Návštěvník Tada Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 nabal damasko, archimede, atd. a doval lenochu co je to za špeluňku ? neznám, daleko a nemaj ani "salónek" Nebo můžeme do Puškařova šenku, ale to bude muset někdo vzít živočišné uhlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 (upraveno) nabal damasko, archimede, atd. a doval lenochu co je to za špeluňku ? neznám, daleko a nemaj ani "salónek" toš dovalím, ale taky marně hledám webovky podniku, abych mohl do středy studovat jídelní lístek edit: kdybste chtěl někdo cestou přibrat, dejte vědět Upraveno 25. října 2010 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 (upraveno) DŮLEŽITÉ !!! Sraz Olomouc - změna místa. Právě jsem se vrátil od Drápala a byl jsem ujištěn, že víc než 6 se nás nevejde, a když tak někam k baru a to mi přijde vzhledem k tomu, že s sebou budeme mít docela dost hodinek jako zbytečné riziko ... Takže jsem zajistil něco jako salonek - oddělený nekuřácký prostor Pizzeria No.46 19.00 Masarykova třída 46 Olomouc - je to cca 300m od Hl.nádraží Dejte vědět všem ... heslo stejné "chronomag" Jinak v menu Pilsner Urquel, Pizza a další itálie ... Nekuřácký prostor!!!!!! Tak tím jsi mě potěšil nejvíc!!! Nebudu smrdět jak prase a budu volně dýchat.... . Už se těším...Snad tu pizzerii najdeme. Tentokrát nikam nechvátáme, máme to i s odvozem, tak si dám nějakou tu 0,7 dobrého suchého vínečka Upraveno 25. října 2010 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenko Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Nekuřácký prostor!!!!!! Tak tím jsi mě potěšil nejvíc!!! Nebudu smrdět jak prase a budu volně dýchat.... . Už se těším...Snad tu pizzerii najdeme. Tentokrát nikam nechvátáme, máme to i s odvozem, tak si dám nějakou tu 0,7 dobrého suchého vínečka Bůh vám žehnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 toš dovalím, ale taky marně hledám webovky podniku, abych mohl do středy studovat jídelní lístek edit: kdybste chtěl někdo cestou přibrat, dejte vědět jestli máš doma nějaký eilux skladem, tak jej prosím přibal, vezmu Ti něco na doma, ser na doktory jsem na tom stejně webovky jsem taky hledal... přinejhorším vlítnu do kuchyně s taškou z makra a něco uvařím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 (upraveno) toš dovalím, ale taky marně hledám webovky podniku, abych mohl do středy studovat jídelní lístek edit: kdybste chtěl někdo cestou přibrat, dejte vědět Webovky nemají, ale chodím tam tak 3x týdně na oběd a je to fajn ... Italská kuchyně, bagetty, pizza, těstoviny ... a hlavně je tam myslím klid , prostor je malý, ale milý edit: jo a internet a wifi také Upraveno 25. října 2010 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Bezva,určitě přijedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Tak jsem se rozhod,že dorazím-pak přijde žena domů a připomene mi,že mám každou středu přece šipky a ona musí jít tlachat ke kamarádce.Tak zas nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 TAKY BYCH SE STAVIL NA KUS ŘEČI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Tak jestli vše vyjde, tak se za vámi taky zastavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Změna místa nevadí, už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Asi nedorazím, nemám školu a dnes jedu do Ol jen na otočkua ve středu už musím být zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Tak já teda taky přijdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Zatím to zvažuju, ale možná bych se taky na chvíli stavil podívat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Zatím to zvažuju, ale možná bych se taky na chvíli stavil podívat . tak vem fortisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Jo, vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Tak já nepřijdu, je mi to líto, protože účast bude asi hojná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Mate jeste jednu volnou zidli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 27. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 No. 46 znám, je to tam v pohodě a skutečně jen kousek od hlavního nádraží. Odkaz na mapu Jo a abych nezapomněl, dorazím taky a se mnou nějaké Trasery (díky Kubo:)), Seiko a PRIM Tiger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Když není Tada, tak se s největší pravděpodobnostní taky ukážu, od posledního srazu, co jsem byl, to už je přeci jen aspoň tři roky Dorazím až tak na 21h, to už snad zase nějaké místo bude... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se