neřeklo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. října 2025 Nahlásit Odesláno 10. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Dokusan Odesláno 11. října 2025 Nahlásit Odesláno 11. října 2025 (upraveno) Já jen dvě fotky, díky majitelům...na příštím srazu už bych chtěl nějaké svoje Pamy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. října 2025 uživatelem Dokusan 2
Kostra Odesláno 11. října 2025 Nahlásit Odesláno 11. října 2025 Příjemný pokec jako vždy pánové, super to bylo. A neodpustím si jedno foto, troje Rolby nedával ani Maradona[emoji1787] 1 2 1
Lukáš3 Odesláno 11. října 2025 Nahlásit Odesláno 11. října 2025 Opět to bylo povedené a jak tam tentokrát bylo méně lidí, tak se dalo aspoň chvíli povykládat téměř se všemi díky, už se těším na příště Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Daytony jsem měl na ruce úplně poprvé a je to peklo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a toto byl taky masakr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. co je to za referenci prosím ??? 5
MíraMíra Odesláno 11. října 2025 Nahlásit Odesláno 11. října 2025 Moc jsem nefotil, ale koukat bylo po čem. Obzvláště bych zmínil japonskou sekci, která byla extra našláplá. To se často nevidí.No a pokec mezi spolupacienty je samozřejmě vždycky fajn, takže všem zúčastněným díky a za mě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Milog Odesláno 11. října 2025 Nahlásit Odesláno 11. října 2025 Pánové díky za super sraz a speciální dík @Lukáš3 za odvoz. Pár fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Milog Odesláno 11. října 2025 Nahlásit Odesláno 11. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se